- 16 Haziran 2018
- 538
- 1.182
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.461
750 almışımBu 1 litrelikten mi aldın yoksa 750 ml likten mi?
Eveeet yemek yedikten sonra hele yediklerimle maç yapıyor sanırım. Ve ondan ne zaman bahsetsem anlıyor gibi tekmeliyor
Bence bir süre iletişimi kesin. Hem siz kırılmazsınız onlar da alınmaz(bi zahmet).zaten ben anlamıyorum hamile birini görünce insanların ondan da kötü olası geliyor garip gerçektenEki Görüntüle 3495612
18+3 ile göbek güncellemesi bırakayım. Ayın 1inde yeniden işbaşı yapacağım çok zor geliyor çalışmak ama maddi rahatlık ve iç huzurum için çalışmak zorundayım. Bu ara eş tarafı çok zorluyor beni. Daha talepkar, alıngan, kırılgan, tripli benim olmam gerekirken herkes aşeriyor herkes her şeye alınıyor trip atıyor. ağla ağla bir hal oluyorum. Hamileliğe kadar da hiçbir problemimiz yoktu.
Bende çatlak vs yok şuan ama aşırı kurudugunu fark ettim o yüzden duştan sonra hindistan cevizi yağı var onunla nemlendiriyorum şimdilikKızlar ben 10. Haftadan itibaren her gün karnımı günde iki defa olmak üzeri nemlendirdim fakat kalça ve bacaklarıma aynı özeni göstermeye erindim açıkçası, dün banyodan sonra bedenimdeki değişiklimleri incelerken fark ettim ki hızlı kilo alımı sebebiyle kalçamdan bacaklarıma doğru çatlaklar oluşmuş. Simdiden bu denli olması beni korkuttu açıkçasımutlaka nemlendirirken dikkat edin sizde
Bende bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnım için, gerilme ve kaşıntıya çok iyi geliyorBende çatlak vs yok şuan ama aşırı kurudugunu fark ettim o yüzden duştan sonra hindistan cevizi yağı var onunla nemlendiriyorum şimdilik
Ben de güler yüzlü gelin olmayı bıraktım yüzümü asıp öyle geziyorum. Dediğiniz gibi de bir süre muhatap olmayı düşünmüyorum. Aynen herkes daha çok hamile daha şiddetli yaşıyor. Teşekkür ederizBence bir süre iletişimi kesin. Hem siz kırılmazsınız onlar da alınmaz(bi zahmet).zaten ben anlamıyorum hamile birini görünce insanların ondan da kötü olası geliyor garip gerçekten, maşallah bu arada
Canım, sarı akıntı bende de var. Ben idrar olduğunu düşünüyorum. Hapşurunca falan geldiğini hissediyorum. Ama çok da sıcak olmasın bence en iyisi çoraplarla ısıtmak. 2-3 gün sımsıcak gezersen geçer diye düşünüyorumSimdi sicak suya koyacagim ayaklarimi canim bir de az once sari bi akinti geldi wc de
Bende Bebek yağı hiç işe yaramıyorBende bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnım için, gerilme ve kaşıntıya çok iyi geliyor
Catlak önlemine çok inanmıyorum şahsen bence tamamen genetik ile alakalı fakat yine de zararı minimuma indirmeye ve gerilimin azalmasına yardımcı oluyorBende Bebek yağı hiç işe yaramıyor
Eşim de aynısı diyoooBenim de oyle neden bu kadar hareketli acaba yahiperaktif olacak sanirim
Benim komple göğüsüm kaşınıyor ama uç kaşınmıyorYa kızlar göğüs ucu kaşıntısı yaşayan var mı ? İki gündür inanılmaz kaşınıyor göğsümün uçları çok kaşıyamıyorumda akıntı oluyor bu seferne sürsem iyi gelir bu kaşıntıya acaba
Tinylamb de 5 li badiler indirime girmiş çocuğun kış bile olsa altına giydirmek için falan 3-6 6-9 ay aldım. 440 TL ye geldi 10 tanesi. E bebekte 360 TL geliyordu 6 tanesi bu bana uygun teldiBu 1 litrelikten mi aldın yoksa 750 ml likten mi?
Eveeet yemek yedikten sonra hele yediklerimle maç yapıyor sanırım. Ve ondan ne zaman bahsetsem anlıyor gibi tekmeliyor
Ben karnıma sürdüğüm yağdan göğüs uçlarım kaşınınca sürüyorum. Sanırım o kısım da kuruyor ondan oluyor.Ya kızlar göğüs ucu kaşıntısı yaşayan var mı ? İki gündür inanılmaz kaşınıyor göğsümün uçları çok kaşıyamıyorumda akıntı oluyor bu seferne sürsem iyi gelir bu kaşıntıya acaba
Evet ya bazen uygun şeyler yakalanıyor ve kumaşı yumuşacııkTinylamb de 5 li badiler indirime girmiş çocuğun kış bile olsa altına giydirmek için falan 3-6 6-9 ay aldım. 440 TL ye geldi 10 tanesi. E bebekte 360 TL geliyordu 6 tanesi bu bana uygun teldi
Geçende az miktarda vardı ilaç vermişti canım şimdi sanırım yine kültür ver diyecekİdrar kültürü baktırdın mı kuzum lökosit oluyor diye biliyorum hamilelikte ya yanlış da olmasın idrar kültüründe üreme oluyor mu?
Aynı sorunu bende yaşadımBende çatlak vs yok şuan ama aşırı kurudugunu fark ettim o yüzden duştan sonra hindistan cevizi yağı var onunla nemlendiriyorum şimdilik
Alt karında di mi aynen orayı da tekmeliyorKızlar bebek haraketlerini nerde hissediyorsunuz ? Ben yeni hissetmeye başladım ama resmen kasık bölgeme yakın hissediyorum göbeğimin aşağısında normal mi acaba