Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladımm of hiç kafam basmıyor bunlara 😄
Ay ben çarşamba doktora gittim. Ehliyete yazılmak istiyordum hamilelik dönemimde çıkartayım aradan diye 😂 sormaz olaydım doktora. Eşime şey diyor: “ne ehliyeti? Hamilelerin progesteronu yüksek olduğundan yön bilgisi, refleks, hızlı düşünme gibi becerileri düşüyor” dedi 😂😂. Yani tatlı dili ile kafaları basmıyor demek istedi sanırım

Çok geçmiş olsun, benimde sancılarım var malesef kısalmamda 19 çıktı 3 kez progestana başladım 10 gün sonra da geçmemiş olursa Serkilaj olacağım, ilk hamileliği m'de böyleydi 28 haftamda hem kısalmam hem 4 cm açılmam vardı Allâh yardımcımız olsun hepimizin
Peki açılma olunca erken doğum mu oluyor her zaman canım

Evet canım, adet sancısı genelde soğuk algınlığı olunca daha şiddetli olurdu. Adet olduğumuzda sıcak torba, sıcak çorba, kalın çorapla ağrısını indirmeye çalışırdık ya, bunları hatırlayınca mantıklı geldi 🙊 sen ayaklarını, belini sıcak tutuyor musun?
Simdi sicak suya koyacagim ayaklarimi canim bir de az once sari bi akinti geldi wc de

Canım, idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durum. Neler neler duyuyoruz. İnternette sorgulayarak moralimizi bozuyoruz. Doktorun kontrolü altında gidiyorsanız bir sorun olmaz İnşallah 🍀💚

Ya ben ayırt edemiyorum o tekmeleri 😅 bağırsak gibi geliyor, bazen içimde kurt yürüyormuş gibi, bazen de karnımı içeriden parmakları ile kaşıyor gibi. Bir de yatarken döndüğümde löp diye diğer tarafa düşüyor. 😂

Doktorun döndü mü canım
Ya ayırt ediliyor aslında böyle içeriden pıt pıt biri vuruyor. Şu an mesela arka arkaya oldu hıçkırdı mı acaba😅😅 yemek yedikten sonra nasıl coşuyorrr

Ay ben çarşamba doktora gittim. Ehliyete yazılmak istiyordum hamilelik dönemimde çıkartayım aradan diye 😂 sormaz olaydım doktora. Eşime şey diyor: “ne ehliyeti? Hamilelerin progesteronu yüksek olduğundan yön bilgisi, refleks, hızlı düşünme gibi becerileri düşüyor” dedi 😂😂. Yani tatlı dili ile kafaları basmıyor demek istedi sanırım
Ya ben de bunun bariz farkındayım yani beynim tatile gitmiş gibi 🤣🤣 iş yerinde de bana eğitim bi düşünceleri var sanki ama şu an asla algılayamam yani

Ay bende geçen haftadan beri o kadar çok hissetmeye başladım ki bu arada 19 haftadayım arkadaşlar için yazayım endişe etmesinler ikinci gebeliğim ama daha önceki hissettiklerim galiba bağırsaklarımdan geliyormuş herhalde 🤣 Bu hafta çok farklı hareketler tepikler pıt pıt hareketler 🙏🏻

İnşallah gerçekten tek düşündüğüm 🙏🏻
Canım bu test sonucu e nabızda nasıl görünüyor ya ne olarak bakıyorlar yani ben anlayamadım da

Canım bu test sonucu e nabızda nasıl görünüyor ya ne olarak bakıyorlar yani ben anlayamadım da
İdrar tahlili sonucundan mı bahsediyorsun canım
Şöyle göstereyim ekran görüntüsünü

Eklentiler

• IMG_9567.jpeg
    IMG_9567.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bugün duş alacaktım aynadan baktım göğsümün dışa değilde içe olan kısmında şişlik hissettim baktım çok sertti. Duş jeliyle falan suyun altında ovaladım. Sizde de var mı öyle birsey

X