Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de hastane çıkışı aldık şimdi eşimle tinylamb den birisi daha almıştı galiba oradan hatırlayamadım kim olduğunu sizle de paylaşmak istedim
Yaa bunu bende çook beğendiimm hâlâ sepetimde bekletiyorum güzel günlerde kullan canım
Kasımda aşk başkadır
Her kasımda eve kendime alışveriş yapardım
Artık şimdi kızlarımda sıra

Cumartesi gunu ankaraya gıdıcem bunları almayı planlıyorum babymaldan.mammaroo alıcaktım yok baktımda ınternetten babymallda.hemde 17-18 bın vercegıme chıcconunkı hosuma gıttı.alırsam yazarım.
Ay bu fotodaki 4 moms in besigini almayi dusunuyorum ben de, kullanan var mi aramizda ?

Ay bu fotodaki 4 moms in besigini almayi dusunuyorum ben de, kullanan var mi aramizda ?
Ana kucagını cok begendım kuzenım kullanıyor,beşiğini görmedim ama bence o da çok güzeldir,çok güzel ürünleri ama tr de kıtlık girmiş gibi yok trendyoldan falanda almak istemiyorum bu tarz elektronik eşyaları internetten alma taraftarı değilim muhatap bulma açısından.

Ben evlenirken ankastre ocağımı bile Trendyoldan aldım. Elimdeki telefon bile Trendyoldan

Super, 2 ana kucagi arasinda kalmistim birisi de oydu.
Ben kiyafetler disinda her seyi amazondan alicam, %15 indirim veriyor listemdeki tum urunlere. Ama black fridayde kendi sitelerinde de indirim olabilir, tum elektronikleri ve buyuk parcalari o zaman alicam. Gecen yil kozmetik, kiyafet almistim sadece su an nolur bebek arabalarinda cok indirim yapsinlar diyorum nereden nereye
Kiyafetleri annem 7. Ayda basla dedi, onu dinlicem ve 3-5 parca sadece yenidogan ve 0-3 aylik alicam. Buyudukce zamanla alirim diyorum.

Yaa amazon cidden can ya çok seviyorum. Çok güzel kuponlar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…