- 8 Ağustos 2023
- 5.100
- 4.797
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.141
Denedim çıktım eşime diyorum çok rahat olduBenim de sadece belden lastikli kumaş bi pantolonum var o oluyor şimdilik, yakında o da olmayacako yöntem mantıklıymış benim de denemem lazımmmm
Yaa bunu bende çook beğendiimm hâlâ sepetimde bekletiyorum güzel günlerde kullan canımBiz de hastane çıkışı aldık şimdi eşimle tinylamb den birisi daha almıştı galiba oradan hatırlayamadım kim olduğunu sizle de paylaşmak istedim
Kasımda aşk başkadırKasım indiriminde alışveriş yapıcak mısınız arkadaşlar? Neler almayı planlıyosunuz? Ben komple her şeyi almayı düşünüyorum önümüzdeki ay beşiği, dolabı, kıyafeti, battaniyesi, ıvır zıvırı dahil.
Hamile pantolonu kızKız pantolonlarının düğmesi kapanıyor mu hala
Ay bu fotodaki 4 moms in besigini almayi dusunuyorum ben de, kullanan var mi aramizda ?Cumartesi gunu ankaraya gıdıcem bunları almayı planlıyorum babymaldan.mammaroo alıcaktım yok baktımda ınternetten babymallda.hemde 17-18 bın vercegıme chıcconunkı hosuma gıttı.alırsam yazarım.
Şuan lastikle tutturmuş olmak...Ben geçen dışarı çıkıcam hiç pantolonlarım olmuyor. Instagramdaki lastik toka ile bağlama yöntemini yapıp çıktım. Üzerine uzun tunik
Çok teşekkür ederim canım indirimd girmiş görünce aldım ben deYaa bunu bende çook beğendiimm hâlâ sepetimde bekletiyorum güzel günlerde kullan canım
Kasımda aşk başkadır
Her kasımda eve kendime alışveriş yapardım
Artık şimdi kızlarımda sıra
Bazısında çıkmıyooorAy kızlar bir de bugün fark ettim göbek deliğim hafif dışarı çıkmaya başlamış gibi, bu komple dışarı mı çıkacak?
Ana kucagını cok begendım kuzenım kullanıyor,beşiğini görmedim ama bence o da çok güzeldir,çok güzel ürünleri ama tr de kıtlık girmiş gibi yokAy bu fotodaki 4 moms in besigini almayi dusunuyorum ben de, kullanan var mi aramizda ?
Çok tuhaf yaBazısında çıkmıyooor
Ben evlenirken ankastre ocağımı bile Trendyoldan aldım. Elimdeki telefon bile TrendyoldanAna kucagını cok begendım kuzenım kullanıyor,beşiğini görmedim ama bence o da çok güzeldir,çok güzel ürünleri ama tr de kıtlık girmiş gibi yoktrendyoldan falanda almak istemiyorum bu tarz elektronik eşyaları internetten alma taraftarı değilim muhatap bulma açısından.
Benim de bütün elektronikler internettenBen evlenirken ankastre ocağımı bile Trendyoldan aldım. Elimdeki telefon bile Trendyoldan
Oh ne güzel büyüdükBu da benim bugünden bir güncelleme olsun o zaman
Eki Görüntüle 3494426
Super, 2 ana kucagi arasinda kalmistim birisi de oydu.Ana kucagını cok begendım kuzenım kullanıyor,beşiğini görmedim ama bence o da çok güzeldir,çok güzel ürünleri ama tr de kıtlık girmiş gibi yoktrendyoldan falanda almak istemiyorum bu tarz elektronik eşyaları internetten alma taraftarı değilim muhatap bulma açısından.
Yaa amazon cidden can ya çok seviyorum. Çok güzel kuponlar veriyorSuper, 2 ana kucagi arasinda kalmistim birisi de oydu.
Ben kiyafetler disinda her seyi amazondan alicam, %15 indirim veriyor listemdeki tum urunlere. Ama black fridayde kendi sitelerinde de indirim olabilir, tum elektronikleri ve buyuk parcalari o zaman alicam. Gecen yil kozmetik, kiyafet almistim sadece su an nolur bebek arabalarinda cok indirim yapsinlar diyorum nereden nereye
Kiyafetleri annem 7. Ayda basla dedi, onu dinlicem ve 3-5 parca sadece yenidogan ve 0-3 aylik alicam. Buyudukce zamanla alirim diyorum.
Hala pantolon giyebiliyorsun tebrikler canımGöbiş güncellemesiiii
Haaaa şimdi gördüm hamile pantolonu olduğunuHamile pantolonu kız3 aydan itibaren kapanmadı belim 64 cm di 77 oldu göbek daha büyük sen düşün
Yok defactodan 130₺ ye aldığım pantolonHaaaa şimdi gördüm hamile pantolonu olduğunuben kot pantolon sanmıştım
Merhabalar kalite olarak nasıl? Atletlerinin fiyatı baya iyi ama bilemedim bildiğim bir marka olmayıncaBiz de hastane çıkışı aldık şimdi eşimle tinylamb den birisi daha almıştı galiba oradan hatırlayamadım kim olduğunu sizle de paylaşmak istedim