- 9 Ağustos 2016
- 6.054
- 20.123
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.161
Ben de ordan aldım çok güzel kumaşı zaten organikmişMerhabalar kalite olarak nasıl? Atletlerinin fiyatı baya iyi ama bilemedim bildiğim bir marka olmayınca
Ben de LCW den hamile taytı almıştım aşırı rahat üzerine uzun gömlek benim de üniformam onlar oldu ama iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidince bir alışveriş yapacağım artık. Ben kotlarıma 3 aydır ya da daha cok zaman olmuştur ulaşamıyorumYok defactodan 130₺ ye aldığım pantolonüstüme de gömlek geçiriyorum. Üniformam oldu kotlarıma 2 aydır ulaşamıyorum
Ben tayt giyemiyorum yaa. Anca evde giyeriiim aldım bi tane de. Onun harici triko takım almıştım o iyi geldiBen de LCW den hamile taytı almıştım aşırı rahat üzerine uzun gömlek benim de üniformam onlar oldu ama iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidince bir alışveriş yapacağım artık. Ben kotlarıma 3 aydır ya da daha cok zaman olmuştur ulaşamıyorum
Henüz gelmedi ama aynı gün kargoya verdiler elime ulaşınca yazarım mutlakaMerhabalar kalite olarak nasıl? Atletlerinin fiyatı baya iyi ama bilemedim bildiğim bir marka olmayınca
ayy maşallah ne kadar makul bir göbüş öyle narinBu da benim bugünden bir güncelleme olsun o zaman
Eki Görüntüle 3494426
İspanyol paça bu rahat pantolon gibi üstünde yok gibi rahat benim giydiğimBen tayt giyemiyorum yaa. Anca evde giyeriiim aldım bi tane de. Onun harici triko takım almıştım o iyi geldi
Ya bu adamı da takip ediyorummm been çok sevmiştimHanımlar buyrun
Paylaşmayı becerebildim mi bilmiyorum ama
Yoo aslında geceleri de içebilirsin demişti benim doktorum ama tabii aç olmak lazımilla sabah mi icmek gerekiyor dedi peki doktorben genelde yemekten sonra aliyodum sonra once alinmasi gerektigini okuyunca sabahlari denedim ama olucak gibi degil iste
Benim de keşfetme düştü takibe aldımYa bu adamı da takip ediyorummm been çok sevmiştim
Her hafta ne kadar büyüdü diyorum bir sonraki hafta meğersem ne kadar küçükmüş aslında geçen hafta diyorumayy maşallah ne kadar makul bir göbüş öyle narin
bir de benimkini görseniz doğuma gidiyom sanırsınız
Rüyamda ben de bu markdan bir hastane çıkışı almıştım Hatta şimdi kontrol edicem sepeti acaba gece uyanıp almış olabilir miyim diyeHenüz gelmedi ama aynı gün kargoya verdiler elime ulaşınca yazarım mutlakaben atletleri e bebek indiriminden almıştım onu baya beğendim
Artık öyle bir noktaya geldik ki ben de rüyamda eksikleri görüp alışveriş yapıyorum sürekliRüyamda ben de bu markdan bir hastane çıkışı almıştım Hatta şimdi kontrol edicem sepeti acaba gece uyanıp almış olabilir miyim diye
ay ben geçen ay sanki son ayımmış gibi, deli gibi alışveriş yapmışım kjfdsd odadaki koltuk dolmuşş ama hala eksikler varArtık öyle bir noktaya geldik ki ben de rüyamda eksikleri görüp alışveriş yapıyorum sürekli
Sorma benim de bir odada köşeye koydum ama kanepeye doğru ilerliyoray ben geçen ay sanki son ayımmış gibi, deli gibi alışveriş yapmışım kjfdsd odadaki koltuk dolmuşş ama hala eksikler var
Ben daha hiç bi şey almadım yaay ben geçen ay sanki son ayımmış gibi, deli gibi alışveriş yapmışım kjfdsd odadaki koltuk dolmuşş ama hala eksikler var
aynen ben de odasındaki koltuğa koydum dolabına falan sona doğru temizleyip yıkayıp yerleştiririz dediim. Organizerler almak lazııımSorma benim de bir odada köşeye koydum ama kanepeye doğru ilerliyorKasım indirimlerini bekliyorum alışveriş için
bu benim tez canlılığımdan ya aceleciliğimdensdfs koç burcu olmak bunu gerektirirBen daha hiç bi şey almadım yamaşallah çok hızlısınız hepiniz
kitler ne kız bak her gün başımıza bi alışveriş çıkıyoKızlar simge kamitoğlu var Instagram da son reelste hastane hazırlığı paylaşmış o da sade olmuş. Hatta kordon kanı ve bağı kiti yazmış
O sanırım özel bir şey bende anlamadım ki. İleride kök hücre vs durumunda kalınırsa diye sanırımaynen ben de odasındaki koltuğa koydum dolabına falan sona doğru temizleyip yıkayıp yerleştiririz dediim. Organizerler almak lazııım
bu benim tez canlılığımdan ya aceleciliğimdensdfs koç burcu olmak bunu gerektirir
kitler ne kız bak her gün başımıza bi alışveriş çıkıyo