Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de hastane çıkışı aldık şimdi eşimle tinylamb den birisi daha almıştı galiba oradan hatırlayamadım kim olduğunu sizle de paylaşmak istedim ❤️ 🥹
Yaa bunu bende çook beğendiimm hâlâ sepetimde bekletiyorum güzel günlerde kullan canım :anne:
Kasım indiriminde alışveriş yapıcak mısınız arkadaşlar? Neler almayı planlıyosunuz? Ben komple her şeyi almayı düşünüyorum önümüzdeki ay beşiği, dolabı, kıyafeti, battaniyesi, ıvır zıvırı dahil.
Kasımda aşk başkadır🥰🥰
Her kasımda eve kendime alışveriş yapardım
Artık şimdi kızlarımda sıra😍😍

Cumartesi gunu ankaraya gıdıcem bunları almayı planlıyorum babymaldan.mammaroo alıcaktım yok baktımda ınternetten babymallda.hemde 17-18 bın vercegıme chıcconunkı hosuma gıttı.alırsam yazarım.
Ay bu fotodaki 4 moms in besigini almayi dusunuyorum ben de, kullanan var mi aramizda ?

Ay bu fotodaki 4 moms in besigini almayi dusunuyorum ben de, kullanan var mi aramizda ?
Ana kucagını cok begendım kuzenım kullanıyor,beşiğini görmedim ama bence o da çok güzeldir,çok güzel ürünleri ama tr de kıtlık girmiş gibi yok 😀trendyoldan falanda almak istemiyorum bu tarz elektronik eşyaları internetten alma taraftarı değilim muhatap bulma açısından.

Ana kucagını cok begendım kuzenım kullanıyor,beşiğini görmedim ama bence o da çok güzeldir,çok güzel ürünleri ama tr de kıtlık girmiş gibi yok 😀trendyoldan falanda almak istemiyorum bu tarz elektronik eşyaları internetten alma taraftarı değilim muhatap bulma açısından.
Ben evlenirken ankastre ocağımı bile Trendyoldan aldım. Elimdeki telefon bile Trendyoldan😂

Bu da benim bugünden bir güncelleme olsun o zaman
IMG_6572.jpeg

Super, 2 ana kucagi arasinda kalmistim birisi de oydu.
Ben kiyafetler disinda her seyi amazondan alicam, %15 indirim veriyor listemdeki tum urunlere. Ama black fridayde kendi sitelerinde de indirim olabilir, tum elektronikleri ve buyuk parcalari o zaman alicam. Gecen yil kozmetik, kiyafet almistim sadece su an nolur bebek arabalarinda cok indirim yapsinlar diyorum nereden nereye😂
Kiyafetleri annem 7. Ayda basla dedi, onu dinlicem ve 3-5 parca sadece yenidogan ve 0-3 aylik alicam. Buyudukce zamanla alirim diyorum.

Super, 2 ana kucagi arasinda kalmistim birisi de oydu.
Ben kiyafetler disinda her seyi amazondan alicam, %15 indirim veriyor listemdeki tum urunlere. Ama black fridayde kendi sitelerinde de indirim olabilir, tum elektronikleri ve buyuk parcalari o zaman alicam. Gecen yil kozmetik, kiyafet almistim sadece su an nolur bebek arabalarinda cok indirim yapsinlar diyorum nereden nereye😂
Kiyafetleri annem 7. Ayda basla dedi, onu dinlicem ve 3-5 parca sadece yenidogan ve 0-3 aylik alicam. Buyudukce zamanla alirim diyorum.
Yaa amazon cidden can ya çok seviyorum. Çok güzel kuponlar veriyor 😍😍😍

X