Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilaçları konuşmuşsunuz
Sabah uyanır uyanmaz tiroid ilacımı içiyorum.
Yarım saat-1 saat sonra kahvaltıda ekmeğe D VİTAMİNİ ni damlatıyorum.
Kahvaltıdan sonra Folik Asit alıyorum (imom omega)

Akşam yemeği kestikten sonra genellikle 9-10 civarı oluyor. 4 saat sonraya alarm kuruyorum uyanıp gece DEMİR ilacı içiyorum. Öncesinde baya açlık olmuş oluuor Sabah da zaten baya sabah da açlık olmuş oluyor yine tiroid ile devam ediyorum döngüye.

Yukarıda bir arkadaşım ilaç bitince kullanmayı bıraktığını söylemiş. Ben bütün ilaçları doğuma kdar kullanacağım.
bana doktor bişi demedi ama ilaçlar bitince yazıcam kendisine

Kızlar 18+3 günlüğüm. Sabahları hala çok bir göbeğim yok. Akşam olunca çıkıyor baya belli ama sabahları çıkmıyor. Sizde durumlar nasıl? Bu durum beni endişelendiriyor. Cumartesi kontrol günüm var
Bu sorun değil canım, endişelenme daha bu sabah uygulamada da okumuştum ☺️

Eklentiler

• IMG_4569.jpeg
    IMG_4569.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 85
Yoyko spin 360 a şimdi netten baktım görsel olarak çok güzelmiş. Özellikleri de iyi ama sanırım biraz ağırmış. Hepsi bir arada olan yok gerçekten ya 🤦🏻‍♀️ cybex ler var ama onlarda aşırı pahalı
Evet bir yıl kullandıktan sonra artık yürümeye başlıyorlar bir de hiç bir şeye çok para vermek istemiyorum ben açıkçası. Arkadaşım da biraz ağır dedi ama aşırı zorlamıyormuş çok memnun olduğunu söyledi hep, hayırlısı😄

Biz de hastane çıkışı aldık şimdi eşimle tinylamb den birisi daha almıştı galiba oradan hatırlayamadım kim olduğunu sizle de paylaşmak istedim ❤️ 🥹
ben almıştım canım :) güle güle kullanın çok güzel kumaşıııı
Kizlar ben bebisi gunduzleri cok hissetmeye basladim, ozellikle ofiste otururken alt karnimda hareketli bir halde :halay: Yemek yedikten hemen sonra basliyor iceride partilemeye
şu an ben de olduğu gibi jsdh altta tekmeler havada uçuşuyor :emir_bebek:

Kasım indiriminde alışveriş yapıcak mısınız arkadaşlar? Neler almayı planlıyosunuz? Ben komple her şeyi almayı düşünüyorum önümüzdeki ay beşiği, dolabı, kıyafeti, battaniyesi, ıvır zıvırı dahil.

Bende kasım ayı indiriminde almayı düşünüyorum hepsini

Bende kasımı bekliyorum alışveriş yapmak için
kasım ayında patlatıcaz galiba skdjalsdk

sen sormuştun di mi, normal de siveno alıcaktım ama baya uygun gördüm. Alsam mı almasam mı iki arada kaldım
Ben de çok arada kalmıştım sonra dedim ki ne kadar fark edebilir ki ? Pr'ı çok yapılmadığı için fiyati da uygun bence normal işlevleri aynıdır diye düşünüyorum çok işlevsiz vs çıkarsa da bebek için kullanmam başka şekilde degerlendiririm artik ☺️☺️

Ben de çok arada kalmıştım sonra dedim ki ne kadar fark edebilir ki ? Pr'ı çok yapılmadığı için fiyati da uygun bence normal işlevleri aynıdır diye düşünüyorum çok işlevsiz vs çıkarsa da bebek için kullanmam başka şekilde degerlendiririm artik ☺️☺️
evet evet haklısın neyse kasım da hepsini alırım artık leke çıkarıcı önermişti birisi onu aldıım şmdi

Yoyko spin 360 a şimdi netten baktım görsel olarak çok güzelmiş. Özellikleri de iyi ama sanırım biraz ağırmış. Hepsi bir arada olan yok gerçekten ya 🤦🏻‍♀️ cybex ler var ama onlarda aşırı pahalı
Joie litetrax 4 düşünüyoruz biz de ama burdan kullanan veya duyan var mıdır ben beğendim çok kocaman da değil katlayinca yeterli özellikte geldi bana bilmiyorum 🥲

Leke çıkarıcı ne önerdiler ve şart mıdır acaba çıkmayan çok leke olur mu sence
bi wp grubunda önermişlerdi baya indirimdeydi bitmiş indirim şu an kuponum vardı 160 tlye geldi. Sadece bebek için değil de genel çok iyi oluyor bu ürünler. Daha önce zeeronun kullanıyordum

Kasım indiriminde alışveriş yapıcak mısınız arkadaşlar? Neler almayı planlıyosunuz? Ben komple her şeyi almayı düşünüyorum önümüzdeki ay beşiği, dolabı, kıyafeti, battaniyesi, ıvır zıvırı dahil.
Beşik, battaniye, pişik kremi, mama sandalyesi, ana kucağı muhtemelen de dolap hazır bizim. Eksikler ne tam olarak bilemiyorum da. Bebek arabası ve bazı kıyafetler verilecekmiş ama nasıllar fikrim yok. Kıyafet için de çekiniyorum minik ya da iri bir bebek olursa boşa mı gider aldıklarım diye. Kafamın içi çorba. Müslin örtüleri de metrelik alıp kesmeyi düşünüyorum. Listelere bakıp eksik neler varsa Kasım'da almayı düşünüyorum ben de. Muhtemelen şampuan, deterjan gibi şeyler alacağım.

Kızlar 18+3 günlüğüm. Sabahları hala çok bir göbeğim yok. Akşam olunca çıkıyor baya belli ama sabahları çıkmıyor. Sizde durumlar nasıl? Bu durum beni endişelendiriyor. Cumartesi kontrol günüm var
Canım 21. Haftadayım benim de hala öyle ama bebiş iyi çok şükür. Şanslısın aslında tadını çıkar 😀

ben de oyle ama resmen midemi oyuyolar sanki o demiri icince, bakalim yarindan itibaren tekrar bi deniyim icmeyi :KK43: TR deki doktor bana da cunku kan hapi ve multivitamin veriyorum kesin hastalarima demistiii tesekkur ederimm :KK200:
Canım demir sabahları bende de bulantı yapıyor. 21. Haftadayım bu sabah bile demir işacı yüzünden kustum

X