Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok defactodan 130₺ ye aldığım pantolon 😂😂😂 üstüme de gömlek geçiriyorum. Üniformam oldu😅😅 kotlarıma 2 aydır ulaşamıyorum 🤣🤣
Ben de LCW den hamile taytı almıştım aşırı rahat üzerine uzun gömlek benim de üniformam onlar oldu ama iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidince bir alışveriş yapacağım artık. Ben kotlarıma 3 aydır ya da daha cok zaman olmuştur ulaşamıyorum😂😂😂

Ben de LCW den hamile taytı almıştım aşırı rahat üzerine uzun gömlek benim de üniformam onlar oldu ama iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidince bir alışveriş yapacağım artık. Ben kotlarıma 3 aydır ya da daha cok zaman olmuştur ulaşamıyorum😂😂😂
Ben tayt giyemiyorum yaa. Anca evde giyeriiim aldım bi tane de. Onun harici triko takım almıştım o iyi geldi

Günaydın kızlarrr❤️ gününüz güzel geçsin. Vicdan rahatlatma seansına hoş geldiniz🤦🏻‍♀️ dün akşam gömdüğüm poğaçalardan sonra vicdan rahatlatma kahvaltım🤦🏻‍♀️🥹

Eklentiler

• IMG_4610.jpeg
    IMG_4610.jpeg
    176,6 KB · Görüntüleme: 70
ayy maşallah ne kadar makul bir göbüş öyle narin ☺️🧿🌷
bir de benimkini görseniz doğuma gidiyom sanırsınız 😅
Her hafta ne kadar büyüdü diyorum bir sonraki hafta meğersem ne kadar küçükmüş aslında geçen hafta diyorum 😝 Teşekkürler Senin ilk bebek olmadığı için hemen büyüdü o zaman Oralara geliyoruz seni yalnız bırakmayacağız 😀💐

Henüz gelmedi ama aynı gün kargoya verdiler elime ulaşınca yazarım mutlaka🥰 ben atletleri e bebek indiriminden almıştım onu baya beğendim 🥰
Rüyamda ben de bu markdan bir hastane çıkışı almıştım Hatta şimdi kontrol edicem sepeti acaba gece uyanıp almış olabilir miyim diye 😅

Sorma benim de bir odada köşeye koydum ama kanepeye doğru ilerliyor 😅 Kasım indirimlerini bekliyorum alışveriş için🥰
aynen ben de odasındaki koltuğa koydum dolabına falan sona doğru temizleyip yıkayıp yerleştiririz dediim. Organizerler almak lazııım
Ben daha hiç bi şey almadım ya 😳😳 maşallah çok hızlısınız hepiniz 🥰
bu benim tez canlılığımdan ya aceleciliğimdensdfs koç burcu olmak bunu gerektirir 😂
Kızlar simge kamitoğlu var Instagram da son reelste hastane hazırlığı paylaşmış o da sade olmuş. Hatta kordon kanı ve bağı kiti yazmış
kitler ne kız bak her gün başımıza bi alışveriş çıkıyo

aynen ben de odasındaki koltuğa koydum dolabına falan sona doğru temizleyip yıkayıp yerleştiririz dediim. Organizerler almak lazııım

bu benim tez canlılığımdan ya aceleciliğimdensdfs koç burcu olmak bunu gerektirir 😂

kitler ne kız bak her gün başımıza bi alışveriş çıkıyo
O sanırım özel bir şey bende anlamadım ki. İleride kök hücre vs durumunda kalınırsa diye sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-25-09-12-12-619_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-10-25-09-12-12-619_com.instagram.android.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 55
X