Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En son alışveriş yaptığım sene 2020 ilk kızımda o da çevremden hediye gelen doğum hediyesi arkadaşlarımın çocuklarının küçülen kıyafetleri derken ikinci kızımda da cinsiyet aynı olduğu için hiç alışveriş yapmadım. şimdi ki bebisimde cinsiyet degisti kıyafetlere bakayım dedim ateş pahasi ya bir hastane çıkışı bin lira aşırı pahalı Allah'tan bizde büyük eşyalar besikti arabaydı filan var

Kızlar selam, saçlarını boyatan oldu mu bana doktorum artık bitkisel boyalarla boyatabilrsin dedi. Diplerim çok çıktı mecburum artık. Boyayan olduysa hangi boya markasını tercih ettiniz?

Canım demir sabahları bende de bulantı yapıyor. 21. Haftadayım bu sabah bile demir işacı yüzünden kustum
illa sabah mi icmek gerekiyor dedi peki doktor ben genelde yemekten sonra aliyodum sonra once alinmasi gerektigini okuyunca sabahlari denedim ama olucak gibi degil iste

Bende olanlar: kıyafet, çıngırak, hikaye kitabı, diş kaşıyıcı, omuz mendili, yastık, bebek arabası, puset, mama önlüğü, küvet seti, bebe yağı, burun aspiratörü, tırnak makası seti, tarak fırça... bu kadar xD
Alınacaklar: Park yatak, dolap, bebek bezi 1 no bi paket sleepy (deneme yanılma yapıcam toplu almiycam), bebek temizleme pamuğu, bebek kulak çubuğu, ağız mendili, wellsoft battaniye, ince nohut battaniye, kundaklık ince müslinler, 4 kat battaniye tarz müslin, zıbın, yenidoğan seti, alez, çarşaf, yastık kılıfı, ateş ölçer, sling, silikon beslenme seti, mama sandalyesi, omuz mendili, serum fizyolojik, halı, lanolin krem, roxy toz deterjan (burda önerilmişti ), bebek havlusu, emzirme sütyeni...
Başka da aklıma bişey gelmiyo

Ben deeee. Kaynanam acele etme son ay alırız diyor ama ben dinlemicem

Hastane çıkışı
6 tane bebek çamaşır deterjanı
3 tane bebek bulaşık detarjanı
2 tane bebek şampuan krem yağ hoşgeldin seti
Emzik
Biberon
Gümüş kapak
Göğüs ucu kremi
Bebek tırnak makası ve törpüsü
2 tane Müslin çarşaf
1 tane ince battaniye
Mama önlüğü
Termometre ve ateşölçer
Çoraplar
Göğüs pedi
14 tane ağız mendili7*2
Reflü yatağı
Bebek bakım çantası
Bebek salya önlük fular
Bi sürü zıbın bebek kıyafeti (abarttım bunu sanırım)
Ben de bunları aldım

Bendeee
Bebiş için;
Bebek battaniyesi
4-5 tane 0-3 aylık tulum
4-5 tane 3-6 aylık yazlık tulum
4-5 tane altlı üstlü takım
Dısarda gıymesı ıcın ayrı bir tulum
Ikı adet hastane çıkışı
Tarak-biberon-emzik-tabak-kaşık-alıstırma sulugu
Emzirme yastıgı
Pişik kremi
Oda termostatı(nem ölçerli)
Oda nemlendiricisi
Ateş ölçer
Banyo seti

Kendim için;
Gümüş kapak-meme ucu kremi
Pijama takımı
Terlik ve taç takımı aldım.Daha coook alıncak sey varsanki daha hiçbirşey almamıs gıbı hıssedıyorum

oda nemlendirici kiwi almıştın di mi nasıl çıktı o

aynen ben de nem ısı ölçer falan aldım kullanmaya başladım
Cumartesi gunu ankaraya gıdıcem bunları almayı planlıyorum babymaldan.mammaroo alıcaktım yok baktımda ınternetten babymallda.hemde 17-18 bın vercegıme chıcconunkı hosuma gıttı.alırsam yazarım.

Eklentiler

• IMG_5599.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_5598.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 98
Cumartesi gunu ankaraya gıdıcem bunları almayı planlıyorum babymaldan.mammaroo alıcaktım yok baktımda ınternetten babymallda.hemde 17-18 bın vercegıme chıcconunkı hosuma gıttı.alırsam yazarım.
chicco her türlü iyiymiş. Arkadaşım da chicconun arabası var bi yerini bozmuş servise vermiş. Araba olana kadar yeni araba vermişler kıza

Ben geçen dışarı çıkıcam hiç pantolonlarım olmuyor. Instagramdaki lastik toka ile bağlama yöntemini yapıp çıktım. Üzerine uzun tunik
Benim de sadece belden lastikli kumaş bi pantolonum var o oluyor şimdilik, yakında o da olmayacak o yöntem mantıklıymış benim de denemem lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…