- 30 Nisan 2018
- 1.776
- 2.110
- 37
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.121
illa sabah mi icmek gerekiyor dedi peki doktorCanım demir sabahları bende de bulantı yapıyor. 21. Haftadayım bu sabah bile demir işacı yüzünden kustum
Karın ufak olunca bebiş büyüyor mu diye düşünüyor insanCanım 21. Haftadayım benim de hala öyle ama bebiş iyi çok şükür. Şanslısın aslında tadını çıkar
Ay benimde öyle ya sadece küçük bir şişlik varKarın ufak olunca bebiş büyüyor mu diye düşünüyor insan
Ben deeee. Kaynanam acele etme son ay alırız diyor ama ben dinlemicemKasım indiriminde alışveriş yapıcak mısınız arkadaşlar? Neler almayı planlıyosunuz? Ben komple her şeyi almayı düşünüyorum önümüzdeki ay beşiği, dolabı, kıyafeti, battaniyesi, ıvır zıvırı dahil.
Ben bebişin her şeyini erkenden bitirip en son kendime alışveriş yapmak istiyorumBen deeee. Kaynanam acele etme son ay alırız diyor ama ben dinlemicem
Hastane çıkışıBende olanlar: kıyafet, çıngırak, hikaye kitabı, diş kaşıyıcı, omuz mendili, yastık, bebek arabası, puset, mama önlüğü, küvet seti, bebe yağı, burun aspiratörü, tırnak makası seti, tarak fırça... bu kadar xD
Alınacaklar: Park yatak, dolap, bebek bezi 1 no bi paket sleepy (deneme yanılma yapıcam toplu almiycam), bebek temizleme pamuğu, bebek kulak çubuğu, ağız mendili, wellsoft battaniye, ince nohut battaniye, kundaklık ince müslinler, 4 kat battaniye tarz müslin, zıbın, yenidoğan seti, alez, çarşaf, yastık kılıfı, ateş ölçer, sling, silikon beslenme seti, mama sandalyesi, omuz mendili, serum fizyolojik, halı, lanolin krem, roxy toz deterjan (burda önerilmişti), bebek havlusu, emzirme sütyeni...
Başka da aklıma bişey gelmiyo
oda nemlendirici kiwi almıştın di mi nasıl çıktı oBendeee
Bebiş için;
Bebek battaniyesi
4-5 tane 0-3 aylık tulum
4-5 tane 3-6 aylık yazlık tulum
4-5 tane altlı üstlü takım
Dısarda gıymesı ıcın ayrı bir tulum
Ikı adet hastane çıkışı
Tarak-biberon-emzik-tabak-kaşık-alıstırma sulugu
Emzirme yastıgı
Pişik kremi
Oda termostatı(nem ölçerli)
Oda nemlendiricisi
Ateş ölçer
Banyo seti
Kendim için;
Gümüş kapak-meme ucu kremi
Pijama takımı
Terlik ve taç takımı aldım.Daha coook alıncak sey varsanki daha hiçbirşey almamıs gıbı hıssedıyorum
Denedım evde gayet ıyıydı canım e bebekten almıstım.bı sıkıntısı yoktu,gayet ıyı hava verıyodu hatta nem olcerınde pılını takıp denedım basarılıydıoda nemlendirici kiwi almıştın di mi nasıl çıktı o
aynen ben de nem ısı ölçer falan aldım kullanmaya başladımDenedım evde gayet ıyıydı canım e bebekten almıstım.bı sıkıntısı yoktu,gayet ıyı hava verıyodu hatta nem olcerınde pılını takıp denedım basarılıydı
Cumartesi gunu ankaraya gıdıcem bunları almayı planlıyorum babymaldan.mammaroo alıcaktım yok baktımda ınternetten babymallda.hemde 17-18 bın vercegıme chıcconunkı hosuma gıttı.alırsam yazarım.aynen ben de nem ısı ölçer falan aldım kullanmaya başladım
chicco her türlü iyiymiş. Arkadaşım da chicconun arabası var bi yerini bozmuş servise vermiş. Araba olana kadar yeni araba vermişler kızaCumartesi gunu ankaraya gıdıcem bunları almayı planlıyorum babymaldan.mammaroo alıcaktım yok baktımda ınternetten babymallda.hemde 17-18 bın vercegıme chıcconunkı hosuma gıttı.alırsam yazarım.
Kız pantolonlarının düğmesi kapanıyor mu halaGöbiş güncellemesiiii
Ben geçen dışarı çıkıcam hiç pantolonlarım olmuyor. Instagramdaki lastik toka ile bağlama yöntemini yapıp çıktım. Üzerine uzun tunikKız pantolonlarının düğmesi kapanıyor mu hala
Benim de sadece belden lastikli kumaş bi pantolonum var o oluyor şimdilik, yakında o da olmayacakBen geçen dışarı çıkıcam hiç pantolonlarım olmuyor. Instagramdaki lastik toka ile bağlama yöntemini yapıp çıktım. Üzerine uzun tunik