Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben sabahları boş mideye içip 1-2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Doktorum içtiğim d vitamini,demir, multivitamin gibi verdiği ilaçların doğuma kadar benim ve bebeğin sağlığı için olduğunu söyledi. bebek bu değerleri benden çektiği için kullanmadığımda diş eti,diş gibi vs. Birçok problemle karsılaşabilirmişim. Şuan şükür hiç bir problemim yok. Bir arkadaşım var gebeliğinin başından beri hiç bir şey kullanmamış. Çok zor bir gebelik geçirdi son haftalarda. O yüzden doktor ne derse kullanıyorum
demir hapini sabah icince midede agri falan yapmiyo mu? ben gentle iron iciyorum icinde c vitamini folik asit ve demir olan, ama yani sabah ac karna icip 1-2 saat beklemek olum gibi geliyor kalbime mideme vuruyor agrisi :KK43: o yuzden 2-3 gundur icmiyorum multivitaminle devam ediyorum onun icinde de azicik vardir diye :KK43:

bi de demir fazlasi vucuttan atiliyo mu kizlar doktorunuz bisey soyledi mi? benim hem demirde hem multivitaminde hem demir hem folik asit var. folik asit atiliyo diye biliyorum ama demiri fazla alirsam sorun olur mu diye korktum

burdaki ebe sagolsun bisey olmaz kullan hepsini bunlar bitince sadece d vitamini ic dedi de :KK70:

geçenlerde biri bunu öneriyordu sanki kullanan oldu mu? şu an baya indirimde
Merhaba onermedim de sormuştum ben se öneren vs var mı diye. Baya okudum yorumları doğal içerik ve beğenmeyen yok resmen ☺️ indirimdeydi dün de böyle, 2 tane aldım yani 4 lt. Yerli üretimmiş risk aldim işte bakalım 😅

Bana da 13.haftada vermişti multivitamin d vitamini ve demir
Multivitamin ve demir bitti şu an sadece d vitamini kullanıyorum, tekrar almam gerekse söylerdi diye düşünüyorum adet sayılarını doktor biliyor sonuçta ve ilgili bir doktor o yüzden ekstra sormadım
Magnezyum da şase vermişti başlarda her gece içtim ama açıkçası pek şikayetim yok o yüzden arada bir içiyorum

demir hapini sabah icince midede agri falan yapmiyo mu? ben gentle iron iciyorum icinde c vitamini folik asit ve demir olan, ama yani sabah ac karna icip 1-2 saat beklemek olum gibi geliyor kalbime mideme vuruyor agrisi :KK43: o yuzden 2-3 gundur icmiyorum multivitaminle devam ediyorum onun icinde de azicik vardir diye :KK43:

bi de demir fazlasi vucuttan atiliyo mu kizlar doktorunuz bisey soyledi mi? benim hem demirde hem multivitaminde hem demir hem folik asit var. folik asit atiliyo diye biliyorum ama demiri fazla alirsam sorun olur mu diye korktum

burdaki ebe sagolsun bisey olmaz kullan hepsini bunlar bitince sadece d vitamini ic dedi de :KK70:
Kuzucum ben sabah içip bekliyorum bir problem yaşamadım bu zamana kadar. 7 gibi demir içip 9 da kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıdan sonra multivitamini içiyorum

Kuzucum ben sabah içip bekliyorum bir problem yaşamadım bu zamana kadar. 7 gibi demir içip 9 da kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıdan sonra multivitamini içiyorum
ben de oyle ama resmen midemi oyuyolar sanki o demiri icince, bakalim yarindan itibaren tekrar bi deniyim icmeyi :KK43: TR deki doktor bana da cunku kan hapi ve multivitamin veriyorum kesin hastalarima demistiii tesekkur ederimm :KK200:

Merhaba onermedim de sormuştum ben se öneren vs var mı diye. Baya okudum yorumları doğal içerik ve beğenmeyen yok resmen ☺️ indirimdeydi dün de böyle, 2 tane aldım yani 4 lt. Yerli üretimmiş risk aldim işte bakalım 😅
sen sormuştun di mi, normal de siveno alıcaktım ama baya uygun gördüm. Alsam mı almasam mı iki arada kaldım

Kızlar 18+3 günlüğüm. Sabahları hala çok bir göbeğim yok. Akşam olunca çıkıyor baya belli ama sabahları çıkmıyor. Sizde durumlar nasıl? Bu durum beni endişelendiriyor. Cumartesi kontrol günüm var
Canım bende hep nıye karnım kucuk dıyordum anıden bir şişti inanamıyorum tam gogus altından şişti hemde,merdıven falan cıkarken zorlanmaya basladım.o yuzden 2 haftaya gorursun ne demek ıstedıgımı😀kafanı takma hiç

Bu çok güzelmiş 😍 bebek arabasına karar vermek bile çok zor geliyor bana ondan zorlanıyorum benn😅 bu arada yoyko markasının spin 360 diye bir bebek arabası var bir arkadaşım çok memnun sizinle de paylaşmış olayım ♥️
Yoyko spin 360 a şimdi netten baktım görsel olarak çok güzelmiş. Özellikleri de iyi ama sanırım biraz ağırmış. Hepsi bir arada olan yok gerçekten ya 🤦🏻‍♀️ cybex ler var ama onlarda aşırı pahalı

Canım bende hep nıye karnım kucuk dıyordum anıden bir şişti inanamıyorum tam gogus altından şişti hemde,merdıven falan cıkarken zorlanmaya basladım.o yuzden 2 haftaya gorursun ne demek ıstedıgımı😀kafanı takma hiç

aynı durumdayız dfdfad
Ya benim de karnım az çok belliydi ama bir haftadır artık dışarıdan da hamile olduğum anlaşılıyor tam göğüs altından büyüdüm ben de 🥹

Kızlar ilaçları konuşmuşsunuz
Sabah uyanır uyanmaz tiroid ilacımı içiyorum.
Yarım saat-1 saat sonra kahvaltıda ekmeğe D VİTAMİNİ ni damlatıyorum.
Kahvaltıdan sonra Folik Asit alıyorum (imom omega)

Akşam yemeği kestikten sonra genellikle 9-10 civarı oluyor. 4 saat sonraya alarm kuruyorum uyanıp gece DEMİR ilacı içiyorum. Öncesinde baya açlık olmuş oluuor Sabah da zaten baya sabah da açlık olmuş oluyor yine tiroid ile devam ediyorum döngüye.

Yukarıda bir arkadaşım ilaç bitince kullanmayı bıraktığını söylemiş. Ben bütün ilaçları doğuma kdar kullanacağım.

Demek ki daha zamanı var teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız😁

Kızlar ilaçları konuşmuşsunuz
Sabah uyanır uyanmaz tiroid ilacımı içiyorum.
Yarım saat-1 saat sonra kahvaltıda ekmeğe D VİTAMİNİ ni damlatıyorum.
Kahvaltıdan sonra Folik Asit alıyorum (imom omega)

Akşam yemeği kestikten sonra genellikle 9-10 civarı oluyor. 4 saat sonraya alarm kuruyorum uyanıp gece DEMİR ilacı içiyorum. Öncesinde baya açlık olmuş oluuor Sabah da zaten baya sabah da açlık olmuş oluyor yine tiroid ile devam ediyorum döngüye.

Yukarıda bir arkadaşım ilaç bitince kullanmayı bıraktığını söylemiş. Ben bütün ilaçları doğuma kdar kullanacağım.
Bende doğuma kadar kullanacağım

X