- 10 Nisan 2013
- 1.594
- 2.019
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.081
demir hapini sabah icince midede agri falan yapmiyo mu? ben gentle iron iciyorum icinde c vitamini folik asit ve demir olan, ama yani sabah ac karna icip 1-2 saat beklemek olum gibi geliyor kalbime mideme vuruyor agrisi o yuzden 2-3 gundur icmiyorum multivitaminle devam ediyorum onun icinde de azicik vardir diyeCanım ben sabahları boş mideye içip 1-2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Doktorum içtiğim d vitamini,demir, multivitamin gibi verdiği ilaçların doğuma kadar benim ve bebeğin sağlığı için olduğunu söyledi. bebek bu değerleri benden çektiği için kullanmadığımda diş eti,diş gibi vs. Birçok problemle karsılaşabilirmişim. Şuan şükür hiç bir problemim yok. Bir arkadaşım var gebeliğinin başından beri hiç bir şey kullanmamış. Çok zor bir gebelik geçirdi son haftalarda. O yüzden doktor ne derse kullanıyorum
bi de demir fazlasi vucuttan atiliyo mu kizlar doktorunuz bisey soyledi mi? benim hem demirde hem multivitaminde hem demir hem folik asit var. folik asit atiliyo diye biliyorum ama demiri fazla alirsam sorun olur mu diye korktum
burdaki ebe sagolsun bisey olmaz kullan hepsini bunlar bitince sadece d vitamini ic dedi de