- 10 Nisan 2013
- 1.601
- 2.032
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.081
demir hapini sabah icince midede agri falan yapmiyo mu? ben gentle iron iciyorum icinde c vitamini folik asit ve demir olan, ama yani sabah ac karna icip 1-2 saat beklemek olum gibi geliyor kalbime mideme vuruyor agrisiCanım ben sabahları boş mideye içip 1-2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Doktorum içtiğim d vitamini,demir, multivitamin gibi verdiği ilaçların doğuma kadar benim ve bebeğin sağlığı için olduğunu söyledi. bebek bu değerleri benden çektiği için kullanmadığımda diş eti,diş gibi vs. Birçok problemle karsılaşabilirmişim. Şuan şükür hiç bir problemim yok. Bir arkadaşım var gebeliğinin başından beri hiç bir şey kullanmamış. Çok zor bir gebelik geçirdi son haftalarda. O yüzden doktor ne derse kullanıyorum
Merhaba onermedim de sormuştum ben se öneren vs var mı diye. Baya okudum yorumları doğal içerik ve beğenmeyen yok resmenBaproy Baby 2 lt Bebekler İçin Bitkisel Çamaşır Deterjanı 50 Yıkama Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baproy Baby 2 lt Bebekler İçin Bitkisel Çamaşır Deterjanı 50 Yıkama yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
geçenlerde biri bunu öneriyordu sanki kullanan oldu mu? şu an baya indirimde
Kuzucum ben sabah içip bekliyorum bir problem yaşamadım bu zamana kadar. 7 gibi demir içip 9 da kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıdan sonra multivitamini içiyorumdemir hapini sabah icince midede agri falan yapmiyo mu? ben gentle iron iciyorum icinde c vitamini folik asit ve demir olan, ama yani sabah ac karna icip 1-2 saat beklemek olum gibi geliyor kalbime mideme vuruyor agrisio yuzden 2-3 gundur icmiyorum multivitaminle devam ediyorum onun icinde de azicik vardir diye
bi de demir fazlasi vucuttan atiliyo mu kizlar doktorunuz bisey soyledi mi? benim hem demirde hem multivitaminde hem demir hem folik asit var. folik asit atiliyo diye biliyorum ama demiri fazla alirsam sorun olur mu diye korktum
burdaki ebe sagolsun bisey olmaz kullan hepsini bunlar bitince sadece d vitamini ic dedi de
ben de oyle ama resmen midemi oyuyolar sanki o demiri icince, bakalim yarindan itibaren tekrar bi deniyim icmeyiKuzucum ben sabah içip bekliyorum bir problem yaşamadım bu zamana kadar. 7 gibi demir içip 9 da kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıdan sonra multivitamini içiyorum
sen sormuştun di mi, normal de siveno alıcaktım ama baya uygun gördüm. Alsam mı almasam mı iki arada kaldımMerhaba onermedim de sormuştum ben se öneren vs var mı diye. Baya okudum yorumları doğal içerik ve beğenmeyen yok resmenindirimdeydi dün de böyle, 2 tane aldım yani 4 lt. Yerli üretimmiş risk aldim işte bakalım
Bana monurol verdi sadece ama olmuyor anlamadim yaNe vermişti benimki sürekli veriyor ya fitil mitik de verdi fayda etmedi sonra pyeloseptil verdi 10 gün kullan dedi kullandım geçmedi sonra kutuyu bitir dedi bakalım bugün bitti
Cogu kisi zararli oldugunu dusunuyor canim ven de acikcasi cekiniyorum bu asidanYani bu aşı yaptırılınca zararlı bi aşı mı ki? Her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekmiyor mu
Canım bende hep nıye karnım kucuk dıyordum anıden bir şişti inanamıyorum tam gogus altından şişti hemde,merdıven falan cıkarken zorlanmaya basladım.o yuzden 2 haftaya gorursun ne demek ıstedıgımıKızlar 18+3 günlüğüm. Sabahları hala çok bir göbeğim yok. Akşam olunca çıkıyor baya belli ama sabahları çıkmıyor. Sizde durumlar nasıl? Bu durum beni endişelendiriyor. Cumartesi kontrol günüm var
hiç araştırmadım açıkçası tıp bilgim de yok. O yüzden mecbur doktoruma güvenmek zorundayımCanim
Cogu kisi zararli oldugunu dusunuyor canim ven de acikcasi cekiniyorum bu asidan
aynı durumdayız dfdfadCanım bende hep nıye karnım kucuk dıyordum anıden bir şişti inanamıyorum tam gogus altından şişti hemde,merdıven falan cıkarken zorlanmaya basladım.o yuzden 2 haftaya gorursun ne demek ıstedıgımıkafanı takma hiç
Yoyko spin 360 a şimdi netten baktım görsel olarak çok güzelmiş. Özellikleri de iyi ama sanırım biraz ağırmış. Hepsi bir arada olan yok gerçekten yaBu çok güzelmişbebek arabasına karar vermek bile çok zor geliyor bana ondan zorlanıyorum benn bu arada yoyko markasının spin 360 diye bir bebek arabası var bir arkadaşım çok memnun sizinle de paylaşmış olayım
Canım bende hep nıye karnım kucuk dıyordum anıden bir şişti inanamıyorum tam gogus altından şişti hemde,merdıven falan cıkarken zorlanmaya basladım.o yuzden 2 haftaya gorursun ne demek ıstedıgımıkafanı takma hiç
Ya benim de karnım az çok belliydi ama bir haftadır artık dışarıdan da hamile olduğum anlaşılıyor tam göğüs altından büyüdüm ben deaynı durumdayız dfdfad
aynen benim de öyleeYa benim de karnım az çok belliydi ama bir haftadır artık dışarıdan da hamile olduğum anlaşılıyor tam göğüs altından büyüdüm ben de
Ya benimde öyle 1 hafta içinde göğüs altımda bir çıkıntı oluştuYa benim de karnım az çok belliydi ama bir haftadır artık dışarıdan da hamile olduğum anlaşılıyor tam göğüs altından büyüdüm ben de
Aynisi benaynı durumdayız dfdfad
Demek ki daha zamanı var teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınızCanım bende hep nıye karnım kucuk dıyordum anıden bir şişti inanamıyorum tam gogus altından şişti hemde,merdıven falan cıkarken zorlanmaya basladım.o yuzden 2 haftaya gorursun ne demek ıstedıgımıkafanı takma hiç
Bende doğuma kadar kullanacağımKızlar ilaçları konuşmuşsunuz
Sabah uyanır uyanmaz tiroid ilacımı içiyorum.
Yarım saat-1 saat sonra kahvaltıda ekmeğe D VİTAMİNİ ni damlatıyorum.
Kahvaltıdan sonra Folik Asit alıyorum (imom omega)
Akşam yemeği kestikten sonra genellikle 9-10 civarı oluyor. 4 saat sonraya alarm kuruyorum uyanıp gece DEMİR ilacı içiyorum. Öncesinde baya açlık olmuş oluuor Sabah da zaten baya sabah da açlık olmuş oluyor yine tiroid ile devam ediyorum döngüye.
Yukarıda bir arkadaşım ilaç bitince kullanmayı bıraktığını söylemiş. Ben bütün ilaçları doğuma kdar kullanacağım.