- 8 Ağustos 2023
- 5.130
- 4.827
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.041
Canım ben çok erken başladım 10. Haftamı neydi belki daha bile erkenKızlar demir ilacını hangi haftadan itibaren kullanmaya başlamıştınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben çok erken başladım 10. Haftamı neydi belki daha bile erkenKızlar demir ilacını hangi haftadan itibaren kullanmaya başlamıştınız?
Çalışıyor da diğer insanlar (herkes bilmediği için) girmeyince aktiflik düşüyor yani herkes kullanmazsa yine işimize yaramıyorO bile çalışmadı ben de ya
Daha önceki yasakta çok rahat kullanmıştım halbukiÇalışıyor da diğer insanlar (herkes bilmediği için) girmeyince aktiflik düşüyor yani herkes kullanmazsa yine işimize yaramıyor
Olsundu burası var idare ederiz artık
ay o zaman bilmiyorum başka app dene istersen benim çalışıyorDaha önceki yasakta çok rahat kullanmıştım halbuki
Açıldı canım ya düzelttileray o zaman bilmiyorum başka app dene istersen benim çalışıyor
Ben sabah kalktığımda içiyorum. Eczacı 2 saat sonra kahvaltı et dedi ama 1 saat falan oluyor ancaBu demir ilacı sabah mı kullanılıyordu akşam mı? Doktor dedi ama yarım kulak dinledim ilaç içmekten nefret ettiğim için
Doktor mideye biraz dokunur o yüzden şöyle iç dedi de ne dedi hiç hatırlamıyorum üstünde gece yazıyorAçıldı canım ya düzelttiler
Ben sabah kalktığımda içiyorum. Eczacı 2 saat sonra kahvaltı et dedi ama 1 saat falan oluyor anca
Bende yaşıyorum hatta ilk uyandığımda parmaklarımı falanda oynatamıyorum. Ebe normal dedi magnezyum kullanırsan rahatlatır dedi.Kizlar sag kolumda uyusmayla hissiyle uyaniyorum3-4 gundur ama ustune yatmisimdir dedim, dun gecmesi cok uzun surdu, bugun de gecmedi 5-6 saat oldu hala devam ediyor. Bi gariplik var gibi hissetmeye basladim artik, biraz baktim internetten, hamilelikte tabiii ki bu da olabiliyormus Yasayan var mi aranizda benzerini?
Hiç bir vitamin vermedi mi? Ben de vitamin hapı kullanamıyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum. Tek demir ve d vit kullanıyorumkızlar ben hollanda da yaşıyorum. Dün ebe kontrolüm vardı. Hiçbir vitamin kullanmıyorum. Demirşn fakan cok iyiydi dedi tekrar kan vericem düşen var mı diye. Birde burda tetanoz aşısı yokmus. Bi yerimiz kesilirse falan o zaman olunabilirmis. Boğmaca aşısı cok önemli dedi. 2 hafta sonra vurulman lazım dedi. Havadan geciyor dedi. Tükürükle nefesle geciyor ve bebeğin nefes almasını engelliyor dedi. Onu olmanı öneririm dedi.
İlacının adı neydi? Bana da eczacı dedi saat farketmez sadece yemekler arası 2 saat olsun dediDoktor mideye biraz dokunur o yüzden şöyle iç dedi de ne dedi hiç hatırlamıyorum üstünde gece yazıyor
Vitamin demir ben de kullanmıyorum ve tahlillerim de şükür iyi geliyor. Ama her seferinde doktor kullanıyor musun diye soruyor ve kendimi huzursuz hissediyorum. İlaç içmekten nefret ediyorum midem de almıyor fakat görüştüğüm tüm doktorlar tahlillere bakmaksızın demir d vitamini ve Multi vitamin alman gerekiyor diyorkızlar ben hollanda da yaşıyorum. Dün ebe kontrolüm vardı. Hiçbir vitamin kullanmıyorum. Demirşn fakan cok iyiydi dedi tekrar kan vericem düşen var mı diye. Birde burda tetanoz aşısı yokmus. Bi yerimiz kesilirse falan o zaman olunabilirmis. Boğmaca aşısı cok önemli dedi. 2 hafta sonra vurulman lazım dedi. Havadan geciyor dedi. Tükürükle nefesle geciyor ve bebeğin nefes almasını engelliyor dedi. Onu olmanı öneririm dedi.
Ferrozinc ismiİlacının adı neydi? Bana da eczacı dedi saat farketmez sadece yemekler arası 2 saat olsun dedi
Ben ilk gebeligimde kullandım bebebgim 3580 gram doğdu ikincide kullanmadım hep 2 hafta geride ve 2850 gram doğdu eğer sana tavsiyem tahlillerine bak ona göre kullan demir depona d vatimnine vs zaten d vitamini magnezyum ve kan ilacı veriyorlar geneldeHiç bir vitamin vermedi mi? Ben de vitamin hapı kullanamıyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum. Tek demir ve d vit kullanıyorum
Cok sagolun kizlar rahatladim baya bu konudaBende yaşıyorum hatta ilk uyandığımda parmaklarımı falanda oynatamıyorum. Ebe normal dedi magnezyum kullanırsan rahatlatır dedi.
Hiç bir vitamin vermedi mi? Ben de vitamin hapı kullanamıyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum. Tek demir ve d vit kullanıyorum
Bana sadece boğmaca aşısıs dediler.Ben de Amerika’dayim, prenatala dogum sonrasi bile devam edeceksin dendi, hamile kalmadan 5-6 ay once baslamistim almaya, simdi yaninda kolin de iciyorum oglenleri, sabahlari demir hapi (21. Hafta itibariyle baslattilar) geceleri de magnezyum. Tetanoz bogmaca difteri asisini kesin ol dedi doktorum, olacagim. Grip ve covid icin de oneriyoruz dedi ama bunlari olmayi dusunmuyorum, zaten covidi 4 doz olmustum. Ulkeden ulkeye bu kadar degisiklik gostermesi cok ilginc geliyor, 2 aydir demir aliyor olmam lazimmis Tr ye gore, bana daha simdi verildi
Ben dün türkiyede herkes demir ilacı kullanıyor dedim ebeye. Senin tahlil sonucunda iyi geldi nedem kullanasın dedi. Aradan birqz zaman gecti tekrar kan ver vitamin durumuna bakalım dedi. Hattq omega kullanıyım mı dedim gerek yok dedi.Vitamin demir ben de kullanmıyorum ve tahlillerim de şükür iyi geliyor. Ama her seferinde doktor kullanıyor musun diye soruyor ve kendimi huzursuz hissediyorum. İlaç içmekten nefret ediyorum midem de almıyor fakat görüştüğüm tüm doktorlar tahlillere bakmaksızın demir d vitamini ve Multi vitamin alman gerekiyor diyor
Ferrozinc ismi
Burda üçlü o asi, TDaP diye, elimi kesince de onu vurdular. Bebek icin de yine aynisini vuracaklarmis.Bana sadece boğmaca aşısıs dediler.