Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yıllaaaardırrrr haftaiçi kabız olmak gibi bir sorunum var ve tamamen psikolojik. Çünkü tatil günlerinde hiç böyle problemim olmuyor. Şimdi sabah on gibi 2 tane mandalina yiyorum üzerine bi Türk kahvesi içiyorum böyle çözdüm bu sorunu😀 doktorum ciddi misin dedi güldü 😂 yani düşün bu problem ben 15 yıldır çalışıyorum 15 yıldır böyle 😀 dene bi. Demir ilacını akşamdan içiyorum sabah dedi ama akşam içiyorum çünkü sabahları böyle bi çözüm buldum kahve içmem gerekiyor bi fincan😂
Benim de öyle aslında bağırsaklarım sağolsun ama bu kadar hiç olmamıştım ortası da yok ya ishal ya kabız değişik bir şey bakayım deneyeceğim canım sağol ☺️

Bu demir ilacı sabah mı kullanılıyordu akşam mı? Doktor dedi ama yarım kulak dinledim ilaç içmekten nefret ettiğim için
Canım ben sabahları boş mideye içip 1-2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Doktorum içtiğim d vitamini,demir, multivitamin gibi verdiği ilaçların doğuma kadar benim ve bebeğin sağlığı için olduğunu söyledi. bebek bu değerleri benden çektiği için kullanmadığımda diş eti,diş gibi vs. Birçok problemle karsılaşabilirmişim. Şuan şükür hiç bir problemim yok. Bir arkadaşım var gebeliğinin başından beri hiç bir şey kullanmamış. Çok zor bir gebelik geçirdi son haftalarda. O yüzden doktor ne derse kullanıyorum

Benim saç dökülmelerim çok azaldı kızlar siz de durum nasıl
Benim de 16-17 haftalarda çok azaldı şimdi neredeyse durdu hiç dökülmüyor. Gerçi ben kosa kestirdim ama epey canlandı 🥰
Ben dün türkiyede herkes demir ilacı kullanıyor dedim ebeye. Senin tahlil sonucunda iyi geldi nedem kullanasın dedi. Aradan birqz zaman gecti tekrar kan ver vitamin durumuna bakalım dedi. Hattq omega kullanıyım mı dedim gerek yok dedi.
Ben Ankara'da yaşıyorum bana da doktorum Elenetal 2'ye başlattı onu kullanıyorum 21. Haftadayım ekstra bir demir vermedi. Multivitaminin içinde var demir bir miktar ama çok değil. Geçen hafta kan verdim hiç gerek görmedi bende de senin gibi. Bek ekstra aspirin yüzlük ve tiroid çıktığı için ona göre bir ilaç alıyorum.

Ben ilk gebeligimde kullandım bebebgim 3580 gram doğdu ikincide kullanmadım hep 2 hafta geride ve 2850 gram doğdu eğer sana tavsiyem tahlillerine bak ona göre kullan demir depona d vatimnine vs zaten d vitamini magnezyum ve kan ilacı veriyorlar genelde
d vit demir magnezyum kullanıyorum canım . demirim yüksek ama gene de artık başlayalım dedi
Ben dün türkiyede herkes demir ilacı kullanıyor dedim ebeye. Senin tahlil sonucunda iyi geldi nedem kullanasın dedi. Aradan birqz zaman gecti tekrar kan ver vitamin durumuna bakalım dedi. Hattq omega kullanıyım mı dedim gerek yok dedi.
benim de 3 ay önce demirim referans üstüydü doktor gene de artık başlayalım depolarını kullanıyor dedi bilemedim. Omega hiç söylemedi bana da
evet sezeryan mutlaka gerekli
büyük risk yoksa haklısın canım
büyük ihtimal öyle olur herhalde canımm.
Dökülecek saç kalmadı başımda, hala son hız dökülmeye devam 😢
vallah ya :KK43: kestirmem lazım uçları o kadar kötü kiii. dün akşam baktım dipler minik saç dolu bir sürü

Kızlar 18+3 günlüğüm. Sabahları hala çok bir göbeğim yok. Akşam olunca çıkıyor baya belli ama sabahları çıkmıyor. Sizde durumlar nasıl? Bu durum beni endişelendiriyor. Cumartesi kontrol günüm var

Kızlar 18+3 günlüğüm. Sabahları hala çok bir göbeğim yok. Akşam olunca çıkıyor baya belli ama sabahları çıkmıyor. Sizde durumlar nasıl? Bu durum beni endişelendiriyor. Cumartesi kontrol günüm var
gelişimi iyiyse sıkıntı yok canım korkma. Benim sabahları da var akşamları çok var fksflk ama kendini kimseyle kıyaslama 1 haftada böyle bi anda çıkıyor 😂 ctesi gözük iyiyse hiç dert etme göbüşü

Bana en anlaşılır liste bu geldi🙈 Instagram da hilal ebe paylaşmış
Bu çok güzelmiş 😍 bebek arabasına karar vermek bile çok zor geliyor bana ondan zorlanıyorum benn😅 bu arada yoyko markasının spin 360 diye bir bebek arabası var bir arkadaşım çok memnun sizinle de paylaşmış olayım ♥️

X