- 9 Ağustos 2016
- 7.091
- 22.961
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.841
Sağolasıın canımm, evet devlette yaptırdım uzman perinatolog baktı. 20 dk kadar sürdü canımm baya detaylı baktı her yerini ölçtü en son raporu verdilerMasallah gozun aydin <3
Sen devlet hastanesinde yaptirmistin detayliyi degil mi? Ne kadar uzun surdu muayene acaba
Gözün aydın canım darısı başımıza olsun inşallahKızlaaaarrr detaylıdan çıktııımmm. Minnoşumm sağlıklı Allah'a bin şükürrrDarısı hepinizin başına. Ama böyle doktor detaylı detaylı bakınca nasıl korktum var ya dfsdf
Ben o ilacı 3 ay boyunca kullandım 15.Haftada kesti doktor.ilk 5 haftalık gebelıgımde ılk tahlilde kullanmaya başlamıştım.15 haftada kan tahlılı ıstedı ve değerlerin normal olduğunu gördü sonra ilacı kes 15 gun sonra tekrar kana bakalım dedı . İlaçsız 15 gun daha düzgün old gorunce kestı.Sımdı 19 haftalığım ve haftaya tekrar kan verıcem detaylı ultrasona da gırıcem cnm. Tekrar başlar mı sonuçlara göre yazarım burdan
A arblg canım çok geçmiş olsun ben de doktorumun yönlendirmesiyle ilerleyeceğim artık.Kızlaaaarrr detaylıdan çıktııımmm. Minnoşumm sağlıklı Allah'a bin şükürrrDarısı hepinizin başına. Ama böyle doktor detaylı detaylı bakınca nasıl korktum var ya dfsdf
kaçıncı haftadasın canım? ben 17-18. haftada 4-5 gün hissetmeden arada çok az gene hissetmiştim. ama 19 dan itibaren çok şükür her gün hissediyorum. ama hala hissedememek de normal canımKızlar uzun süre bebeğinizin hareketlerini hissetmediğinizde ne yapıyorsunuzben bu aksam hiç hissetmiyorum korktum biraz normalde uzanınca hissediyorum
Gözün aydın canım. Benimki de yarın. Heyecanla bekliyorumKızlaaaarrr detaylıdan çıktııımmm. Minnoşumm sağlıklı Allah'a bin şükürrrDarısı hepinizin başına. Ama böyle doktor detaylı detaylı bakınca nasıl korktum var ya dfsdf
keşke direk fetal yaptırsaydın canım. benim de 1:150 falan yazıyordu ultrasondan sonra hesaplattığı verilerde. ama ben kan aldırmadım. bu ikili test aşırı gereksiz kafa yoruyor,korkutuyor. bence bir sorun yoktur canım Allahın izniyleKızlar yorumlarınızda ihtiyacım var. Ultrason değerlerim çok iyiydi ama kan değerlerimde sorun çıktı.. Bu hafta fetal dna vericem. Haftaya detaylı ultrason yaptırıcam. Değeri böyle olup gebeliği sağlıklı ilerleyen bildiğiniz duyduğunuz var mı?
Eki Görüntüle 3493272
Ben yaptırmak istemiyordum direkt fetal dna yaptırmak istiyordum. Doktor gebelik zehirlenmesi riski ile ilgili bilgi verir dedi iyi bari bunu da yaptırayım dedim. Ultrason verileri güzeldi nasılsa kötü birşey çıkmaz dedim ama maalesef öyle olmadıkeşke direk fetal yaptırsaydın canım. benim de 1:150 falan yazıyordu ultrasondan sonra hesaplattığı verilerde. ama ben kan aldırmadım. bu ikili test aşırı gereksiz kafa yoruyor,korkutuyor. bence bir sorun yoktur canım Allahın izniyle
20. Haftadayım ama bence dün bütün gün uyudukaçıncı haftadasın canım? ben 17-18. haftada 4-5 gün hissetmeden arada çok az gene hissetmiştim. ama 19 dan itibaren çok şükür her gün hissediyorum. ama hala hissedememek de normal canım
Ayy gözün aydın benimde detaylı pazartesi günüü vallahi günler gecmiyor darısı başımıza çok sevindimKızlaaaarrr detaylıdan çıktııımmm. Minnoşumm sağlıklı Allah'a bin şükürrrDarısı hepinizin başına. Ama böyle doktor detaylı detaylı bakınca nasıl korktum var ya dfsdf
Ben elele baby markasının madre modelini aldım, arkadaşımın arkadaşı kullanmış tavsiye ediyordu videolarda da inceledim çok kullanışlı geldi banaKızlar park yatak alanınız var mı? Ben modellere baktım da sanki hepsi aynı gibi daha önce alan ve şu markadan modelden memnunum diyen var mı
bej rengi 14 bin küsüre veririm demişti siyahı da 17 bin gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
Aaa iyiymişş, ben de babymall onlineda 13bine gördüm %49 indirim diyor merak ettim doğru mu diye ama tek renk kalmış sanırım ordabej rengi 14 bin küsüre veririm demişti siyahı da 17 bin gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
aa çok fiyatı niyetin varsa al bence, hangi renk?Aaa iyiymişş, ben de babymall onlineda 13bine gördüm %49 indirim diyor merak ettim doğru mu diye ama tek renk kalmış sanırım orda
Adaptör ve pusetle çok pahalıya denk geliyor yaaa çok fiyatı niyetin varsa al bence, hangi renk?
bana puset adaptör arkadaş vericek işte o yönden şanslıyımAdaptör ve pusetle çok pahalıya denk geliyor yatek araba için çok güzel ama
Benimde ultrason normaldi kanda free beta hcg 107 çıkmıştı down riski >1:50 çıktı hatta zor bir süreçti fetal yaptırdım temiz çıktı bu süreçte ister istemez çok yorum okudum benzer durumu yaşayanların iyi sonuçlar aldığını görmek insanı birazda olsa rahatlatıyor çak iyi anlayabiliyorum seni inşAllah seninde sonucun temiz çıkar ve sağlıcakla herkes bebişine kavuşur :)Kızlar yorumlarınızda ihtiyacım var. Ultrason değerlerim çok iyiydi ama kan değerlerimde sorun çıktı.. Bu hafta fetal dna vericem. Haftaya detaylı ultrason yaptırıcam. Değeri böyle olup gebeliği sağlıklı ilerleyen bildiğiniz duyduğunuz var mı?
Eki Görüntüle 3493272
Yorumun çok rahatlattı beni canım çok sağolBenimde ultrason normaldi kanda free beta hcg 107 çıkmıştı down riski >1:50 çıktı hatta zor bir süreçti fetal yaptırdım temiz çıktı bu süreçte ister istemez çok yorum okudum benzer durumu yaşayanların iyi sonuçlar aldığını görmek insanı birazda olsa rahatlatıyor çak iyi anlayabiliyorum seni inşAllah seninde sonucun temiz çıkar ve sağlıcakla herkes bebişine kavuşur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?