- 12 Ağustos 2024
- 223
- 609
- 18
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #15.861
Aaaa hiç bakmamıştım torontoya, bu da çok güzelmiş hem de hafif teşekkür ederim öneri içinnbana puset adaptör arkadaş vericek işte o yönden şanslıyım prego torontoya baksana bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa hiç bakmamıştım torontoya, bu da çok güzelmiş hem de hafif teşekkür ederim öneri içinnbana puset adaptör arkadaş vericek işte o yönden şanslıyım prego torontoya baksana bi
Cnm kac dakika sürdü. Gozunaydin buaradaaKızlaaaarrr detaylıdan çıktııımmm. Minnoşumm sağlıklı Allah'a bin şükürrr Darısı hepinizin başına. Ama böyle doktor detaylı detaylı bakınca nasıl korktum var ya dfsdf
Ben de haftaya persembe devlete gidecegim fakat hizli hizli yapar diye endise ediyorum, ozele tekrar baktirmaya gerek yok diyorsun yaniSağolasıın canımm, evet devlette yaptırdım uzman perinatolog baktı. 20 dk kadar sürdü canımm baya detaylı baktı her yerini ölçtü en son raporu verdiler
ama deneyip al bence canıım :) ben tekrar alınca iyice denicem öyle satın alıcam chicco yuAaaa hiç bakmamıştım torontoya, bu da çok güzelmiş hem de hafif teşekkür ederim öneri içinn
teşekkür ederiim canım darısı başına 20 dk ya yakın sürdüü detaylı incelediiiCnm kac dakika sürdü. Gozunaydin buaradaa
hangi hastane ve doktor? uzman mı perinatolog mu? Ben özeldeki doktoruma sordum. Yapacak doktorun adını söyledim süper dedi, o yapınca burda özel de yaptırmana gerek yok dediBen de haftaya persembe devlete gidecegim fakat hizli hizli yapar diye endise ediyorum, ozele tekrar baktirmaya gerek yok diyorsun yani
Şehir hastanesinde tek perinatolog, ne kadar iyidir inan fikrim yok araştırdım fakat pek bir şey bulamadım adamla ilgili olmadı içime sinmezse bir de özele bakayım :/ama deneyip al bence canıım :) ben tekrar alınca iyice denicem öyle satın alıcam chicco yu
teşekkür ederiim canım darısı başına 20 dk ya yakın sürdüü detaylı incelediii
hangi hastane ve doktor? uzman mı perinatolog mu? Ben özeldeki doktoruma sordum. Yapacak doktorun adını söyledim süper dedi, o yapınca burda özel de yaptırmana gerek yok dedi
aynen ben de öyle demiştim. Sonucu doktoruma attım tamam dediiŞehir hastanesinde tek perinatolog, ne kadar iyidir inan fikrim yok araştırdım fakat pek bir şey bulamadım adamla ilgili olmadı içime sinmezse bir de özele bakayım :/
Ben de hala hissetmedi bebeğimiBen henüz hiç hissetmedim kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?
plasentaniz nereye yerlesmis soyledi mi doktor? ondeyse hissetmesi zorlasirmis, arkadaysa daha kolaymis.Ben de hala hissetmedi bebeğimi
kız benim sağ yan duvar dedi bugün doktor o yüzden mi çok net hissediyorum. Bugün tekme show yapıyor resmenplasentaniz nereye yerlesmis soyledi mi doktor? ondeyse hissetmesi zorlasirmis, arkadaysa daha kolaymis.
aksamlari yemekten sonra sirt ustu uzanin koltuga, iki elinizi karninizi kaplicak sekilde kasik tarafina dogru yerlestirin, azicik da olsa hissediyorum ben oyle. denediniz mii?
eveet ondandiiir, benimki de gecen hafta full soldaydi, elimi anlattigim gibi yemekten sonra sirtustu uzanip koydum oraya daha yakin tarafa hep hissediliyo bak bugun yap sendee. Plasentam arkada benim dekız benim sağ yan duvar dedi bugün doktor o yüzden mi çok net hissediyorum. Bugün tekme show yapıyor resmen
benim işteyken çok tepikliyor bir de babasının yanında çok tekmeliyor ahahaeveet ondandiiir, benimki de gecen hafta full soldaydi, elimi anlattigim gibi yemekten sonra sirtustu uzanip koydum oraya daha yakin tarafa hep hissediliyo bak bugun yap sendee. Plasentam arkada benim de
hangi yemeklere tepki verdigini ayirt edebiliyo musun peki tekmelerden ben nutella yiyip yatiyorum genelde hahahahkız benim sağ yan duvar dedi bugün doktor o yüzden mi çok net hissediyorum. Bugün tekme show yapıyor resmen
evet tatlı şeylerde fenaaahangi yemeklere tepki verdigini ayirt edebiliyo musun peki tekmelerden ben nutella yiyip yatiyorum genelde hahahah
Selaam aramıza hoş geldin ben mustela aldıımMerhaba, bir kaç gündür bu başlığa gidip gelip bakıyordum. Selam vermek istedim, herkese güzel sağlıklı bir gebelik diliyorum Ben de kısmetse 2025 mart annesiyim. sırf yazabilmek için üyelik oluşturdum önerebileceğiniz içeriği güvenilir şampuan var mıdır? Siz ne tercih ettiniz, kafam karışık o konuda
Ohhh maşallah çok sevindim darısı bizlere inşallah bende haftaya giricem çok heyecanlıyım şimdiden.inşallah güzel haberleri ben de veririm.bir de ortalama ne kadar sürdü süre olarakKızlaaaarrr detaylıdan çıktııımmm. Minnoşumm sağlıklı Allah'a bin şükürrr Darısı hepinizin başına. Ama böyle doktor detaylı detaylı bakınca nasıl korktum var ya dfsdf
Benım doktorum 5 bin liraya yapıyorKizlar bir sure yoktum ya tetanoz asilarinizi oldunuz mu? brn 5 yil once bir defa olmustum ama yine olmam gerekir mi acaba? Ben daha detayliya girmedim 1 kasim icin normal randevu verdi ozelde fiyatlar nasil biliyor musunuz detayli icin?
Selam canım ben bir doz oldum 1 ay sonra da 2. Dozu olacağım :) ben istanbulda yaptıracağım nakit 4000 tl kart 4500tlKizlar bir sure yoktum ya tetanoz asilarinizi oldunuz mu? brn 5 yil once bir defa olmustum ama yine olmam gerekir mi acaba? Ben daha detayliya girmedim 1 kasim icin normal randevu verdi ozelde fiyatlar nasil biliyor musunuz detayli icin?
Canım bende Dalin aldım. 2024 Aralık anneleri sayfasında böyle bir yorum gördüm. Bende emin değilim ama E bebekte dalinde %25 indirim vardı bende topladım geldimMerhaba, bir kaç gündür bu başlığa gidip gelip bakıyordum. Selam vermek istedim, herkese güzel sağlıklı bir gebelik diliyorum Ben de kısmetse 2025 mart annesiyim. sırf yazabilmek için üyelik oluşturdum önerebileceğiniz içeriği güvenilir şampuan var mıdır? Siz ne tercih ettiniz, kafam karışık o konuda