- 16 Haziran 2018
- 764
- 1.885
- 113
- Konu Sahibi elektroforez
- #15.801
Ver benceGeçmiş olsun canım ben de bir ay sonra doktorum kontrolü o zamana kadar kullansam mı bilemedim. Bana da 25lik sabahları iç dedi. 15 gün sonra tekrar TSH kanı versem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ver benceGeçmiş olsun canım ben de bir ay sonra doktorum kontrolü o zamana kadar kullansam mı bilemedim. Bana da 25lik sabahları iç dedi. 15 gün sonra tekrar TSH kanı versem mi
Canım ben ilk kayma gibi hareketi 16-17 gibi hissettim ama kişiden kişiye değişirmiş merak etme sen de yakında hissedeceksin miniğini o hep seninle zatenBen henüz hiç hissetmedim kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?
Haklısın canım sağol desteğin için bir kan verir sonucuna bakarımVer bence
Bende olmadıKızlar buarada göbek çizgileriniz ne durumda erkege hamile olanlarda gobek deliginin ustundede cizgi olusuyormus. Oyle olan varmi
Ben sanırım 20.haftada hissettim canım Endişelenme birden olucakBen henüz hiç hissetmedim kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?
Canım hiç korkma gün içinde hareket ediyorlar ama bazen hissedemeyebiliyorıuzKızlar uzun süre bebeğinizin hareketlerini hissetmediğinizde ne yapıyorsunuz ben bu aksam hiç hissetmiyorum korktum biraz normalde uzanınca hissediyorum
Aminnn inşallahÇok tatlılar güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah
Ben almayı düşünüyorum canım bebişler çok rahat ediyormuş ama sanırım kosa bir kullanım süresi varKızlar yataş juno ya da o tarz bir yatak almayı düşünüyor musunuz? Bir de araştırdıysanız o ne kadar süre kullanılabiliyormuş bilginiz var mı?
#reklammıbilemedim
Bende asagidaki cizgi hamile olmadan oncede belirgin sekilde vardi. Smdi usttede bir cizgi var gbi ama emin olamadim. Orda oluşan tüylerin cizgiside olabilirBende kız göbek aşağısında oluştu
Bende hiç olmadı canımKızlar buarada göbek çizgileriniz ne durumda erkege hamile olanlarda gobek deliginin ustundede cizgi olusuyormus. Oyle olan varmi
Ben de almayı düşünüyorum onunla taşı her yere 5-6 aya kadar kullanılıyormuşKızlar yataş juno ya da o tarz bir yatak almayı düşünüyor musunuz? Bir de araştırdıysanız o ne kadar süre kullanılabiliyormuş bilginiz var mı?
#reklammıbilemedim
Ya ben hamile değilken de göbeğimin altında çizgi vardııKızlar buarada göbek çizgileriniz ne durumda erkege hamile olanlarda gobek deliginin ustundede cizgi olusuyormus. Oyle olan varmi
Ben aldım canım 0-4 ay arası kullanılıyor ben çok sevdimKızlar yataş juno ya da o tarz bir yatak almayı düşünüyor musunuz? Bir de araştırdıysanız o ne kadar süre kullanılabiliyormuş bilginiz var mı?
#reklammıbilemedim
3-6 ay arası yazın yani onunla gittiğimiz yerde idare etsem diye düşündüm de . Park yatak baktım görüntüsüne bir türlü alışamadım Onun yerine ahşap olanları mı kullansam dedim falan gel git yaşıyorum sürekli yatak konusundaBen de almayı düşünüyorum onunla taşı her yere 5-6 aya kadar kullanılıyormuş
Ben aldım canım 0-4 ay arası kullanılıyor ben çok sevdim
Ben almayı düşünüyorum canım bebişler çok rahat ediyormuş ama sanırım kosa bir kullanım süresi var
Ben geçen ay içerisinde gitmiştim. Uçak yolculuğu uzun sürüyorsa orada uçak içi hareket etmeye dikkat edebilirsin. Eğer yoksa ya da tur değilse gitmeden özel sağlık sigortası yaptırabilirsin. Sana iyi geleceğine inanarak gidersen bir sıkıntı olmazKızlar günaydın biz aralık ortası gibi Avrupa’ya seyahat planlıyoruz hamileyken ve 1 yaşında ki bebeyle nasıl olur çok zorlanır mıyım bilemiyorum tecrübesi olan deneyimi olan yardımcı olabilir mi ? Aralık ortası 25 haftalık hamile olacağım