- 17 Nisan 2020
- 184
- 161
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.781
Ben eutrhyrox kullandım.bende haşşmato tiroidi var degerlerım yuksektı.Fakat en son verdıgım kan tahlılınde değerler duzeldıgı ıcın kestı hocaCorasprin benim ilk gebeliğimde de detaylı da kullanmam gerektiği söylenmişti canım bu gebeliğimde de doktor önlem amaçlı hamileliğimin başından beri kullandırıyor
Euthyrox 25 lik kullanmıştım benim 4.4 e çıkmıştı senin kaç olmuş ki hemen düşürüyor zaten ben bu hafta yine bi tahlil vericemKızlar tiroid hastası olmayıp hamilelikte değerleri değişen var mı? Benim T4 düşmüş TSH yükselmiş doktoruma söyledim euthyrox diye bir ilaç başladı 50 lik. Yarım içeceğim sabahları. Bir de geçen hafta perşembe detaylı ultrason vardı Çok şükür her şey yolunda çıktı Bir de Aspirin başlatmıştı doktorum 100 miligramlık coraspin. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı
Çok tatlılar güle güle giydirmeyi nasip etsin AllahBir de bebişe ilk kıyafetlerini aldım fikir olsun sizlere de olalakoala markasından aldım bunları bayağı hoşuma gitti
Geçmiş olsun canım değerlerinin düzelmesine sevindim ben kan sulandırıcı kullanıyorum corasprinBen eutrhyrox kullandım.bende haşşmato tiroidi var degerlerım yuksektı.Fakat en son verdıgım kan tahlılınde değerler duzeldıgı ıcın kestı hoca
Ayy arkadaşımın annesi de bana örecekmiş dün renk seçtirdilerBen dünden beri puffy ipten battaniye örmeye uğraşıyorum
Ben normal randevum sırasında şehir hastanesindeki doktorum yeşil alan açıyorum Ya devlet hastanesinden ya da üniden randevu bul dedi . Biraz zor bulunuyor dedi dün şansa üniversiteden ücretli yarına bir anda hep önerilen doktora randevu boşaldı bir tane denk geldi Yeşil alan açılmadan da o randevu gözüküyordu ama o kısımı anlamadım Yarın gidiyorum bakalım bana şans dileyinDetaylı ultrason için devlet Hastanesi'ne gitmek istiyorum. Malum önce kadın hastalıkları ve doğum polikliniğe gitmek gerekiyor. Oraya detaylı ultrason için mi geldim demeli rutin kontrol için mi? Bu arada iyi haftalar nasıl başladı haftanız?
ben hala hissettikçe şaşırma evresindeyim canım Aslında 2 3 gündür elimi koymadan hissetmeye yeni başladım çünkü Çok güzel bir hismiş Endişelenme bahsettiğin bu durumdan hep bahsediyorlardıKızlar uzun süre bebeğinizin hareketlerini hissetmediğinizde ne yapıyorsunuzben bu aksam hiç hissetmiyorum korktum biraz normalde uzanınca hissediyorum
Coraspirin degil ama ecopirin kullaniyorm 80mg. Yani oda kan sulandirici. Doktorum başindan beri onlem amacli vermisti. Gecmis olsn kuzumKızlar tiroid hastası olmayıp hamilelikte değerleri değişen var mı? Benim T4 düşmüş TSH yükselmiş doktoruma söyledim euthyrox diye bir ilaç başladı 50 lik. Yarım içeceğim sabahları. Bir de geçen hafta perşembe detaylı ultrason vardı Çok şükür her şey yolunda çıktı Bir de Aspirin başlatmıştı doktorum 100 miligramlık coraspin. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı
Bende uzaninca hissediyorum. Gecen hafta cok fazla hissediyordum. Bikac gundur gunde 1 defa falan hissediyorm. Insan tedirgin oluyorKızlar uzun süre bebeğinizin hareketlerini hissetmediğinizde ne yapıyorsunuzben bu aksam hiç hissetmiyorum korktum biraz normalde uzanınca hissediyorum
Ne kadar zaman arayla kan verdim peki ilacı ne kadar kullandın canımBen eutrhyrox kullandım.bende haşşmato tiroidi var degerlerım yuksektı.Fakat en son verdıgım kan tahlılınde değerler duzeldıgı ıcın kestı hoca
Benim de T4 7.30 a düşmüş çok az düşük, TSH da 3.09 çok az yüksek dedi doktorum. Ne zamandır kullanıyorsun peki ilacı canım ya.Euthyrox 25 lik kullanmıştım benim 4.4 e çıkmıştı senin kaç olmuş ki hemen düşürüyor zaten ben bu hafta yine bi tahlil vericem
Teşekkür ederim canım bana da öyle dedi yaş faktöründen dolayı sana da geçmiş olsunCoraspirin degil ama ecopirin kullaniyorm 80mg. Yani oda kan sulandirici. Doktorum başindan beri onlem amacli vermisti. Gecmis olsn kuzum
Ben durtuyorum ya da tatli yiyorumKızlar uzun süre bebeğinizin hareketlerini hissetmediğinizde ne yapıyorsunuzben bu aksam hiç hissetmiyorum korktum biraz normalde uzanınca hissediyorum
Bende kız göbek aşağısında oluştuKızlar buarada göbek çizgileriniz ne durumdaerkege hamile olanlarda gobek deliginin ustundede cizgi olusuyormus. Oyle olan varmi
10 gün kullandım kuzum 2.20 ye düştü hemenNe kadar zaman arayla kan verdim peki ilacı ne kadar kullandın canım
Benim de T4 7.30 a düşmüş çok az düşük, TSH da 3.09 çok az yüksek dedi doktorum. Ne zamandır kullanıyorsun peki ilacı canım ya.
Teşekkür ederim canım bana da öyle dedi yaş faktöründen dolayı sana da geçmiş olsun
Kaç haftalıkKızlar uzun süre bebeğinizin hareketlerini hissetmediğinizde ne yapıyorsunuzben bu aksam hiç hissetmiyorum korktum biraz normalde uzanınca hissediyorum
Ben gecen hafta cok iyi hissediyordum son günlerde hissetmiyorum öyle. Aşırı tedirgn oldum geceler uykudan bile uyanıyorum aslında uyuyamıyorum bile kafam hep ordaydı. Bugün detaylı randevum vardı tekrardan. Doktora eşim söyledi telaşlanıyor hissetmiyor diye. Kadında çok normal dedi hareketi hergün hissetmezsiniz dedi. Zaten daha kücük dedi. Görüncede icim rahatladı.Kızlar uzun süre bebeğinizin hareketlerini hissetmediğinizde ne yapıyorsunuzben bu aksam hiç hissetmiyorum korktum biraz normalde uzanınca hissediyorum
Geçmiş olsun canım10 gün kullandım kuzum 2.20 ye düştü hemen
Ben henüz hiç hissetmedimKızlar uzun süre bebeğinizin hareketlerini hissetmediğinizde ne yapıyorsunuzben bu aksam hiç hissetmiyorum korktum biraz normalde uzanınca hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?