Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
uzanıp elinizi karnınıza koydugunuzda ben elimde kalp atısımı hissediyorum bazen daha falza bazen daha az ama o benim kalp atısım bebegin hareketi degil dimi? Herkes kendi kalp atısıyla bebegi ayırt edebiliyor mu?

Kızlar yataş juno ya da o tarz bir yatak almayı düşünüyor musunuz? Bir de araştırdıysanız o ne kadar süre kullanılabiliyormuş bilginiz var mı?
#reklammıbilemedim

Kızlar yataş juno ya da o tarz bir yatak almayı düşünüyor musunuz? Bir de araştırdıysanız o ne kadar süre kullanılabiliyormuş bilginiz var mı?
#reklammıbilemedim
Ben almayı düşünüyorum canım bebişler çok rahat ediyormuş ama sanırım kosa bir kullanım süresi var

#reklammıbilemedim
Ben de almayı düşünüyorum onunla taşı her yere 5-6 aya kadar kullanılıyormuş

Ben de almayı düşünüyorum onunla taşı her yere 5-6 aya kadar kullanılıyormuş
3-6 ay arası yazın yani onunla gittiğimiz yerde idare etsem diye düşündüm de . Park yatak baktım görüntüsüne bir türlü alışamadım Onun yerine ahşap olanları mı kullansam dedim falan gel git yaşıyorum sürekli yatak konusunda
Ben aldım canım 0-4 ay arası kullanılıyor ben çok sevdim
Ben almayı düşünüyorum canım bebişler çok rahat ediyormuş ama sanırım kosa bir kullanım süresi var

Kızlar günaydın biz aralık ortası gibi Avrupa’ya seyahat planlıyoruz hamileyken ve 1 yaşında ki bebeyle nasıl olur çok zorlanır mıyım bilemiyorum tecrübesi olan deneyimi olan yardımcı olabilir mi ? Aralık ortası 25 haftalık hamile olacağım

Ben geçen ay içerisinde gitmiştim. Uçak yolculuğu uzun sürüyorsa orada uçak içi hareket etmeye dikkat edebilirsin. Eğer yoksa ya da tur değilse gitmeden özel sağlık sigortası yaptırabilirsin. Sana iyi geleceğine inanarak gidersen bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…