- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.761
evet evet numara verdi ama aramadım vallah unuttummm. Hakkımızsa alalım ya hiç bişey almıyoruz dkfjsÖrnek veriyorum avcılarda mısın avcılar belediyesini arayıp sorabilirsin aşkım ben bizimkini aradım doğunca gönderiyorjz hoşgeldin paketi dedi
Bence bu hakkımızevet evet numara verdi ama aramadım vallah unuttummm. Hakkımızsa alalım ya hiç bişey almıyoruz dkfjs
ne zaman arıcaz hafta var mı bundaBence bu hakkımız
Arayıp bilgi al kuzum ama bilmiyorum bana doğumdan sonra göndericez dedi belediye. Doğumdan önce tekrar ararım 30. Haftada falanne zaman arıcaz hafta var mı bunda
Ya çok güzel olmuş sağlıcakla kullanın eline sağlıkBöyle kuzum beyaz biraz daha büyük diğerinden.
Hmm anladım canım sağol bende sorayım hediyelere açığızİstanbul belediyesinin verdiği yenidoğan setiymiş. İlçe belediyelerde hoşgeldin paketi yolluyormuş bebek doğunca
Evet alıcam kesinlikle ama markasına karar veremedim :)Ateş ölçer çok önemli ya güvenilir marka alın yada klasik kulaktan ölçer alın ama mutlaka alın
Ben iç kısmına polar diktircem tersiye de diycem kenarlarından overlok geçsin o zaman düzgün durur benimkide öyle cunkuBenim köşe kısmı yamuk oldu ama bir defa söktüm bir daha sökmek istemedimonlardan yelekte yapılıyormuş onu da denicem
Aaay çok mantıklıBen iç kısmına polar diktircem tersiye de diycem kenarlarından overlok geçsin o zaman düzgün durur benimkide öyle cunku
Valla benimki gayet iyi oldu en olarakİlmek küçük benimki 56ile başlamıştım küçük oldu tekrar yapıcam içime sinmedi
Ben iç kısmına polar diktircem tersiye de diycem kenarlarından overlok geçsin o zaman düzgün durur benimkide öyle cunku
Bu benim ördüğüm sağ alt başlangıç kısmı öyle yamuklukta olmadı aslında bendeBenim köşe kısmı yamuk oldu ama bir defa söktüm bir daha sökmek istemedimonlardan yelekte yapılıyormuş onu da denicem
Kuzum güzel anlatmış yaptım ama artık bozamam yüreğim kaldırmazBu benim ördüğüm sağ alt başlangıç kısmı öyle yamuklukta olmadı aslında bendeoverlokluk olduğunu düşünmüyorum
Ben bu videodan izleyerek yaptım çok anlaşılır anlatmış buna bakıp deneyin bide isterseniz
Ay yok boz diye değil ya yenisini yaparsan diyeKuzum güzel anlatmış yaptım ama artık bozamam yüreğim kaldırmaz
Battaniye bir tane daha belki yapabilim. Yelek ya daAy yok boz diye değil ya yenisini yaparsan diye
Ay çok güzel bunlarda ama ben bunu becerebilir miyim bilemedimBattaniye bir tane daha belki yapabilim. Yelek ya daböyle hırkalardan mı yapsam diye düşünüyorum
Denicem. Bilmiyorum becerir miyim bende amaAy çok güzel bunlarda ama ben bunu becerebilir miyim bilemedimyapabilirsen çok güzel duruyor
Yaa renkler ve model çok temiz çok güzel olmuş ellerine sağlıkBöyle kuzum beyaz biraz daha büyük diğerinden.
Teşekkür ederim kuzumYaa renkler ve model çok temiz çok güzel olmuş ellerine sağlık
Corasprin benim ilk gebeliğimde de detaylı da kullanmam gerektiği söylenmişti canım bu gebeliğimde de doktor önlem amaçlı hamileliğimin başından beri kullandırıyorKızlar tiroid hastası olmayıp hamilelikte değerleri değişen var mı? Benim T4 düşmüş TSH yükselmiş doktoruma söyledim euthyrox diye bir ilaç başladı 50 lik. Yarım içeceğim sabahları. Bir de geçen hafta perşembe detaylı ultrason vardı Çok şükür her şey yolunda çıktı Bir de Aspirin başlatmıştı doktorum 100 miligramlık coraspin. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı
Benim doktorum da önlem amaçlı olduğunu söyledi ama yine de yalnız olmadığımı bilmek istedim teşekkür ederimCorasprin benim ilk gebeliğimde de detaylı da kullanmam gerektiği söylenmişti canım bu gebeliğimde de doktor önlem amaçlı hamileliğimin başından beri kullandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?