- 6 Şubat 2021
- 6.038
- 5.848
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.681
Bana doktor kullanabilirsin dedi günde bı kere yemeklerden sonra hatta bugün de içtim bulantılar geçer diye belkiKızlar midem çok yanıyor. Gaviscon şurup var evde. Google'da içilir yazıyor ama.. Doktora soran var mı?
Değiştiriyor canımmKızlar birsey sormak istiyorum bebek benim sol tarafımdaydı. İlk hareketleri sok tarafta hissetmistim. Bugün sağ tarafımda hissediyorum bebek öyle yer değiştiriyor mu yoksa sağ tarafımdaki bağırsak hareketi falan mıdır?
Ben 190 a aldım dün tanıdığım 185 e aldıYaa öyle mi iptal edebilirim siparişi 248,92 gözüküyor Kaç civarı almıştın
Googleden bakmıştım çin takvimi yazıp erkek çıkmıştı doğru çıktıKızlar bi şey sorucam Çin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı ? Bi de hangi siteden baktınız ben bi kaç yerden bakıyorum farklı çıkıyor meraktayım
Çin takvimi yazınca bir sürü çıkıyor da hangisi demek istedimGoogleden bakmıştım çin takvimi yazıp erkek çıkmıştı doğru çıktı
Çin takvimi yazınca bir sürü çıkıyor da hangisi demek istedimben de yapınca erkek çıkıyor ama başka yerden bakınca kız
Burdan bakınca erkek çıkıyor ben de hep erkek hissediyordum doktor kız deyince şaşırdım da sormak istedimBen surdan baktım doğru cıktıÇin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama
"Çin Takvimine göre bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin! 2024 Çin Takvimi ile annenin yaşı ve hamilelik ayına göre cinsiyet hesaplama yöntemini keşfedin."welcomebaby.com.tr
Vala herhangi birine girmiştim inankj hatırlamıyorumÇin takvimi yazınca bir sürü çıkıyor da hangisi demek istedimben de yapınca erkek çıkıyor ama başka yerden bakınca kız
Vala herhangi birine girmiştim inankj hatırlamıyorum
Bi de burdan bakabilir misin
Şimdi bende baktım kız gösteriyor ama cinsiyet erkekBen surdan baktım doğru cıktıÇin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama
"Çin Takvimine göre bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin! 2024 Çin Takvimi ile annenin yaşı ve hamilelik ayına göre cinsiyet hesaplama yöntemini keşfedin."welcomebaby.com.tr
Yanlıs cıktı bendeBi de burdan bakabilir misin
Şimdi burdan da baktım yine kız gösterdi ama cinsiyet erkekBi de burdan bakabilir misin
Demek ki hatalı bende erkek gösteriyor ama kızŞimdi burdan da baktım yine kız gösterdi ama cinsiyet erkek
oha 105bin neBebegim insallah rahat rahat emer fazlasini da (tabi insallah fazla olur) bir sekilde depolarim diger markalarla. 105bin tl vermekten iyidir
Benim dogru cikmadi. Birden fazla siteden bakmistim hepside aynisini soluyordu ama tersi ciktiKızlar bi şey sorucam Çin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı ? Bi de hangi siteden baktınız ben bi kaç yerden bakıyorum farklı çıkıyor meraktayım
Hayır benim tüm sitelerde erkek diyordu kız olduKızlar bi şey sorucam Çin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı ? Bi de hangi siteden baktınız ben bi kaç yerden bakıyorum farklı çıkıyor meraktayım
Benim de şu an öyleHayır benim tüm sitelerde erkek diyordu kız oldu
Benim tek tutan hurafe buKızlar bi şey sorucam Çin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı ? Bi de hangi siteden baktınız ben bi kaç yerden bakıyorum farklı çıkıyor meraktayım
benimki kız gösteriyordu kız çıktıKızlar bi şey sorucam Çin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı ? Bi de hangi siteden baktınız ben bi kaç yerden bakıyorum farklı çıkıyor meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?