Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
229 görünüyor fiyatı favorilerime ekledim

Kızlar nasılsınız cumartesi doktor kontrolüm vardı bu zamana kadar hep rahim ağzı sıkı sıkı kapalı diyordu doktor bu hafta çok az kısalma olduğunu ama henüz tedavilik bi şey olmadığını söyledi. Eve geldim araştırınca çok stres oldum erken doğuma sebebiyet veriyormuş çevrenizde duyanınız oldu mu acaba. Bir de siz de rahim ağzı boyutunu ölçtürmeyi ihnal etmeyin

Canım merhaba bende de hafif kısalma olmuş sen ne durumdasın ilaç falan kullanıyor musun? İstirahat verdi mi doktorun

Günaydın canım çok bir bilgim yok ama grupta bunu yaşayanlar vardı istirahatle geçiriyorlar diye biliyorum sana doktorun istirahatte vermediyse çok kafana takma yine kendini yormamaya çalış tabi dinlen bol bol ama internette hep en kötüsü yazar ona çok takılma doktoruna güven… Bunhnla gelmiş geçmiş olsun süreç sağlıklı ilerlesin inşallah

Canım merhaba bende de hafif kısalma olmuş sen ne durumdasın ilaç falan kullanıyor musun? İstirahat verdi mi doktorun
Panik olmayın fakat takipte olun.Ben rahim ağzı açılması ve kısalığından dolayı serklaj oldum.sız 1 hafta mutlaka istirahat edin zaten kısa degıl fakat endısenız ıcın söylüyorum.Dinlenın bolca sonra doktorunuza endısenızden bahsedersınız ve sureklı ölçüm yapar

Amin çok teşekkür ederim dualarınıza talibim

Siz kaçıncı haftada serklaj oldunuz acaba doktoruma bundan bahsettim belli bir kısalmayı geçmedikçe dikiş önerilmez dedi

Siz kaçıncı haftada serklaj oldunuz acaba doktoruma bundan bahsettim belli bir kısalmayı geçmedikçe dikiş önerilmez dedi
Ben 17+ 2 de oldum ,işyerınde kanamam oldu ve apar topar doktoruma gıttım rahmımım boylu boyuna açıldığını söyledı ve serklaj için Erzurum’a yönlendırdı.orda Buhara hastanesınde bır dr genel anestezi eslıgınde serklaj ıslemı yaptı ve yarın 2. Haftam olacak.

Yani açıkçası kac cm vs sormadım zaten çok büyük bır panikle gıttık 2 haftadır hhb muayene olmadım haftaya detaylı ultrasona gırıcem.Sorarım doktoruma detaylı olarak

Anladım gelmiş geçmiş olsun. Benim haftam da ilerledi ne olVak bundan sonra bakalım umarım kısakmaz kısalacaksa da bir an önce dikiş attırmak istiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…