- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.701
Ben hamile kalmadan tek bi yerden bakmıştım erkekti kesin erkek diye düşünüyordum ki doktor kız deyince başka yerlerden de baktım kız çıkıyorbenimki kız gösteriyordu kız çıktıve diğer 2 kızımda da baktım ben onlarda da kız gösteriyordu
Evet ben sormuştum içebilirsin dedi canımKızlar midem çok yanıyor. Gaviscon şurup var evde. Google'da içilir yazıyor ama.. Doktora soran var mı?
Yok değişmedi, göbek şeklim, bulantılarım, canımın öyle tuzlu turşu falan istememesi ile biz kız olduğuna emindikAa kızdi erkek mi çıktı kaçıncı hafta değişti
Burdan bakınca erkek çıkıyor ben de hep erkek hissediyordum doktor kız deyince şaşırdım da sormak istedim
Hepsi sallamasyon işte yaŞimdi bende baktım kız gösteriyor ama cinsiyet erkek
229 görünüyor fiyatı favorilerime ekledimBenim alış veriş kilidim açıldı sanırımBahsettiğiniz törpü battaniyeyi falan onları aldım Pompayı inceliyorum şimdi O çok fazlaymış gerek yok , kiralamayı araştırabilirim gerekirse
Bir de şunu aldım
Mijia Bluetooth Termometre - Beyaz (Yurt Dışından)
Çok teşekkür ederim çok yararlı bilgiler
Anaam burada bana kız diyor Femometer Çin takvimine göre erkek demiştiBen surdan baktım doğru cıktıÇin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama
"Çin Takvimine göre bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin! 2024 Çin Takvimi ile annenin yaşı ve hamilelik ayına göre cinsiyet hesaplama yöntemini keşfedin."welcomebaby.com.tr
Ayy hemen iptal ettim SağolDeğiştiriyor canımm
Ben 190 a aldım dün tanıdığım 185 e aldı
Canım merhaba bende de hafif kısalma olmuş sen ne durumdasın ilaç falan kullanıyor musun? İstirahat verdi mi doktorunKızlar selam doktordan çıktım ama biraz canım sıkkınrahim ağzı uzunluğuma bakmak istedi 31 mm ölçtü kötü değil dedi ama ben kız kardeşimden biliyorum onunda öyle sınırdaydı sonra yavaş yavaş kısalmıştı uzunluğu ve son ayına kadar yatmıştı 25in altına düşünce sıkıntı oluyormuş bende çok korkuyorum rapor aldım şimdi haftaya tekrar gidicem daha çok kısalmaz dimi çok korktum 1 hafta yatıcam Allahım bebeklerimizi korusun
Günaydın canım çok bir bilgim yok ama grupta bunu yaşayanlar vardı istirahatle geçiriyorlar diye biliyorum sana doktorun istirahatte vermediyse çok kafana takma yine kendini yormamaya çalış tabi dinlen bol bol ama internette hep en kötüsü yazar ona çok takılma doktoruna güven…Kızlar nasılsınız cumartesi doktor kontrolüm vardı bu zamana kadar hep rahim ağzı sıkı sıkı kapalı diyordu doktor bu hafta çok az kısalma olduğunu ama henüz tedavilik bi şey olmadığını söyledi. Eve geldim araştırınca çok stres oldum erken doğuma sebebiyet veriyormuş çevrenizde duyanınız oldu mu acaba. Bir de siz de rahim ağzı boyutunu ölçtürmeyi ihnal etmeyin
Ben occean mummy kullanıyorumHayirli sabahlar hanımlar omega 3 ne kullaniyorsunuz
Panik olmayın fakat takipte olun.Ben rahim ağzı açılması ve kısalığından dolayı serklaj oldum.sız 1 hafta mutlaka istirahat edin zaten kısa degıl fakat endısenız ıcın söylüyorum.Dinlenın bolca sonra doktorunuza endısenızden bahsedersınız ve sureklı ölçüm yaparCanım merhaba bende de hafif kısalma olmuş sen ne durumdasın ilaç falan kullanıyor musun? İstirahat verdi mi doktorun
Amin çok teşekkür ederim dualarınıza talibimGünaydın canım çok bir bilgim yok ama grupta bunu yaşayanlar vardı istirahatle geçiriyorlar diye biliyorum sana doktorun istirahatte vermediyse çok kafana takma yine kendini yormamaya çalış tabi dinlen bol bol ama internette hep en kötüsü yazar ona çok takılma doktoruna güven…Bunhnla gelmiş geçmiş olsun süreç sağlıklı ilerlesin inşallah
Siz kaçıncı haftada serklaj oldunuz acaba doktoruma bundan bahsettim belli bir kısalmayı geçmedikçe dikiş önerilmez dediPanik olmayın fakat takipte olun.Ben rahim ağzı açılması ve kısalığından dolayı serklaj oldum.sız 1 hafta mutlaka istirahat edin zaten kısa degıl fakat endısenız ıcın söylüyorum.Dinlenın bolca sonra doktorunuza endısenızden bahsedersınız ve sureklı ölçüm yapar
Ben 17+ 2 de oldum ,işyerınde kanamam oldu ve apar topar doktoruma gıttım rahmımım boylu boyuna açıldığını söyledı ve serklaj için Erzurum’a yönlendırdı.orda Buhara hastanesınde bır dr genel anestezi eslıgınde serklaj ıslemı yaptı ve yarın 2. Haftam olacak.Siz kaçıncı haftada serklaj oldunuz acaba doktoruma bundan bahsettim belli bir kısalmayı geçmedikçe dikiş önerilmez dedi
Yani açıkçası kac cm vs sormadım zaten çok büyük bır panikle gıttık 2 haftadır hhb muayene olmadım haftaya detaylı ultrasona gırıcem.Sorarım doktoruma detaylı olarakSiz kaçıncı haftada serklaj oldunuz acaba doktoruma bundan bahsettim belli bir kısalmayı geçmedikçe dikiş önerilmez dedi
Anladım gelmiş geçmiş olsun. Benim haftam da ilerledi ne olVak bundan sonra bakalım umarım kısakmaz kısalacaksa da bir an önce dikiş attırmak istiyorum açıkcasıBen 17+ 2 de oldum ,işyerınde kanamam oldu ve apar topar doktoruma gıttım rahmımım boylu boyuna açıldığını söyledı ve serklaj için Erzurum’a yönlendırdı.orda Buhara hastanesınde bır dr genel anestezi eslıgınde serklaj ıslemı yaptı ve yarın 2. Haftam olacak.
sen neden ilaç alamıyordun canımCanım baktınmı kan ılacının tadına?nasıldı?ıcebılırmıyımona gore ondan yazdırıcam ılac alamıyorum ya ben,adı neydı bıde sevdıysen
Baya sessiz kalmış buralaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?