- Konu Sahibi elektroforez
- #15.641
Hayirli sabahlar hanımlar omega 3 ne kullaniyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım müslin kumaş çok iyi emiyor suyu. Banyo sonrası havluya sarmadan hemen müsline sarıp sonra havluyla iyice kurulayabilirsin. Deniz sonrası kullanılabilir. Ben kumaşı azıcık fazla kestirdim gaz çıkarırken omzuma örtü yapacağım kusarsa diye mesela. Bir de yumuşacık dokusu bence her türlü kullanılabilir bebeği sarmak için falan da. Benim de ilk bebeğim yanlış olmasın daha deneyimli anneler tabii ki vardır ama çok yakın bir arkadaşım Yeni doğum yaptı o benim söylediğim şekillerde çok sık kullandı müslini onun için yazabiliyorum böyleKizlar müslini battaniye dışında ne olarak kullancaksiniz ? Yani metreyle almaya gerek varmi bilmedigimden soruyorum
Geçen incecik az bişey için terziye 100₺ verdimAynen öyle canım ben de öyle yaptım Ankara'da yaşıyorum burada yaşayan arkadaşlarım bilirler belki Ulus çıkrıkçılar yokuşunda Çopuroğlu var ben oradan aldım müslin kumaşlar. Fiyatları da hazıra göre çok daha uygun oluyor. Bursa kumaş pazarı her şehirde var galiba oralara da bakabilirsiniz. Bebek battaniyesi yapacağım dediğinizde onlar ölçüsünü biliyor veriyorlar zaten. Bir terziye de kenarını çektirirsiniz hatta hiç para almayabilir bile veya çok cüzi bir rakam ödersiniz.
Haftada 2 balıkHayirli sabahlar hanımlar omega 3 ne kullaniyorsunuz
Ayy canımm çok geçmiş olsun. Bol sıcak limonlu su, ıhlamur, bol meyve başka da bişi bilmiyorumKızlarr çok hastayımmm ciğerlerime kadar üşütmüşüm burnum tıkalı. Varsa önerileriniz alırım fenayım çokk
Canım çok geçmiş olsun ya. Yani burada daha önce birkaç kere de yazdım bana çok iyi geldiği için söylüyorum her sabah mandalina suyuna pekmez koyup iç. Enerjiye veriyor gerçekten biraz daha kolay toparlanmana yardımcı olabilir. Bir de yani çok klasik bol sıvı iç ıhlamuru doktor bana yasaklamadı Ihlamur zencefil çayı yap kendine mesela. Çok kötü olursan da doktora danış. Umarım kısa zamanda iyileşirsinKızlarr çok hastayımmm ciğerlerime kadar üşütmüşüm burnum tıkalı. Varsa önerileriniz alırım fenayım çokk
Ay ne diyorsun yüz lira ne ya yani ben terziye götürdüm hiç para almadan kenarlarını dikiveririm dedi bana hadi olsun olsun yirmi lira yüz lira çokmuşGeçen incecik az bişey için terziye 100₺ verdim
Haftada 2 balık
Bunlar da güzel duruyor cigitteki battaniye gibi 4 kat değil sadece . ilk eklediklerim gibi mevsimlik yazlık.Tecrübelilere sorabilir misiniz kaç tane almak lazım bunlardan Ağız mendili de alıyorum şimdiMüslin için şurayı öneren arkadasım vardı aklınızda olsun.
Wheeppo Çok Amaçlı Müslin Bebek Battaniyesi Gökkuşağı 75x100 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wheeppo Çok Amaçlı Müslin Bebek Battaniyesi Gökkuşağı 75x100 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok çok geçmiş olsun Dinlenmek Su buharı yapıp soluyarak burnu açmak bana iyi gelmiştiKızlarr çok hastayımmm ciğerlerime kadar üşütmüşüm burnum tıkalı. Varsa önerileriniz alırım fenayım çokk
Yuh ya bu be lasinoh alırım ben #reklam değil benim de bir arkadaşım bebek mobilyası önerdi 53 bin sadece şifonyeri. Bunlar hangi dünyada yaşıyorArkadaşlar arkadaşım göğüs pompasının ne kadar önemli olduğundan bahsetti bana önerdiği pompa medela pump fiyatına şok oldum almicam ahdhdjsk başka öneriniz var mı göğüs pompası kullanan memnun kalan?
Vermedi kuzum haftada bir balık yiyorum 2 olsa iyi olcakHayirli sabahlar hanımlar omega 3 ne kullaniyorsunuz
Nasıl ya benim beğendiğim mobilya komple takım 35.000Yuh ya bu be lasinoh alırım ben #reklam değil benim de bir arkadaşım bebek mobilyası önerdi 53 bin sadece şifonyeri. Bunlar hangi dünyada yaşıyor
Arkadaşım sağlığına dikkat et hamile olunca seni Allah a emanet ediyorlar demişti doğruymuşAyy canımm çok geçmiş olsun. Bol sıcak limonlu su, ıhlamur, bol meyve başka da bişi bilmiyorum
Tabi ya. Benim baktığım da o civarda.Nasıl ya benim beğendiğim mobilya komple takım 35.000
Ay fiyatına baktım da şimdi o ne anne sütü de içinde herhalde. Bunları da alıp kullanabilen insanlar vardır muhakkak ama bana çok uzakArkadaşlar arkadaşım göğüs pompasının ne kadar önemli olduğundan bahsetti bana önerdiği pompa medela pump fiyatına şok oldum almicam ahdhdjsk başka öneriniz var mı göğüs pompası kullanan memnun kalan?
İyi ondan yazdırıcam o zaman sen atmıstınya adını bıdaha atabılırmısınimagination forever canımmm içtiiim ahhahah eskiden böyle şuruplar vardı ya onlara benziyor tadııı zaten azcık bişey, dikiyorsun bitiyor
Tecrübe dolu bir yorum Bende ne işe yaradığını pek bilmiyordum bayağı kullanım şekli varmışCanım müslin kumaş çok iyi emiyor suyu. Banyo sonrası havluya sarmadan hemen müsline sarıp sonra havluyla iyice kurulayabilirsin. Deniz sonrası kullanılabilir. Ben kumaşı azıcık fazla kestirdim gaz çıkarırken omzuma örtü yapacağım kusarsa diye mesela. Bir de yumuşacık dokusu bence her türlü kullanılabilir bebeği sarmak için falan da. Benim de ilk bebeğim yanlış olmasın daha deneyimli anneler tabii ki vardır ama çok yakın bir arkadaşım Yeni doğum yaptı o benim söylediğim şekillerde çok sık kullandı müslini onun için yazabiliyorum böyle
canım bi yere gittiğinde mesela orda uyutmak için altına serebilirsin, sana aitKizlar müslini battaniye dışında ne olarak kullancaksiniz ? Yani metreyle almaya gerek varmi bilmedigimden soruyorum
evet canım çümkü en güzel pompalayan marka o. ben de almadım hiçArkadaşlar arkadaşım göğüs pompasının ne kadar önemli olduğundan bahsetti bana önerdiği pompa medela pump fiyatına şok oldum almicam ahdhdjsk başka öneriniz var mı göğüs pompası kullanan memnun kalan?