Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Canım baktınmı kan ılacının tadına?nasıldı?ıcebılırmıyımona gore ondan yazdırıcam ılac alamıyorum ya ben,adı neydı bıde sevdıysen
Canınm aldım ilacı ama yemekle arasına 2 saat koy dediği için bir türlü içemedim çünkü ağzım hiç boş durmadıııı hdhshdj hala bile bişey yedim

Ben bio oil kullanıyordum ama bu ara biraz hızlı büyüdük o yüzden yeterli gelmiyor badger aldım canım onun gelmesini bekliyorum

Ben lierac aldım Aklıma geldikçe günde bir sürmeye çalışıyorum Bio oilim var bir ara çok kullanmıştım Onun dışında şişkinliğim oldukça hafta sonları zeytinyağını karnıma sürdüğüm oldu Ama kıyafete biraz geçiyor
Haşlanmış mısıra limon sıkıp yiyin
elmaya portakala nara sıkıyorum ama o aklıma gelmemişti Deneyelim

Kuzu bu müslinlerden bende alıcam ama yorumlarda ufak diyor. Hatta biri ağız mendili yaparim demiş. O kadar ufak mı acaba

Kuzu bu müslinlerden bende alıcam ama yorumlarda ufak diyor. Hatta biri ağız mendili yaparim demiş. O kadar ufak mı acaba
Evet bunlar bir tık ufak Görsellerden bakmıştım ama çok ufak gelmedi bana 70x80 Kundak yaptıkları görseller vardı Zaten büyüklerden de alırım dedim
Bu da battaniye versiyonu bunu da alıyım diyorum

Al bence bu battaniyeler lazım olacak Mart'ta hatta doğum sonrası hemşireye verilecekler arasına girebilir. Bende örtünün pembe ekru olanını sipariş verdim ama ağız mendili yaparim yazısını görünce dedim ne

Bende cigitten aldım kuponla filan çok güzel fiyatlara geldii canımm kızlarıma somon ve ekru rengi battaniye aldım
Birde 4 katlı beyaz müslin aldım çok güzeller
Kıyafetleri bir tık büyük almamız lazımmış bu markada

Bu battaniyelerden cigitin kendi sitesinde göremedim Trendyolda mı verdi kupon

Bu battaniyelerden cigitin kendi sitesinde göremedim Trendyolda mı verdi kupon
Hepsiburadada aldım canım
Kendi sitesinden ziyade buralardan alınca daha iyi oluyor bazı fenomenleri takip ediyorum ondan gördüm

Bence müslinleri metre işi kumaş satan sitelerden alabilirsiniz bir sürü çeşit oluyor istediğiniz ebatta diktirirsiniz
Aynen öyle canım ben de öyle yaptım Ankara'da yaşıyorum burada yaşayan arkadaşlarım bilirler belki Ulus çıkrıkçılar yokuşunda Çopuroğlu var ben oradan aldım müslin kumaşlar. Fiyatları da hazıra göre çok daha uygun oluyor. Bursa kumaş pazarı her şehirde var galiba oralara da bakabilirsiniz. Bebek battaniyesi yapacağım dediğinizde onlar ölçüsünü biliyor veriyorlar zaten. Bir terziye de kenarını çektirirsiniz hatta hiç para almayabilir bile veya çok cüzi bir rakam ödersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…