- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.621
Canınm aldım ilacı ama yemekle arasına 2 saat koy dediği için bir türlü içemedimCanım baktınmı kan ılacının tadına?nasıldı?ıcebılırmıyımona gore ondan yazdırıcam ılac alamıyorum ya ben,adı neydı bıde sevdıysen
Ben bio oil kullanıyordum ama bu ara biraz hızlı büyüdük o yüzden yeterli gelmiyor badger aldım canım onun gelmesini bekliyorumKızlar şimdi bu çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben doğal içerikli olsun istiyorum saf zeytinyağ sürsem işe yarar mı Hindistan cevizi yağı aldım doğal kafam karışık göbeğim artık kaşınıyor
Ben lierac aldım Aklıma geldikçe günde bir sürmeye çalışıyorum Bio oilim var bir ara çok kullanmıştım Onun dışında şişkinliğim oldukça hafta sonları zeytinyağını karnıma sürdüğüm oldu Ama kıyafete biraz geçiyorKızlar şimdi bu çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben doğal içerikli olsun istiyorum saf zeytinyağ sürsem işe yarar mı Hindistan cevizi yağı aldım doğal kafam karışık göbeğim artık kaşınıyor
elmaya portakala nara sıkıyorum ama o aklıma gelmemiştiHaşlanmış mısıra limon sıkıp yiyin
Kuzu bu müslinlerden bende alıcam ama yorumlarda ufak diyor. Hatta biri ağız mendili yaparim demiş. O kadar ufak mı acabaEIFIN Müslin Örtü 3
EIFIN Müslin Örtü 3'lü Set %100 Organik OEKO-TEX Sertifikalı Pamuk 70x80 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl EIFIN Bambu Balık Nakışlı Bebek Havlu Kundak Ve Kese Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EIFIN Bambu Balık Nakışlı Bebek Havlu Kundak Ve Kese Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bunları aldım Müslin örtü al al diyip duruyorlar Kız bebeğim ama renkler tam benlik oluncaŞöyle başladım bir de 4 katlı cigitte gördüm onu alabilirim
Bir de şu dış kundak çok tatlı ama kullanışlı mı ?migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
#Reklam yazalım da nolur nolmaz
Evet bunlar bir tık ufak Görsellerden bakmıştım ama çok ufak gelmedi bana 70x80 Kundak yaptıkları görseller vardı Zaten büyüklerden de alırım dedimKuzu bu müslinlerden bende alıcam ama yorumlarda ufak diyor. Hatta biri ağız mendili yaparim demiş. O kadar ufak mı acaba
Al bence bu battaniyeler lazım olacak Mart'ta hatta doğum sonrası hemşireye verilecekler arasına girebilir. Bende örtünün pembe ekru olanını sipariş verdim ama ağız mendili yaparim yazısını görünce dedim neEvet bunlar bir tık ufak Görsellerden bakmıştım ama çok ufak gelmedi bana 70x80 Kundak yaptıkları görseller vardı Zaten büyüklerden de alırım dedim
Bu da battaniye versiyonu bunu da alıyım diyorumCigit Dört Kat Püsküllü Müslin Battaniye 80x120 Cm Naturel Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cigit Dört Kat Püsküllü Müslin Battaniye 80x120 Cm Naturel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende cigitten aldım kuponla filan çok güzel fiyatlara geldii canımm kızlarıma somon ve ekru rengi battaniye aldımAl bence bu battaniyeler lazım olacak Mart'ta hatta doğum sonrası hemşireye verilecekler arasına girebilir. Bende örtünün pembe ekru olanını sipariş verdim ama ağız mendili yaparim yazısını görünce dedim ne
Bu battaniyelerden cigitin kendi sitesinde göremedim Trendyolda mı verdi kuponBende cigitten aldım kuponla filan çok güzel fiyatlara geldii canımm kızlarıma somon ve ekru rengi battaniye aldım
Birde 4 katlı beyaz müslin aldım çok güzeller
Kıyafetleri bir tık büyük almamız lazımmış bu markada
Hepsiburadada aldım canımBu battaniyelerden cigitin kendi sitesinde göremedim Trendyolda mı verdi kupon
Teşekkür ederim canım bir de Hepsiburada ya bakayımHepsiburadada aldım canım
Kendi sitesinden ziyade buralardan alınca daha iyi oluyor bazı fenomenleri takip ediyorum ondan gördüm
Bildiğin site var mıBence müslinleri metre işi kumaş satan sitelerden alabilirsiniz bir sürü çeşit oluyor istediğiniz ebatta diktirirsiniz
İntaşlar diye bir site var çok çeşit var orda #reklam değil #öneriBildiğin site var mı
Dünya Hayvanları Müslin Bezi | Müslin kumaş | Müslin bezi | Online Kumaş şu modeli çok beğendimBildiğin site var mı
Aynen öyle canım ben de öyle yaptım Ankara'da yaşıyorum burada yaşayan arkadaşlarım bilirler belki Ulus çıkrıkçılar yokuşunda Çopuroğlu var ben oradan aldım müslin kumaşlar. Fiyatları da hazıra göre çok daha uygun oluyor. Bursa kumaş pazarı her şehirde var galiba oralara da bakabilirsiniz. Bebek battaniyesi yapacağım dediğinizde onlar ölçüsünü biliyor veriyorlar zaten. Bir terziye de kenarını çektirirsiniz hatta hiç para almayabilir bile veya çok cüzi bir rakam ödersiniz.Bence müslinleri metre işi kumaş satan sitelerden alabilirsiniz bir sürü çeşit oluyor istediğiniz ebatta diktirirsiniz
Burayı favorilerime ekledim. Müsait zamanda incelicem.Müslin için şurayı öneren arkadasım vardı aklınızda olsun.
Wheeppo Çok Amaçlı Müslin Bebek Battaniyesi Gökkuşağı 75x100 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wheeppo Çok Amaçlı Müslin Bebek Battaniyesi Gökkuşağı 75x100 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kizlar müslini battaniye dışında ne olarak kullancaksiniz ? Yani metreyle almaya gerek varmi bilmedigimden soruyorumBence müslinleri metre işi kumaş satan sitelerden alabilirsiniz bir sürü çeşit oluyor istediğiniz ebatta diktirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?