- 18 Temmuz 2024
- 376
- 631
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
- #15.581
Ben bundan almayı düşünüyodum youtube videolarında hep tavsiye edildiğini gördüğümden ama sonra biraz abartılı olduğunu hissettim törpü makinesi falan almayı normal tırnak makası ve törpü setinden aldım#reklam değil kızlar bu üründen almayı düşünüyor musunuz? Sizce gerekli mi? Yorumlarda memnun kalmışlar. Hatta tırnak makasında et kaptırılabildiğini yazmışlar.
Evet bu yenidoğan çetesi olayı çok garip. Habire müge anlı, true crime falan izlediğimden artık hissizleştim böyle şeylere ama yine de bu kadar rahat "bebeği öldür" "fişi çek" vs nasıl konuşabiliyolar anlamadım. Hadi kendin canisin söylüyosun kendin gibi bu kadar caniyi nerden buldun da bir araya gelebildiniz. Nasıl ölçüp tarttılar bu adamları çetelerine dahil etmeden önce asıl onu merak ettim xD. Bence tüm sağlık sektörüne yayılmıştır bu olay para dönen yerde herkesin ar damarı çatlıyo, zaten ilaç piyasasının böyle olduğunu doktorların ilaç mümessilleriyle anlaşıp para aldığı firmanın ilacını reçete ettiğini yıllardır hepimiz biliyoruz. Bu işe dahil olmayan sağlık çalışanları da bilip konuşmuyolar herkes 3 maymun olmuş kıyamet alameti gibi anca savcı tehdit edilince kendini korumak için bunu ortaya çıkarıyo, hasır altı edilir bu olayların dallanıp budaklanarak ulaştığı diğer alanlar.Kızlaar selam herkeseebu sıralar iş çok yogun yazamadım.
Grip aşısını organık köy yumurtası alerjim nedeni ile olmuyorum,bir kez olmuştum daha önce hiç memnun kalmadım alerjik bünyesi olanlar uzak dursun
Bugün gündemdeki haberler beni çok üzdü insanlık gerçekten tek dişi kalmış bir canavar içleri çürümüş yaratıklara dönüştü,hayal bile edemeyecegımız kadar insanlar kötü,bu beni çok pkorkutuyor,içine kapanık oldum iyice asosyal,insanlardan korkuyorum artık ve çok üzülüyorum…
Tetenoz aşısını ise olacagım,yokmus ellerınde şuanda gelınce olacagım,2015 yılında bir doz olmustum,tek doz olacagım o yüzden şimdi.umarım iyi olur herseye okadar guvensızım kı artık ondanda korkuyorum ama Allaha emanet edıp kendımı olucam.