- 15 Ağustos 2019
- 516
- 1.568
- 113
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.881
Kestircem de fırsat bulamadım
Evet ayAy artık gümbür gümbür hissedelim o günler hemen gelsin amin
Galiba benimkiler de hickirik gibi, karnim atiyor gibi oluyor arada cunku. Onlarin ne oldugunu tekmeyi hissedince daha iyi anladim, persembe gunu bi tekme geldi once noldugnu anlamadim, sonra tekrar yapti o sirada karnima bakiyordum, gordum de. O kadar guzel bir andi kiİlk gebeliğimde oğlumdayken o kadar çok hıçkırık tutardı ki belirli saniye aralıklarında hık ediyordu resmen karnımda çok net anlıyordumaramızda bir hafta var seninle ay insallah ben de yakında tekmeleri hissederim
Ben de buralarda hissediyorum, benimki bu aralar sag tarafta takiliyorBebişleri hissetmeye başlayanlara bir sorum vaarbebiş hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Ben kasık tarafımda hissediyorum, göbek deliğimden 4 parmak kadar aşağıda
Tam olarak boyle benimki de, cok guzel tanimlamissinBebişlerini hissedenler peki her gün düzenli hissediyor musunuz? Ya ben her gün ya da düzenli hissetmiyorum. Bazen böyle pıt pıt şeklinde göbek deliğimin sağ tarafının biraz altında genellikle orda hissediyorum. Ne zaman düzenli gümbür gümbür olacak acaba ilk gebeliğimde hatırlamıyorum. Şuan 16+5 im. İlk gebeliğimde Oğlumu 17 den itibaren daha net pıt pıtlarla hissediyordum. Ve hep hıçkırık tutuyordu bariz anlıyordum çok komikti
Benim de iki gun oldu arkadasim geldi, nasil 2 gunde 2 kilo daha alabildim hicbir fikrim yok. Pazartesi dogum gunum, sali itabari ile duzgun beslenmeye geri donecegim. Birazcik sikalim kendimizi, doguma bir iki ay kala salip istedigimizi yerizYaa iyi demişsin ben sesimi çıkaramadımne sözler verdim ben de kendime ama toparlanma lazım gerçekten dikkat edeceğim artık. Birlikte yaparız
Ya yemek yiyorum doymak bilmiyorum yemek yiyorum tok olacağımı aç hissediyorum akşam bir şişlik oluyor ama gündüz hep bir şeyler yeme isteğim var yakında 100 kilo olacağız herhaldeBenim de iki gun oldu arkadasim geldi, nasil 2 gunde 2 kilo daha alabildim hicbir fikrim yok. Pazartesi dogum gunum, sali itabari ile duzgun beslenmeye geri donecegim. Birazcik sikalim kendimizi, doguma bir iki ay kala salip istedigimizi yeriz
Evet diyorlardı yirmide artık hızla kilo alınır diye ama bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim. Benim de kuzenlerim vardı dün çncesinde yine misafir ağırladım ondan oldu benceBenim de iki gun oldu arkadasim geldi, nasil 2 gunde 2 kilo daha alabildim hicbir fikrim yok. Pazartesi dogum gunum, sali itabari ile duzgun beslenmeye geri donecegim. Birazcik sikalim kendimizi, doguma bir iki ay kala salip istedigimizi yeriz
Zararli Olmaz diyorlar, cok diplere surme ve cok solumamaya calis dedi benim doktorum. Boyaticaktim da, ama esim bi degisik oldu bu aralar, ictigim kola yudumlarini bile sayiyorMadem saçtan gidiyoruz boyatan var mı? Organik boya ile az bekletsek zararlı olur mu kızlar ?
Benim kız kardeşim chicco model vericek ama travelmi değilmi bilmiyorumKızlar size bir sorum olacak. Bana hediye bebek arabası geldi chicco Trio Love modeli. Kullanan var mı bana çok iyi geldi benim aldığıma göre. Kendi aldığımı iade edeceğim. Bir de size sorayım dedim.
Bana da bir yakınımdan gelecek canım bu. Ağır ama sağlam bir araba gibi. Hoşuma gitti belki kullanan vardır diye gene de sorayım dedim. Kardeşinin hangi model ki acaba memnun muyduBenim kız kardeşim chicco model vericek ama travelmi değilmi bilmiyorumo memnundu daha sonra başka bebek arabasına geçti k
Yaaaa çok güzel Allahım en kısa zamanda nasip etsin bize deGaliba benimkiler de hickirik gibi, karnim atiyor gibi oluyor arada cunku. Onlarin ne oldugunu tekmeyi hissedince daha iyi anladim, persembe gunu bi tekme geldi once noldugnu anlamadim, sonra tekrar yapti o sirada karnima bakiyordum, gordum de. O kadar guzel bir andi ki
Ben de buralarda hissediyorum, benimki bu aralar sag tarafta takiliyor
Tam olarak boyle benimki de, cok guzel tanimlamissinbu pitpitlamalar hergun oluyor artik, ama tekmeyi sadece bir kere hissedebildim. 20+0 iz bugun biz ve daha yeni yeni hissetmeye basladim, iki uc haftaya siddetlenir diye umuyorum
Hahah içinde kalmasın kız sen de söyle
Tamam kestiriyoruz hep beraber anlaştık
Model bilmiyorum resim atayım pusetli tek kötü yanı semsiye model ama daha sonra şuan kullandığı kendi arabasınıda vericek çocuğu arabayi birakincaBana da bir yakınımdan gelecek canım bu. Ağır ama sağlam bir araba gibi. Hoşuma gitti belki kullanan vardır diye gene de sorayım dedim. Kardeşinin hangi model ki acaba memnun muydu
Atarız canımmkestiren var mı kestirelim mi dcektim
Tamam kestiriyoruz hep beraber anlaştıkgöbek değil saç atarız artık
En kestirdim bence de batıl inanç böyle şeyler yaaa …Kızlar merhaba sac kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz saclarım çok kötü dırumda aşırı uzadı duşta duş sonrası taramakta zorlanıyorum. Kısacık kestirmek istiyorum ama içimde bu kararımda huzursuz oluyor. Eşimde batıl inanç diyor.
Bizde 15 teyiz galiba takip etmiyorum amaBebişlerini hissedenler peki her gün düzenli hissediyor musunuz? Ya ben her gün ya da düzenli hissetmiyorum. Bazen böyle pıt pıt şeklinde göbek deliğimin sağ tarafının biraz altında genellikle orda hissediyorum. Ne zaman düzenli gümbür gümbür olacak acaba ilk gebeliğimde hatırlamıyorum. Şuan 16+5 im. İlk gebeliğimde Oğlumu 17 den itibaren daha net pıt pıtlarla hissediyordum. Ve hep hıçkırık tutuyordu bariz anlıyordum çok komikti
Ya ben de birkaç haftadır öyle minik minik hissediyorum sanırım ama o kadar minik ki emin olamıyorum ben istiyorum ki artık güm güm vursun ah dedirtsin bana hahahhahahhaha düzenli ve güçlü vuruşların olduğu aşamaya geçmek istiyorumBizde 15 teyiz galiba takip etmiyorum amageçen haftadan beri hissediyorum bende karıncalanma gibi oğlumda da da bu haftalarda hissetmiştim erkendi ilk olduğu için ama onun ayakları çok büyükmüş ona bağladık
Batıl inanc ama insanın icinde bi kuşku oluyorEn kestirdim bence de batıl inanç böyle şeyler yaaa …
Ben de kestiririm bu gidişleCanım ben ilk gebeliğimde kestirmiştim valla bir şey de olmadı. Batıl inanç inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?