- 3 Eylül 2023
- 1.196
- 1.086
- 53
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.901
Evet canım bana gelecek modele benziyor. Bakalım gelsin fotoğraf atarımModel bilmiyorum resim atayım pusetli tek kötü yanı semsiye model ama daha sonra şuan kullandığı kendi arabasınıda vericek çocuğu arabayi birakinca
O aşamalardada keşke bira dursa hadi doğ artık moduna giriyor insanYa ben de birkaç haftadır öyle minik minik hissediyorum sanırım ama o kadar minik ki emin olamıyorum ben istiyorum ki artık güm güm vursun ah dedirtsin bana hahahhahahhaha düzenli ve güçlü vuruşların olduğu aşamaya geçmek istiyorum
Güzel düşünmüşsün 6. Aydan sonra pusete sığmıyorlar hatta oğlum 4 ten sonra ayakları taşmaya başlamıştı tekrar bir araba alman gerekir sanırım bir süre sonraKızlar bebek arabası hafif parcası cok olmayan öneriniz var mı? Ben doona aldım hem puset hem araba sadece acıp kapatıyorsun. Ama 1 yaşından sonra zaten kullanılmaz. Doğumda kışa geliyor aslında zaten arabayla gidilir. Yaz boyunca onu kullanırım hafif güzel kolay geldi bana. Gelinimizin var modelini bilmiyorum ama puset takıyor başka parcaları var. Arabaya binerken 1 saat puseti sök arabayı katla yerlestirmekle uğraş cok zorlayıcıydı. Tek parca olsun istiyorum ilerisi için. Bu yaz zaten doona yı kullanırım.
Zaten araba ile genelde heryere gidicem el arabası da tekken yürüyüş falan yaparken kullanırım bir sene idare eder beni puset çıkınca yatar pozisyon özelliği yok bunun tek dezavantajı o belki seninkinde vardır yatar pozisyonEvet canım bana gelecek modele benziyor. Bakalım gelsin fotoğraf atarım
Evet benimkinde var ayrıca iki parçası daha var hatta hantal bir model biraz. Bir iki sene idare ederim sonra daha portatif baston modellerden alırım artık. Arabalar çok pahalı çünkü elimde böyle bir model varken de yenisini alalım demeyeceğim açıkçası.Zaten araba ile genelde heryere gidicem el arabası da tekken yürüyüş falan yaparken kullanırım bir sene idare eder beni puset çıkınca yatar pozisyon özelliği yok bunun tek dezavantajı o belki seninkinde vardır yatar pozisyon
Gecen gun bımden aldıgımıza benzıyor ama markası farklı bunun canım,ıyı fena degıldı kalıtesı aynısıysa alabılırsın.benım arkadaslar kullanmıslar memnunlardı bende onların tavsıyesıyle aldımKızlar bu üründen alan ya da daha önce kullanan var mı aramızda?
Ben bimde yetişemedim bulamadım canım o yüzden internetten bakıyorumGecen gun bımden aldıgımıza benzıyor ama markası farklı bunun canım,ıyı fena degıldı kalıtesı aynısıysa alabılırsın.benım arkadaslar kullanmıslar memnunlardı bende onların tavsıyesıyle aldım
Trendyolda daha ucuza geliyordu bimdekine göre bende ordan alırım dedim.filesini almıştım binden sadeceBen bimde yetişemedim bulamadım canım o yüzden internetten bakıyorum
Biliyorum tecrübeliyim canım ilk gebeliğimdenO aşamalardada keşke bira dursa hadi doğ artık moduna giriyor insanson ay geceleri tekme tokat içerden dövülüyordum
Kestir gitsinBen de kestiririm bu gidişle
Hafifse iyi bizim gelininki hem ağır hem yer kaplıyor ac kapa puseti tak cıkar izlerken bile strese giriyordum.Güzel düşünmüşsün 6. Aydan sonra pusete sığmıyorlar hatta oğlum 4 ten sonra ayakları taşmaya başlamıştı tekrar bir araba alman gerekir sanırım bir süre sonra
Benim bebek arabamda tek parça halinde sadece puseti üzerine takılıp çıkarılıyor hafif kullanışlı
Ben aldım canım. Daha önce hiç kullanmadım ama bime gelmişti oradan aldım seti. Kova hariç. Kova kalmamıştı.Kızlar bu üründen alan ya da daha önce kullanan var mı aramızda?
Canım geçmiş olsuun, kuduz aşını ol mutlaka gebelikte bir zararı yok diye biliyorumKizlar acil bir sorum var. Asiya gotururken gaza gelip kediyi ben kucakladim ve beni cok derin cizdi. Boyun kismim sisti ve kan da geldi biraz. Simdi bayaa korkuyorum. Grupta birisi kuduz asisi olmustu diye hatirliyorum ama. Bebegime bir sey olmaz degil mi
Kendi kedim, kuduz asimi ne zaman yaptirdim onu bulayim hemen. TesekkurlerCanım geçmiş olsuun, kuduz aşını ol mutlaka gebelikte bir zararı yok diye biliyorum
Canım, ben de uzun zamandır kahvaltıda sucuk salam vs yemediğimden sadece peynir yumurta zeytin yiyorum. Süt ürünleri dışında kahvaltıda yiyecek birşey bulamıyorum doyurucu olan. Ben de farkettim hemoglobin değerlerim düşmüş ve aldığım demir ilaçları sanırım yerleşmiyor vücudumda. Etkisi olması gerekenden az olabilir. Ben bir kere C vitamini eşliğinde alınması gerekiyor diye okumuştum ama ne kadar doğru bilmem, seni de yanlış yönlendirmek istemiyorum. Doktorunla görüş istersen. Bazı testler var hangi ilaçların etkili / etkisiz olduğunu gösteriyor belki ondan ister doktorun.Kızlar kan testi almışlardı geçen sağlık ocağında sonuçlarıma baktım da Demirim bir tık referanstan düşük hala aylar öncesininkine göre artmamış . Demir ilacı kullanıyorum ama kafam karışık etkisini arttırmak için ne yapmalıyım Üzerine çok beklersem midem bulanıyor sabahları ondan bazen erken yiyorum . Bir de süt ve ürünleriyle tüketmeyen diyorlar . Kahvaltıda yediğim peynir buna dahil mi . Yani aynı anda mı tüketmeyin demek istiyorlar Yoksa hiç mi tüketmeyin ?
Ha işte sanırım mandalinada C vitamini bol olduğu için emilimi fazla oluyor sankiBen demir almadan önce ya limonlu su ile yutuyorum. Ya öncesinde mandalina yiyip onunla yutuyorum. Emilimini arttırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?