- 15 Ağustos 2019
- 516
- 1.568
- 113
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.841
Zor biliyorum ama duymazdan gel, he tamam de sen yine bildiğini yapUmarım öyledir. Mutlu bir hamilelik geçirmek istiyorum bunları kafama takmadan ama etrafımda özellikle k.valide aman onu yeme bunu yeme diye diye psikolojimi bozdu. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçektenbakalım bu hafta kontrolüm var konuşacağım doktorumla. Diyetisyenin yazdığı cevaba göre de başlarım artık
Ben sırt ustu yattigimda yada yan tarafa dogru yattigimda icimde biseler kipirdiyor gbi hissediyorum. Suan 18+4. Yani henuz otururken yada ayaktayken bise hissetmiyorum. Benimki üşengec sanırımBebişlerini hissedenler peki her gün düzenli hissediyor musunuz? Ya ben her gün ya da düzenli hissetmiyorum. Bazen böyle pıt pıt şeklinde göbek deliğimin sağ tarafının biraz altında genellikle orda hissediyorum. Ne zaman düzenli gümbür gümbür olacak acaba ilk gebeliğimde hatırlamıyorum. Şuan 16+5 im. İlk gebeliğimde Oğlumu 17 den itibaren daha net pıt pıtlarla hissediyordum. Ve hep hıçkırık tutuyordu bariz anlıyordum çok komikti
Burada içimi boşaltıyorum zaten sizler iyi ki varsınız.Zor biliyorum ama duymazdan gel, he tamam de sen yine bildiğini yapBiz de kadın kadınayız kadın kadının dostudur ama bazıları değişik diyelim Hiiiç üzme güzel canını bak nasıl dengeliceksin görürsün
Gel sarılalım kader arkadaşımGünaydın kızlar çok güzel rüyalar görmüşüz hepimiz sabah ben de bir mutlu uyandımama mutluluğum tartıya çıkınca söndü gitti. 60 ile başladığım kilom 68 olmuş ve nasıl oldu inanamıyorum ben. Yirminci haftadayım. Dışarıdan sadece hamile göbeğim var onun dışında kilom yok gibi nereye gidiyor o kilolar ya normal değil sanki kendimi çok kötü hissediyorum bu ay fazla karbonhidrat yedim kabul ediyorum ağır bir grip geçirdim hala boğazımda kaşınma ve öksürük devam ediyor. O yüzden sağlıklı beslenme rutinimi devam ettiremedim. Instagram üzerinden bir gebelik diyetisyenine yazdım. Destek almayı düşünüyorum.
Yaa kader arkadaşımGel sarılalım kader arkadaşımben de artık cidden dikkat edicem olmazsa diyetistene başvurucam, +8 de benden
O zaman benim şuan hissetmemem normalBen sırt ustu yattigimda yada yan tarafa dogru yattigimda icimde biseler kipirdiyor gbi hissediyorum. Suan 18+4. Yani henuz otururken yada ayaktayken bise hissetmiyorum. Benimki üşengec sanırım
Daha dün saçımı kısacık kestirdim. Avrupa yakasındaki orçunun sevgilisi eylem gibi. Hamilelik bunalımı mı acaba yaKızlar merhaba sac kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz saclarım çok kötü dırumda aşırı uzadı duşta duş sonrası taramakta zorlanıyorum. Kısacık kestirmek istiyorum ama içimde bu kararımda huzursuz oluyor. Eşimde batıl inanç diyor.
İlk gebeliğimde oğlumdayken o kadar çok hıçkırık tutardı ki belirli saniye aralıklarında hık ediyordu resmen karnımda çok net anlıyordumHer gün tekmesini hissediyorum bazen daha az bazen daha çok. Dün akşam ilk kezz şiddetli hissettim bundan sonra sanırım daha şiddetli olcakhıçkırık nasıl hissediliyor
Normal bence cnmO zaman benim şuan hissetmemem normal
Çalışırken hiç hissetmiyorum eve gelip uzanıp elimi koyunca hissediyorum genellikle. Daha çok küçükler miniciklerBebişlerini hissedenler peki her gün düzenli hissediyor musunuz? Ya ben her gün ya da düzenli hissetmiyorum. Bazen böyle pıt pıt şeklinde göbek deliğimin sağ tarafının biraz altında genellikle orda hissediyorum. Ne zaman düzenli gümbür gümbür olacak acaba ilk gebeliğimde hatırlamıyorum. Şuan 16+5 im. İlk gebeliğimde Oğlumu 17 den itibaren daha net pıt pıtlarla hissediyordum. Ve hep hıçkırık tutuyordu bariz anlıyordum çok komikti
Bana da ilkten tuzlu yeme. Erkenden fazla kilo alma dedi ben de eşime bana karışmasınlar valla tuzluğu yalarım dedimUmarım öyledir. Mutlu bir hamilelik geçirmek istiyorum bunları kafama takmadan ama etrafımda özellikle k.valide aman onu yeme bunu yeme diye diye psikolojimi bozdu. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçektenbakalım bu hafta kontrolüm var konuşacağım doktorumla. Diyetisyenin yazdığı cevaba göre de başlarım artık
Yaa iyi demişsin ben sesimi çıkaramadımBana da ilkten tuzlu yeme. Erkenden fazla kilo alma dedi ben de eşime bana karışmasınlar valla tuzluğu yalarım dedimaslında kötülüğüne söylemiyorlar erken kilo alırsak zorlanırız gerçekten de bu vitamin dengelerimi bozuyor benim neye saldırcağımı şaşırıyorum haftaya ben de sağlıklı beslencem (dedi ve beslenemedi )
Kuzum 20. Haftaya kadar hissetmemen normal kaldı ki 22. Haftada hisseden bile duydum hiç takma kafana. Uzanıp elini karnına koyuyor musun?O zaman benim şuan hissetmemem normal
Biraz fazla gelmişti bana ama demek ki normalmisNormaldir bence burda da hep 6-8 civarı fiyat duydum
Ben kestirmiştim 2 aylık hamileydim ah şu hurafelerKızlar merhaba sac kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz saclarım çok kötü dırumda aşırı uzadı duşta duş sonrası taramakta zorlanıyorum. Kısacık kestirmek istiyorum ama içimde bu kararımda huzursuz oluyor. Eşimde batıl inanç diyor.
Bende kısacık kestirmek istiyorumDaha dün saçımı kısacık kestirdim. Avrupa yakasındaki orçunun sevgilisi eylem gibi. Hamilelik bunalımı mı acaba yagerçi benim saçlarım hep kısaydı. Benim doktorum boyaya bile ok dedi canım. Kesim haydi haydi yapılır bence. Git kestir ferahla. Benim baş ağrılarım geçti kesim sonrası
Hurafe diyorum inanmıyorum gibi ama içimde bi yerde korku oluyorBen kestirmiştim 2 aylık hamileydim ah şu hurafelerşimdi de ara makas attırcam ama bekliyorum artık benim işyerinden arkadaşım da hamileyken upuzun saçlarını çene hizasında kestirmişti
Git bence kestir rahatla şimdiden güle güle kullanBende kısacık kestirmek istiyorumbiraz cesaretlenip gideyim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?