Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Hayır canım estağfirullah yanlış anlamıyorum fikirlerinizi almak için sizinle dertleşmek için yazıyorum bende malesef ki kardeşimde aynı şey oldu böyle 30 mmlerdeydi ölçüsü sonra 25. Haftada 24 mm e düştü birden o haftadan sonra da doktor dikiş atmadı bende ister istemez düşünüyorum zor zamanlardı sağ salim kucağına aldı tabi ama sadece tuvalet için ayağa kalktı o yüzden böyle korkuyorum sanırım yinede cevabın için teşekkür ederim

Herkesin süreci farklı canım herkesin doğumu nasıl farklıysa bence senin yapabileceğin maksimum şeyi yaparsın doktor birsey demeden sitrese sokma kendini inan tecrubelerime dayanarak söylüyorum hamileliğin nasıl geçiyorsa bebeğinde doğunca o karakterde oluyor.

Bilmiyorduuuum. Çok severim. O gün 250 ml taze sıkılmış nar suyu içtim. Acaba kabızlık yapıyor diye mi yasak
Gebelikte düşük riski olabilir diye söylenti var bilmiyorum dün bı kase ayıklanmış nar yedim gece lekelenme ile gözümü açtım doktora msj atcam narıda sorcam kan sulandırıcı etkisi varmış benim kanama alanım vardı ne güzel kaç gündür kesilmişti tekrar başa sardı ( abartmadan yersek narin faydali olduğu söyleniyor googlede)

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar
Üçlü test kan sonucum şu şekilde görünüyor e nabızda, doktor bu sefer ultrasona yönlendirmedi ölçüm için, bu yeterli mi sayılıyor bilen var mı? (Pazartesi sonuç ve muayene için gideceğim fakat meraklandım yine de .p)

Eklentiler

• IMG_4855.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 46
Günaydınn canımm, ay üçlüden hiiç anlamıyoruuum. Doktora gidince bize de yazz
Abiler biri 10 biri 12 yasinda yani masraf yeniden basliyor
Sil baştan başlamak gerek bazeen fdafd Sağlıcakla doğup büyüsünler. Sizi görünce aklıma Hürrem sultan'ın repliği geldi :)

evet evet ya müzik açınca hareketleniyorlarrr

Doktorun dediğini de yazar mısın canım kırmızı meyveler antioksidan özellikte olduğu için faydalı diye biliyordum demek ki ölçülü tüketmek lazım.. Limon içinde Google da olumsuz birşey yazmıyor ama bu hafta hasta olduğum için fazla tüketmek zorunda kaldım çok az kanama oldu bende de

canım ben 7-8 gitiiğini biliyorum. bazen çok fazla kaka yapıyorlar. bence alabilirsin canım bi 2-3 paket. kaç tane var içinde bilmiyorum da. sonra bittikçe alırsın zaten görürsün bebişin durumunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…