- 9 Ağustos 2016
- 7.168
- 23.112
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.441
yok canım acaba vurmuş olabilir misin farketmeden. Önemli bişey olacağını düşünmüyorummKızlar selam ya bu kaç gündür vajinanın üst kısmı bikini bölgemde (kemik olan bölgede) ağrı hissediyorum böyle sanki oraya darbe almışım biri vurmuş gibi. Kafama takıldı böyle hisseden var mı?
Günaydın canımm, ayakta kalınca hareket edince benim de akıntım oluyor. Miktarı kişiden kişiye değişir bence, çok takılma buna önemli değildir. Doktor yazınca gene yaz bize deKızlar günaydınnya dün alışverişe çıktık ve aşırı kötü ağrılarım oldu dışarıda da bi kaç kere kramp tarzı kasık ağrısı oldu normalde de oluyordu ama bi kötü oldum ekstra akıntılarımda aşırı yoğun geliyor koyu sarı renginde idrar tahlili yaptırmıştım ama enfeksiyon da çıkmadı acaba bebek baskı falan yaptığı için mi böyle akıntım oluyordur doktoruma yazdım şimdi ama korkuyorum biraz
Olabilir arkadaşım var1 aya doğum yapacak erkek sadece karnı var ya leblebi yutmuş solucan gibi geziyor ben geniş araç gibi geziyorum ortalıkta ondan daha genişim daha 4. Aydayımayy evet artık göstersiin nazlııı
benim basenler aynıı ay o zaman erkek mi acabadjkj
ay bana da ondan diyorlar ahdjhfkOlabilir arkadaşım var1 aya doğum yapacak erkek sadece karnı var ya leblebi yutmuş solucan gibi geziyor ben geniş araç gibi geziyorum ortalıkta ondan daha genişim daha 4. Aydayım
Benimde belim çok fenaa şiddetlendi gece yel mi aldım naptım ekstra ağrıyor ayakta duramıyorumSabaha karşı bacağıma öyle bir kramp girdi kiii, sonrasında da acıdı. Dedim tuvalete gidiyim bari dfsgs
Hangisi solucan mı geniş araç mıay bana da ondan diyorlar ahdjhfk
Tamam canım yazarım, kontrol için çağırır diye düşünüyorumGünaydın canımm, ayakta kalınca hareket edince benim de akıntım oluyor. Miktarı kişiden kişiye değişir bence, çok takılma buna önemli değildir. Doktor yazınca gene yaz bize de
evde de üstünü pijamanın içine sok. Gece açılabiliyoruz aman üşütmee. Ben cropla geziyordum evde kocam bir kızdı belin karnın buz gibi üstünü değiştir diye ahhahaBenimde belim çok fenaa şiddetlendi gece yel mi aldım naptım ekstra ağrıyor ayakta duramıyorum
Hangisi solucan mı geniş araç mı
Evet birden soğudu bende artık atlete geçtim ana bir yanıyorum bir üşüyorum ben anlamadımevde de üstünü pijamanın içine sok. Gece açılabiliyoruz aman üşütmee. Ben cropla geziyordum evde kocam bir kızdı belin karnın buz gibi üstünü değiştir diye ahhaha
solucan jdfkajsdagah
Çok teşekkür ederim canım gribe çevirdi şükür boğaz ağrısı kalmadı ilerlemesin diye çok dua ettim ateşten korkuyordum. İnşallah bu şekilde atlatırım hemenCook geçmiş olsun nasılsın daha iyisindir umarım tavuktan tiksinmediysen tavuklusuna çorba da iyi geliyor sirkeli
sinir olarak da ben ahahhahaaBenim muhtemel hamileliğin son ayları
ben diyorum zaten menopozlu gibiyim sdahjajEvet birden soğudu bende artık atlete geçtim ana bir yanıyorum bir üşüyorum ben anlamadım
Aa erkek o zaman herhalde kız ben hep kız diye düşünüyordum seninkini ama hadi hayırlısı bakalım
Yok canım hiç darbe almadım ama baktığımda bu durumu yaşayan çok hamile arkadaşlar olmuş yazmışlar. Birazdan doktorumu arayıp bilgi alacamyok canım acaba vurmuş olabilir misin farketmeden. Önemli bişey olacağını düşünmüyorumm
Hiç duymamıştım güvenilir mi sizce bende bakayım biGunaydin hanimlar, herkese iyi bir hafta diliyorum
Bir sayfaya denk geldim, oldukca ucuz ve guzel parcalar var eger bakmak isterseniz :
En Ucuz Bebek Market | En Ucuz Bebek Giyim
Bebek giyim modelleri, uygun fiyatlı bebek kıyafetleri bir tık uzaÄınızda. Kapıda ödeme imkanı ve ücretsiz kargo fırsatı Enucuzbebekmarket.com'da. Hemen incele!www.enucuzbebekmarket.com
Eki Görüntüle 3482150
Çok geçmiş olsun şifa olsun inşallah canımÇok teşekkür ederim canım gribe çevirdi şükür boğaz ağrısı kalmadı ilerlemesin diye çok dua ettim ateşten korkuyordum. İnşallah bu şekilde atlatırım hemensöylediğiniz tavsiyeleri dikkate alarak yediğime içtiğime özen gösteriyorum
Hangimiz değiliz ki özellikle de kocalara karşısinir olarak da ben ahahhahaa
ben diyorum zaten menopozlu gibiyim sdahjaj
Allah’tan erkekler gibi sadece pantolon giymiyoruzAy işte kız olunca böyle basen sıkıntısı oluyor benimde basenler genişlemişbende hamilelik kıyafeti değilde daha sonra da kullanabileceğim şeyler bakmaya çalışıyorum elbise vs gibi salopette severim bakalım araştırıyorum ben de
zaten benim yanıma gelince ağrıların tutuyor diyo jfkjsf nasılsa hep denk geliyor yaa aahahaaÇok geçmiş olsun şifa olsun inşallah canım
Hangimiz değiliz ki özellikle de kocalara karşı
Canım benimde bazen oluyor kemik ağrısı gibi ayaktayken falan daha çok hissediyorumYok canım hiç darbe almadım ama baktığımda bu durumu yaşayan çok hamile arkadaşlar olmuş yazmışlar. Birazdan doktorumu arayıp bilgi alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?