Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Trendyoldan aldım kot salopet 40 giyiyorum 42 aldım liyaca diye bi marka. Fiyatı yüksek ama kaliteli çok beğendim
Aaa bakayım bi canım çok sağol mango da beğendim 2 bin küsürdü o kadara gerek yok dedim
Yaa benimde kalça ölçüm aynı. Belim 64 cmden 72 cme çıkmış tüm gün oturarak çalıştığım için mecbur karnımı sıkmıcak şeyler giyiyorum

Kızlar selam ya bu kaç gündür vajinanın üst kısmı bikini bölgemde (kemik olan bölgede) ağrı hissediyorum böyle sanki oraya darbe almışım biri vurmuş gibi. Kafama takıldı böyle hisseden var mı?

Kusmanıza üzülmüştüm zaten

Kızlar günaydınn ya dün alışverişe çıktık ve aşırı kötü ağrılarım oldu dışarıda da bi kaç kere kramp tarzı kasık ağrısı oldu normalde de oluyordu ama bi kötü oldum ekstra akıntılarımda aşırı yoğun geliyor koyu sarı renginde idrar tahlili yaptırmıştım ama enfeksiyon da çıkmadı acaba bebek baskı falan yaptığı için mi böyle akıntım oluyordur doktoruma yazdım şimdi ama korkuyorum biraz

Kuzum kaçıncı haftandasın? Hamilelikte sarı ve şeffaf akıntı normal diye okumuştum kaşıntı yanma vs eşlik etmiyorsa. Sende dinlen bol bol yorulduğun için olmuştur. Korkma için rahat etsin dersen doktoruna yazabilme ya da arayabilme imkanın varsa ara sor ama bence telaşlık bir şey yok

Canım 15+2 bugün yazdım doktora geçen hafta çarşamba sorduğumda oda kokusuz ve kaşıntı yapmayan akıntı normal hormonlardan dedi ama fazla olunca korkuyorum ister istemez sabah evden çıkarken günlük ped taktım iş yerine geldim 15 dakika sonra o pedin hepsi dolmuş akıntıyla birazda sümüksü kıvamı inşallah normaldir canım

Okuduğuma göre kimi insan çok yoğun yaşayabiliyormuş. Korkma kuzum dinlenmeye bak ağır iş yapma koşturma

Başka bir doktordan kontrol randevusu talep et canım cinsiyet için merak ediyorsan

Ay bende geriden gelince mesajları alamam diye pat diye yazıyorum iyi yapmışsın en azından merakın gider başka doktorda olsa belki cinsiyet netleşir

Cook geçmiş olsun nasılsın daha iyisindir umarım tavuktan tiksinmediysen tavuklusuna çorba da iyi geliyor sirkeli

Quinnn papatya113 kızlar mesajlarınızı alamadım bende aynı durumdayım bel ağrısı inanılmaz özellikle bu gece sabaha kadar ağrısından uyuyamadım bende acaba ters bir hareket mi yaptım diye düşündüm normalde bel ağrısı hep vardı ama dün gece çok şiddetliydi kilo konusunda normal canım endişelenmeyin bende hızlıca 3 kilo almıştım bulantı kusma sağolsun 1,5 verdim çarşamba 15 olcaz toplamda 1,5 kilo almış oldum :)

Çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallah canım

Ay işte kız olunca böyle basen sıkıntısı oluyor benimde basenler genişlemiş bende hamilelik kıyafeti değilde daha sonra da kullanabileceğim şeyler bakmaya çalışıyorum elbise vs gibi salopette severim bakalım araştırıyorum ben de

Üzülme normaldir diye düşünüyorum bende canım bizi de bilgilendir mutlaka bir şey yoktur inşallah

Ay bende geriden gelince mesajları alamam diye pat diye yazıyorum iyi yapmışsın en azından merakın gider başka doktorda olsa belki cinsiyet netleşir
ayy evet artık göstersiin nazlııı
benim basenler aynıı ay o zaman erkek mi acabadjkj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…