- 9 Ağustos 2016
- 7.153
- 23.078
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.881
annem de diyoo primaya alışır sonra ahjjhdfValla henüz markasını seçmedim canım genelde prima öneriyorlar ama onu kullanınca başka bez kabul etmiyormuş bebeğin vücudu ve cildi . Ufak bi araştırırım kızıma molfix kullandım hep asla pişik vs de olmadı
beni hiç çağırmadılaarbeni sabah sağlık ocağında ki hemşire aradı kan tahlili falan almamız gerekiyor dedi.
onların sisteminde kayıtlıyım rutin sanırım.
aile hekimine gidiyor musunuz sizde? kaç ayda bir bakıyorlar acaba
ayy ayy ayyy tipe bak ölcemKızlar 16+4 kontrolümden çıktım 17+4 ile uyumlu gelişimi çok şükür her şey yolunda.Elenetal 2'ye devam edeceğim hamileliğimin sonuna kadar bir de 4 kilo almıştım doktor 20 haftaya kadar daha fazla kilo almamanı tercih ederim dedi bakalım 4 hafta dayanabilecek miyim
Yaa sen jimnastikçi mi olacaksın nasıl hareketler bunlar maşallahKızlar 16+4 kontrolümden çıktım 17+4 ile uyumlu gelişimi çok şükür her şey yolunda.Elenetal 2'ye devam edeceğim hamileliğimin sonuna kadar bir de 4 kilo almıştım doktor 20 haftaya kadar daha fazla kilo almamanı tercih ederim dedi bakalım 4 hafta dayanabilecek miyim
Mrb mart annesiyim reglım 22 haziran sezeryan olucamHayirli olsunsehir, yas, kacinci cocuk, son regl tarihi, beklenen dogum tarihi, kese ve kalp atisi gorulme tarihi ( hafta+ gun olarak) ve cinsiyeylt/ tahmini cinsiyet bilgilerini benimle paylasirsaniz ekleyebilirim :)
Dikkat edeyim ben de canım sağol haber verdiğin için, benim de kumdan dolayı hareket öneriyolar birikip taş olmasın diye demek ki ortasını bulcamkızlar bana da doktor çok ayakta durma, 18 haftaya kadar ilişki yok. Spor yapma dedi bu kadarr
Oyy masallah cinsiyet neydi sizin erkek miKızlar 16+4 kontrolümden çıktım 17+4 ile uyumlu gelişimi çok şükür her şey yolunda.Elenetal 2'ye devam edeceğim hamileliğimin sonuna kadar bir de 4 kilo almıştım doktor 20 haftaya kadar daha fazla kilo almamanı tercih ederim dedi bakalım 4 hafta dayanabilecek miyim
ne güzel bir göbüüşşBuraya bir göbek güncellemesi bırakıyorum; gün içerisinde o kadar kaşınıyor ki uyuz gibiyim
Esim de sasiriyor asiri hizli ve birden cikmaya basladi gercekten inanilmazne güzel bir göbüüşşyağ falan kullanıyor musun ? O benim kaşıntıyı aldı vallah
olsun yaa önlemini alll belkii çatlamazsın :) iç karnın mı küçük acaba ondan mı fırtladıı :)Esim de sasiriyor asiri hizli ve birden cikmaya basladi gercekten inanilmaz
Bebek yagi suruyorum günde 2/3 kere, surekli nemli tutuyorum onun haricinde bir krem kullanmiyorum... Bizim ailede genetik olarak herkes catladigi icin acikcasi bende bir kurtulus goremiyorum
Dogru diyorsun aslinda, saldim gitti artikolsun yaa önlemini alll belkii çatlamazsın :) iç karnın mı küçük acaba ondan mı fırtladıı :)
bazen ben de kendimi ağır hissediyorum yaa dur daha 15. haftadasın ooo yolu yarılamadın bile hhahaDogru diyorsun aslinda, saldim gitti artik
Biraz fazlam vardi zaten o yuzden fark etmemis de olabilirim fakat son 1 haftadir resmen agirlastigimi hissettim ozellikle yatarken saga sola dondugumde pek konforlu olmadigimi artik hissediyorum, daha yolun basinda boyleysek eyvaaaah
yaaa beni de kışın işe gidip gelme olayı korkutuyooorrrBence kis anneleri olarak sansliyiz, yazin sicaginda koca bir gobek hic cekilmezdi bence
valla canım ben ilk yeni doğan dönemlerinde prima kullandım hep. 2 ay falan sonra uygun bi markaya geçtim bi marketin. hiç de bi sorun yaşamadık . gayet kabul ediyolarannem de diyoo primaya alışır sonra ahjjhdf
Ayy cok tatlııı masallaaaaahKızlar 16+4 kontrolümden çıktım 17+4 ile uyumlu gelişimi çok şükür her şey yolunda.Elenetal 2'ye devam edeceğim hamileliğimin sonuna kadar bir de 4 kilo almıştım doktor 20 haftaya kadar daha fazla kilo almamanı tercih ederim dedi bakalım 4 hafta dayanabilecek miyim
Ben iyi baslamistim, fena da gitmiyor da;Günaydın kızlar 2. Trimester prensesliğini yaşıyormusunuz sizde Harika gidiyor ne bulantı ne halsizlik çok şükür ilk trimester bitti şimdi bol bol partileme zamanı
Ben şimdiden cicili kız bebek tulumları bakmaya başladım ilk kullanacağım paket bezi de almayı düşünüyorum
ben de birden çok hızlı 3 kg aldım 15. haftadayım 3 kilo geldi bile. ama ben kesinlikle kontrol edemiyorum hamileyken yediklerimi. hep canım bişey istiyor açlıktan da değil. sadece içim istiyor ve tutamıyorum kendimi. sürekli ayakta olmasam bence en az 6 kilo alırdım. korkunçAyy cok tatlııı masallaaaaahçok sevdım bu mınnosu dayanırsın dayanırsın bulantın yoksa su mıktarını az artır bıde ekmegı azalt almazsın kılo canım.
Acaba evden calisma imkanin var mi son zorlu aylari evde gecirsen? ;/bazen ben de kendimi ağır hissediyorum yaa dur daha 15. haftadasın ooo yolu yarılamadın bile hhaha
yaaa beni de kışın işe gidip gelme olayı korkutuyooorrr
Dis eti kanamasi sorunu maalesef cok yaygin diye biliyorum, bol bol kalsiyum tuketmek gerekiyor... eger mideni rahatsiz etmiyor ise her gun sut tuketmeye calis ben cok faydasini goruyorumBen iyi baslamistim, fena da gitmiyor da;
1. Disimi fircalayinca kaniyor, korkudan zor fircaliyorumdiscimden bi genel kontrol randevusu alicam
2. Genitalimle bacak aramda ciban gibi bir sey cikti, yuruyemiyorum, gecen sefer fucidin surmustum, hamilelikte kullaniliyormus ama hic kullanan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?