- 14 Mayıs 2021
- 4.494
- 8.829
- Konu Sahibi elektroforez
- #10.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic sut icmiyorum, sadece yogurt ve kefir. Ama basliyim tesekkurlerDis eti kanamasi sorunu maalesef cok yaygin diye biliyorum, bol bol kalsiyum tuketmek gerekiyor... eger mideni rahatsiz etmiyor ise her gun sut tuketmeye calis ben cok faydasini goruyorum (Kabizlik sorununu da ortadan kaldiriyor hem)
Verırız canım kıloyu bende 2 kılo aldım,benımkıde bulantıdan hep ekmek hamurısı kemırmektensaglıklı olsunlarda verırız ınsallah,ben kendıme hedef koydum +10 -12 max kıloyla doguma gıtmek benım boyda uzun eger cok kılo alırsam cok fena bısey olurumben de birden çok hızlı 3 kg aldım 15. haftadayım 3 kilo geldi bile. ama ben kesinlikle kontrol edemiyorum hamileyken yediklerimi. hep canım bişey istiyor açlıktan da değil. sadece içim istiyor ve tutamıyorum kendimi. sürekli ayakta olmasam bence en az 6 kilo alırdım. korkunç
Hamile oldugumu duyan direkt dis sagligina dikkat et diye uyariyor disci herhangi bir mudahelede bulunamadigi icinHic sut icmiyorum, sadece yogurt ve kefir. Ama basliyim tesekkurler
benim 5 kilo oldu, ki bu diyetle kontrol ede ede halimben de birden çok hızlı 3 kg aldım 15. haftadayım 3 kilo geldi bile. ama ben kesinlikle kontrol edemiyorum hamileyken yediklerimi. hep canım bişey istiyor açlıktan da değil. sadece içim istiyor ve tutamıyorum kendimi. sürekli ayakta olmasam bence en az 6 kilo alırdım. korkunç
Ben de 64 le hamile kaldim 75-76 yi gecmesin kilom, psikolojim kaldirmaz diyorum ama zoe gozukuyor birazVerırız canım kıloyu bende 2 kılo aldım,benımkıde bulantıdan hep ekmek hamurısı kemırmektensaglıklı olsunlarda verırız ınsallah,ben kendıme hedef koydum +10 -12 max kıloyla doguma gıtmek benım boyda uzun eger cok kılo alırsam cok fena bısey olurum
boyun uzunsa aldığın kiloyu belli etmezsin ki öyle kolay kolay canımVerırız canım kıloyu bende 2 kılo aldım,benımkıde bulantıdan hep ekmek hamurısı kemırmektensaglıklı olsunlarda verırız ınsallah,ben kendıme hedef koydum +10 -12 max kıloyla doguma gıtmek benım boyda uzun eger cok kılo alırsam cok fena bısey olurum
Of evet. Her cocuk bir dis diyenler bile varHamile oldugumu duyan direkt dis sagligina dikkat et diye uyariyor disci herhangi bir mudahelede bulunamadigi icin
canım sonrasında bol hareketle, sağlıklı beslenmeyle, ekmeği-tatlıyı keserek, sporla gidiyor kilolar. zor oluyor bebelerle ama oluyorr yeter ki düzen otursunbenim 5 kilo oldu, ki bu diyetle kontrol ede ede halim
Ben de 64 le hamile kaldim 75-76 yi gecmesin kilom, psikolojim kaldirmaz diyorum ama zoe gozukuyor biraz
O kadar da degildir insallahOf evet. Her cocuk bir dis diyenler bile var
dişler normalde sağlıksızsa kolay çürüyorsa, yani normalde de diş doktorundan çok çıkamıyorsanız o zaman sıkıntılı oluyor canım evet. yoksa sorun olmuyor diş eti kanaması dışındaO kadar da degildir insallah
Ya benim kaydim burda defildi daha da aldirmadim surekli uyariyoar kaymakamliga gitmem gerekiyormus vs ordan degisiyormus yogunluktan dolayi sinir oluyorum onun icintaa kaymakamliga gitmeyebeni sabah sağlık ocağında ki hemşire aradı kan tahlili falan almamız gerekiyor dedi.
onların sisteminde kayıtlıyım rutin sanırım.
aile hekimine gidiyor musunuz sizde? kaç ayda bir bakıyorlar acaba
benimde kaydım burada değil ama aile hekimimi değiştirebildimYa benim kaydim burda defildi daha da aldirmadim surekli uyariyoar kaymakamliga gitmem gerekiyormus vs ordan degisiyormus yogunluktan dolayi sinir oluyorum onun icintaa kaymakamliga gitmeye
Sorma ayaklarını dayanı tepeye tırmandı resmen nasıl olacak bilmiyorumYaa sen jimnastikçi mi olacaksın nasıl hareketler bunlar maşallah
Erkek cinsiyeti seninki belli miydiOyy masallah cinsiyet neydi sizin erkek mi
Yaa o kadar çok şey istiyor ki canım bu ara çok hamur işi yedim artık biraz tutacağım kendimi bünyem çok müsait kilo almaya çünküAyy cok tatlııı masallaaaaahçok sevdım bu mınnosudayanırsın dayanırsın bulantın yoksa su mıktarını az artır bıde ekmegı azalt almazsın kılo canım.
Ya aslında var, çizim yaptığım için bilgisayarım öyle küçük bir şey değil alıp götüreyim. Kocaman ekran kasa tablet gsdgsdg ama vereblirler eve bakıcaz. Koronayken ben eve getirmişlerdi çalışmıştımAcaba evden calisma imkanin var mi son zorlu aylari evde gecirsen? ;/
şu çocuk devam sütleri var ben onlardan aldım bi ara tadı çok daha güzelDis eti kanamasi sorunu maalesef cok yaygin diye biliyorum, bol bol kalsiyum tuketmek gerekiyor... eger mideni rahatsiz etmiyor ise her gun sut tuketmeye calis ben cok faydasini goruyorum (Kabizlik sorununu da ortadan kaldiriyor hem)
oyy maşallahhBendee göbüşümüü atıcaaambenımkı sabahları boyle aksam bıraz daha buyuyor.
Yaa oluyor mu gerçekten ben çok takmamakla birlikte biraz endişeliyim kilo konusunda sonradan verilir değil mi yapışıp kalmıyor öylecanım sonrasında bol hareketle, sağlıklı beslenmeyle, ekmeği-tatlıyı keserek, sporla gidiyor kilolar. zor oluyor bebelerle ama oluyorr yeter ki düzen otursun
Canım ben yurtdışında yaşıyorum bilgim yok maalesefbeni sabah sağlık ocağında ki hemşire aradı kan tahlili falan almamız gerekiyor dedi.
onların sisteminde kayıtlıyım rutin sanırım.
aile hekimine gidiyor musunuz sizde? kaç ayda bir bakıyorlar acaba
teşekkür ederim canım :)Canım ben yurtdışında yaşıyorum bilgim yok maalesef
Ekledim canım, diğer bilgilerini de yaz onları da ekliyimMrb mart annesiyim reglım 22 haziran sezeryan olucam
Bence gecmez canım zaten ılerleyen sureclerde gobekten bısey yıyılmezmıdemıze baskı yapa yapa eksımeler falanher ay 1 kılo alsak tamam iştebenim 5 kilo oldu, ki bu diyetle kontrol ede ede halim
Ben de 64 le hamile kaldim 75-76 yi gecmesin kilom, psikolojim kaldirmaz diyorum ama zoe gozukuyor biraz
valla cagla şikelden bı eksıgımız yok bebelerımız saglıklı olsunda kılolar verılırben dogumdan korkuyom bıraz ondan kılodan korkuyorum kılo cok alınca dogum zor olur dıyorlar ondanboyun uzunsa aldığın kiloyu belli etmezsin ki öyle kolay kolay canım
valla hedef koyup uygulayabilirsen helal olsun sana. hamilelik benim kırmızı çizgim sınır koymuyorum kendime, 22-24 kg civarı kapatıyorum olayı amaa bebek doğduktan sonra işte düzen oturdu mu bende başlıyor sporlar diyetler. o da bi 6-8 ay civarı sürüyor bende neyse sonuç olarak 40ıma Çağla Şikel gibi girmeyi planlıyorum kısmetse
Ekledim canımE elektroforez canım selam beni de listeye ekleyebilir misin?
bilgileri yazmıştım ama cinsiyet kızmış :) onu değiştirebiliriz