- 2 Ekim 2022
- 1.097
- 1.095
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #10.521
Niye vermediki devletemi.gittinizkontrole gittim cinsiyet erkek dedi doktor ama resim vermedi :-'(
dr gülsün armağan karakoca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye vermediki devletemi.gittinizkontrole gittim cinsiyet erkek dedi doktor ama resim vermedi :-'(
evet ama ekrandan her yerini gösterdi çok tatlıydı :3 detaylı ultrasonda verirler mi acabaNiye vermediki devletemi.gittiniz
Gozun aydin canimmmm belki verirler detaylida bosver iyi olsunda foto olmasada olurevet ama ekrandan her yerini gösterdi çok tatlıydı :3 detaylı ultrasonda verirler mi acaba
ayyy o hocaya bayılıyorum :) neden vermedi ki yaakontrole gittim cinsiyet erkek dedi doktor ama resim vermedi :-'(
Ben de ikili de devlete gitmiştim. Bana da vermemişti doktor ve bize yazıcı verilmedi demiştievet ama ekrandan her yerini gösterdi çok tatlıydı :3 detaylı ultrasonda verirler mi acaba
Ozaman yavaş yavaş rahatlıcazEvet canim benim de dun aklima geldi, uykularim artik bolunmuyor daha dinc uyaniyorum :)
bilmiyorum ki bayrampaşa devlet hastanesinde gittim ben gülsün hanıma sormak da aklıma gelmedi öbür doktor ekranın resmini çektirmişti en azından :-D ama iyi bi doktor evet baya bilgi verdi ve çok kibardıayyy o hocaya bayılıyorum :) neden vermedi ki yaa
İlk jinekolojik muayenemi o yapmıştı ve hiç korktuğum gibi olmadı :) Vajinismus geçirdiğimi söylemiştim ve çok kibardı :) Medipolden gelmiş baya iyi bir doktor :) normalde de devletten mi devam edeceksin?bilmiyorum ki bayrampaşa devlet hastanesinde gittim ben gülsün hanıma sormak da aklıma gelmedi öbür doktor ekranın resmini çektirmişti en azından :-D ama iyi bi doktor evet baya bilgi verdi ve çok kibardı
evet devletten devam edicem ama hangi hastane karar vermedim değişik birine gidiym dedim ama orada doğum yapılmıyomuş zaten bidaha gitmemİlk jinekolojik muayenemi o yapmıştı ve hiç korktuğum gibi olmadı :) Vajinismus geçirdiğimi söylemiştim ve çok kibardı :) Medipolden gelmiş baya iyi bir doktor :) normalde de devletten mi devam edeceksin?
Aaa bunu bilmiyorduumevet devletten devam edicem ama hangi hastane karar vermedim değişik birine gidiym dedim ama orada doğum yapılmıyomuş zaten bidaha gitmem
Benim arada kahve geliyor kanama alanı da yok progestan veriyordu fitil olarakKızlar geçen salı kanamam olmuştu hastahanede yatmıştım 1 gece paylaşmıştım sizlerle de. Dün kontrolde dr kanama alanı kapanmış dedi fakar bugün tekrardan yoğun kahverengi akıntı geliyor. Koyu kahve. 2 gündür kesilmişti komple. Tedirgin oldum. Bir şey de yapmadım yatıyorum hep. Böyle olan var mı
Yok demek ki iyi bari çok şükür kimsede yokmuş.Kızlar idrar tahlilinde protein ve şeker kaçağı olan var mı? Varsa oranınız kaç? Sıkıntılı bir durum ne zaman söz konusu oluyor?
Canım idrarda şeker ve protein kaçağı önemli bişey bildiğim kadarıyla doktoruna gösterdin miYok demek ki iyi bari çok şükür kimsede yokmuş.
Canım benim bir önceki gebeliğimde bebeğin gelişimi durduğu için en baştan doktor fitil yazdı. Aslında fitiller progesteron hormonunun (bebeğin tutunması ve gebeliğin ilerlemesi için gereken) yüksek tutulması için veriliyor diye biliyorum. 6-7. Haftalarda kahverengi lekelenmem oldu, dozunu artırdı ve aynı şekilde devam ettik. Normalde stresli biri olduğum için sürekli rahim içi kasılmaları yaşadım ve sadece ultrasonla tespit ediyorlar, dozuna hiç dokunmadı. Ama 2. Trimestrede plasenta kendiliğinden o hormonu üreterek dengelediği için ayrıyeten gerek kalmıyor diye biliyorum. O yüzden ben de artık doktoruma soracağımben biraz pimpiriklikten kullanıyorum :) ilk başlarda kafama göre bırakmıştım gene lekelenme olmuştu korktum bir daha da bırakmadım. Yarın onu sorayım büyük ihtimalle bıraktırır diye düşündüm. Çünkü önceki doktorum içeride kalan eski kanlar atılıyor demişti mantıklı geldi
Kız gibi utandı, göstermiyorKızlar günaydın cinsiyet tahmini yapabilen var mı ya
su içmeyince çıkmıyorum. İçince hemen koşuyorum.Kızlar günaydın sık idrara çıkmanız azaldı mı ? Yoksa devam mı normalde ben her gece en az 1 kere kalkıyordum tuvalete 2 gündür gece kalkacak kadar sıkışmadım acaba yavaş yavaş geçiyor mu
Cinsiyetini de söyler oAy geçen yıl kızıma hamileykende ilk bu abla sormuştu hamile misin diye maşallah gözü ultrason gibi
Geçmiş olsunbebeğim hasta canım zor bi gece geçirdik