- Konu Sahibi elektroforez
- #10.561
Ben surekli tuketiyorum ananas3 ayı bitirdiğimiz için bence minik tadabilirsin ama bu benim fikrim doktoruna danış istersen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben surekli tuketiyorum ananas3 ayı bitirdiğimiz için bence minik tadabilirsin ama bu benim fikrim doktoruna danış istersen :)
Maşallah sağlıkla gelsin Grubun kızları ile erkekleri yarışıyorKızlar doktordan geliyorum 3 gün ilerden gidiyormuş gelişimi çok iyiymiş maşallah kız oluyor bizim cinsiyetimiz %80 dedi
Kız anneleri kulübümüze hoşgeldinKızlar doktordan geliyorum 3 gün ilerden gidiyormuş gelişimi çok iyiymiş maşallah kız oluyor bizim cinsiyetimiz %80 dedi
ya hep düşüğü tetikler diyorlardı demek ki o da yanlış bilgi :)Ben surekli tuketiyorum ananas
Sanirim artk ekim ayinda cogumuzun cinsiyeti kesinleşcek :) bende bu ayin 25inde gdcem 16 haftalk oluyor. 11+6 da kiza benziyor dedi. Haftya gittigimde kesinlesir insallah heycan doruktasağlıkla gelsin bebişler cinsiyetler öğrenilimeye devam ediyor yarın sıraaa maya91 artıkk diyebilir miyiiz
beklenen çarşambaya az kaldı. saat kaçta randevun canım? benim içimden senin dediğine göre (eşinin tarafı hepmerkekmiş ya) erkek geçiyodu ama kız çıkcak senin bebiş şaşırtçak bence
bu arada benim de randevum 19. haftadaydı taa bugün aradım 2 hafta öne çektim, 2 Ekime verdi. o gün 17 haftalık olmuş olcaz inşallah. benim 12+5 te muhtemelen kız demişti ama ben de merak içindeyim çünkü net bişey demedi ve yüzde de vermedi. bakalım o gün kesinleşir artık heralde
Bende cok duydum onu. Hatta bazi doktorlarin videolu açiklamalarini izlemistimya hep düşüğü tetikler diyorlardı demek ki o da yanlış bilgi :)
yaaa maşallahhhh ne güzel öğrendiiin :) darısı başımızaaaKızlar doktordan geliyorum 3 gün ilerden gidiyormuş gelişimi çok iyiymiş maşallah kız oluyor bizim cinsiyetimiz %80 dedi
Eltim kız doğurmuştu :) sabah ikili test sonucumu alıp 11:15 de doktoruma gidicem inşallahh :) ay gösterir herhaldeeee :)sağlıkla gelsin bebişler cinsiyetler öğrenilimeye devam ediyor yarın sıraaa maya91 artıkk diyebilir miyiiz
beklenen çarşambaya az kaldı. saat kaçta randevun canım? benim içimden senin dediğine göre (eşinin tarafı hepmerkekmiş ya) erkek geçiyodu ama kız çıkcak senin bebiş şaşırtçak bence
bu arada benim de randevum 19. haftadaydı taa bugün aradım 2 hafta öne çektim, 2 Ekime verdi. o gün 17 haftalık olmuş olcaz inşallah. benim 12+5 te muhtemelen kız demişti ama ben de merak içindeyim çünkü net bişey demedi ve yüzde de vermedi. bakalım o gün kesinleşir artık heralde
ay deme öyle korkuyorum hahaKizlar doktorum beni 15. haftada üçlü test için tekrar cagirdi, 2 ekimde tekrar gidecegim. Son iki kontrolde cinsiyetini gostermemekte israrciydi benimki, cikolata yemek disinda hareketli olmasini nasil saglayabilirim acaba? Bu gidisle doguma kadar ogrenemeyecegim yoksa
Artik cicili bicili alisverisler yapmak istiyorum cok sabirsizimay deme öyle korkuyorum haha
Sizin kaç haftalıkKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebişim çok şükür sağlıklı. Ama sıkmış bacaklarını göstermedi bir türlü cinsiyetini. Doktor erkek gibi dedi ama sadece tahmin. Net değil dedi. Meraktan ölcem. Vişne suyu içtim çikolata yedim ama sıpa bacakları dışında her yerini oynattı
evet canım senin de kesinleşir artık az kalmışşSanirim artk ekim ayinda cogumuzun cinsiyeti kesinleşcek :) bende bu ayin 25inde gdcem 16 haftalk oluyor. 11+6 da kiza benziyor dedi. Haftya gittigimde kesinlesir insallah heycan dorukta
15+3Sizin kaç haftalık
Cok sirin allahim giydirmeyi nasip etsin insallahBu benim çok hoşuma gitti ya
Aminn canım hepimiz için inşallahCok sirin allahim giydirmeyi nasip etsin insallah
Sağol canım darısı isteyen herkese inşallah ikinci kızım olucak şansıma artıkyaaa maşallahhhh ne güzel öğrendiiin :) darısı başımızaaa
Eltim kız doğurmuştu :) sabah ikili test sonucumu alıp 11:15 de doktoruma gidicem inşallahh :) ay gösterir herhaldeeee :)