- 1 Aralık 2023
- 384
- 489
- Konu Sahibi elektroforez
- #10.001
Erkek gibi duruyorEki Görüntüle 3478559
Benim bebis saklaniyor teyzeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi duruyorEki Görüntüle 3478559
Teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun canım İnşallah herşey güzel olacak. Sonuçlarım da güzel çıkacak
Herkeste farklılık gösteriyor işte sürekli devam ederse bi doktoruna danış canımBen hep eldivenle kullanarak attım bu zamana kadar. Kanama alanım var düzenli kullanıyorum. İlk her gün alıyordum şimdi 2 günde 1 e döndürdü doktorum. İnşallah çok daha uzun sürmez bu kullanım
Evet canim doktorum da oyle dedi net bilgi icin bir kac hafta sonra gidicezErkek gibi duruyor
benim ki gibi gizlenmişEki Görüntüle 3478559
Ne hissediyorsun pekii :) anneler hissediyor geneldeay hepsi benim yarı yarıya çıkıyor :)
Öyle yapayım en iyisiHerkeste farklılık gösteriyor işte sürekli devam ederse bi doktoruna danış canım
Benim bebişin saklanma şekli. Çekmeyin çekmeyin uyuyorumEki Görüntüle 3478559
Elleri hep yuzunde gozunde bir de yuzustu yatmayi cok seviyormus doktorum oyle dedi bir kac kere tiktikladi rahatsiz oldu bir de diger goruntude bacak bacak uzerine atiyordubenim ki gibi gizlenmiş
Benim ultrason görüntüsüne benzettim bizimkisi bacaklarını açmıştı doktor söylemeden ben erkek bu dedim :)) oda gözler maşallah radar gibi dedi belli etti kendiniEvet canim doktorum da oyle dedi net bilgi icin bir kac hafta sonra gidicez
Hahah rahatsiz etmeyin diyorBenim bebişin saklanma şekli. Çekmeyin çekmeyin uyuyorum
Canim basindan beri erkek hissettimNe hissediyorsun pekii :) anneler hissediyor genelde
eşimin tarafı full erkek diye erkek hissediyordum sonra kız olabilir ya falan dedim :) sonra tekrar kesin erkek yaa falan dedim . Şu an hiç bişey hissetmiyorumm asfsfg sen ne hissediyorsunNe hissediyorsun pekii :) anneler hissediyor genelde
Evet bacak arasi goruntuden cok belli aslindaBenim ultrason görüntüsüne benzettim bizimkisi bacaklarını açmıştı doktor söylemeden ben erkek bu dedim :)) oda gözler maşallah radar gibi dedi belli etti kendini
Valla sanki ortada bir çıkıntı var gibi canımEki Görüntüle 3478559
Evet canim ben direk gorup doktora erkek bu cok belli dedimValla sanki ortada bir çıkıntı var gibi canım
Bence senin kız olcak gibi canımeşimin tarafı full erkek diye erkek hissediyordum sonra kız olabilir ya falan dedim :) sonra tekrar kesin erkek yaa falan dedim . Şu an hiç bişey hissetmiyorumm asfsfg sen ne hissediyorsun
Ama biraz daha bekleyelim dedi doktorumValla sanki ortada bir çıkıntı var gibi canım
Renkli ultrason özellikte çok güzel ya dün renkli ultrasonda hareketlerini gördük resmen 360 derece döndü her muayenede eşim sağolsun video çekiyor bende izleyip duruyorumEvet bacak arasi goruntuden cok belli aslinda
Yok ya maşallah yiğidin malı meydanda olurmuş bariz belliAma biraz daha bekleyelim dedi doktorum