- 11 Temmuz 2024
- 1.061
- 1
- 2.326
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.901
Ay evet bende son zamanlarda onu görüyorum hep çok hoşuma gidiyor çok güzel videolar var öyle , çok güzel bir anı olurGözlerini bağlayıp elleriyle boyuyolar ya tshirtlerini ondan çektircezz, tshirt de anı kalır diye onu istedim ben
Görebildin mi bir şeyler bu gecede belki görürsün o heyecanlaDün bütün gece cinsiyeti öğrenmeye çalıştım rüyamda
Yarın 14:30da çekimmm heralde 1 saate biter ağlayıp zırlamamGüzel düşünmüşsünüz ben bile heyecanlandım şimdi yerinize
Hiç bişey görmedim ya hufffAy evet bende son zamanlarda onu görüyorum hep çok hoşuma gidiyor çok güzel videolar var öyle , çok güzel bir anı olur
Görebildin mi bir şeyler bu gecede belki görürsün o heyecanla
Ay iyi bari erken saatteymiş kalktın kahvaltı yaptın hazırlandın derken çabuk gelir zaman yarın o saatlerde özellikle online olcamYarın 14:30da çekimmm heralde 1 saate biter ağlayıp zırlamam
Hiç bişey görmedim ya hufff
Ayy o da bi heyecan yaaKızlar biz instagram da paylaştık, videomuz çok beğenildi
Kaç gündür gripsin? Ateşin var mı, neren ağrıyor?Hamilelikte grip için ne yaptınız nasıl geçti
çok teşekkür ederim paylaştığın içinGüzel kızlarım herkese merhabalardr muayenesine gittiğimde bir gebeşe dr çatlak olmasın diye arifoğlu çatlak kremini önermişti.. Kullanıcı yorumlarını okuduğumda genelde memnun kalınmış, ben de muhtemelen bu ürünü alacağım.. Sizler için de buraya bırakıyorum, değerlendirirsiniz, fiyat olarak da gayet uygun geldi..
Ben risk almazdım ya. Sonuçta dengeyi tutabilmek, bacakları hareket ettirmek için belden destek almak lazım, en azından. Bir de düşme riski olduğu için tehlikeli geldi banaMerhaba kızlar bir sorum olacak, bisiklet sürme ile ilgili yasak göremedim internette, doktorum da spora başlamanın sakıncası olmadığını söyledi. Acaba bisiklet sürmek de buna dahil mi?
Ben hiç araştırmadım ama hamileliğim boyunca toplam yarım litre içmişimdir. Ayyy canım balık ekmekle şalgam çektiiKızlar şalgamın hamilelikte bi zarari yok dimi. Google sormak yerine size daha cok guveniyorum :)) bardak bardak içesim var
Şalgam diye diye canımı çektirdiniz heBen hiç araştırmadım ama hamileliğim boyunca toplam yarım litre içmişimdir. Ayyy canım balık ekmekle şalgam çektii
Şalgam diye diye canımı çektirdiniz heyarın annemlere gidicektim zaten onların dolaptan eksik olmaz içeyim
Yaa nasil bir videoKızlar biz instagram da paylaştık, videomuz çok beğenildi
Günaydınn canım, gece gördüm tam da emzirirkej ama yazamadımEki Görüntüle 3478367
Şöyle bir şey gördüm. Emziren annelerimiz vardı sankiii
hahaha sabah sabah güldürdü benii o baya bi ayılma yaşamışYenidoğan gibi 2 yaşındaki kızım sürekli uyanıyor bebek doğunca hiç zorluk çekmek sanirirm antremanliyim5 te uyandi hala dalamiyor birde bidir bidir konusyor. Gecenin bı vakti anne benim bilekligim nerde hele bı yok de korkudan cevapta veremiyorum anne ben çok şeker yemicem hasta olurum doktor popoma iğne yapar bu aydınlanma niye gece geldi yavrucuğum
Ay benim de canım çekti akşam alıp ben de içeyim hatta balıkla tüketeyim Acı tüketmemizin zararı var mı ben biber turşusu faln yiyorum normalde tükettiğim gibiohhh yarasın. Lokur lokur içersin. Acı olmamasına dikkat et yavru
aaa neden acı olmasıııın kızzzohhh yarasın. Lokur lokur içersin. Acı olmamasına dikkat et yavru
özel den atılırsa atayım sana :) atılmıyormuş :) eşim elini koydu ben elimi koydum sonra ultrason kağıdını koydum müzik ekledim çok hoş oldu :)Yaa nasil bir video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?