- 8 Ağustos 2023
- 5.826
- 6.643
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.921
Ayyy bu videolar çok güzel oluyor. Görüyorum keşfete düşenlerde bu tarz videolar. Şey de var adam kadına sarılıyor sonra bir elde patik bir elde ulturason fotoğraf ı onlarda güzel oluyoraaa neden acı olmasıııın kızzz
özel den atılırsa atayım sana :) atılmıyormuş :) eşim elini koydu ben elimi koydum sonra ultrason kağıdını koydum müzik ekledim çok hoş oldu :)
biz gecenin bi yarısı çektiğimiz için bu makul geldi sdfsfAyyy bu videolar çok güzel oluyor. Görüyorum keşfete düşenlerde bu tarz videolar. Şey de var adam kadına sarılıyor sonra bir elde patik bir elde ulturason fotoğraf ı onlarda güzel oluyor
Olsun olsun anı kalmışbiz gecenin bi yarısı çektiğimiz için bu makul geldi sdfsf
4 gün oldu ateşim yok başım çok ağrıyor burnum tıkalı boğazım ağrıyor. Bitki çayı içemedim yasakmışKaç gündür gripsin? Ateşin var mı, neren ağrıyor?
Ay hadi inşallah belli eder kendini bebiş beni de etiketle yazarsanBakalim canim yarin randevum
Cok tesekkurler canim insallah sakin kalabilirim ama elimde olmadan dusunceler sariyor
oy maşallah gözün aydın canım :) üçlü test ne oluyor?Günaydın teyzeler
İkili test temiz çıktı şükürler olsun. Sıpa yine cinsiyetini göstermedi. 15-16 haftada üçlü test için tekrar gideceğiz
İkili testin üst evresi. İkili test,üçlü hatta dörtlü bile varoy maşallah gözün aydın canım :) üçlü test ne oluyor?
Ne kadar hızlı çıkmışKızlar ikili testte free beta hcg ve papp-a kan sonucu çıkmış sizlerin kaçtı? Araştırıp beynimi de bulandırmak istemiyorum ama dayanamıyorum da :)
canım kurudut çayı yapıp içebilirsin yasak değil bir de nane limon kaybatıp içebilirsin4 gün oldu ateşim yok başım çok ağrıyor burnum tıkalı boğazım ağrıyor. Bitki çayı içemedim yasakmış
onlar nasıl yapılıyor? ben yaptırmam da sadece detaylı ultrason yaptırcam inşallahİkili testin üst evresi. İkili test,üçlü hatta dörtlü bile var
evet ama daha grafik vs yok :) sadece kan sonucu onu da ben anlamadım :) kurcalamıyım diyorum, çarşambaya kadar sabreeeet :)Ne kadar hızlı çıkmış
Çok teşekkür ederimcanım kurudut çayı yapıp içebilirsin yasak değil bir de nane limon kaybatıp içebilirsin
Genelde acı kabızlık yaptığı ve midemiz hamilelikte biraz daha hassas olduğu için şahsen uzak durmaya çalışıyorum. Yoksa herkesin bünyesi farklıAy benim de canım çekti akşam alıp ben de içeyim hatta balıkla tüketeyim Acı tüketmemizin zararı var mı ben biber turşusu faln yiyorum normalde tükettiğim gibi
grip olmayada bilirsin, doktoruna söyledin mi? Belki bitki çayı dışında başka birşey önerir belki4 gün oldu ateşim yok başım çok ağrıyor burnum tıkalı boğazım ağrıyor. Bitki çayı içemedim yasakmış
Doktorlar genelde ikili test ve fetal dna odaklı oluyor. Hatta mfk nın bir videosu var yaptırmayın diyorum yaptırıyorsunuz. İkili test temiz mis gibi, üçlü testte problem çıkıyor üzülüyorsunuz diye. Üçlü testte vs. olmayan problemler çıkabiliyor anladığım kadarıyla. Bende yaptırmamonlar nasıl yapılıyor? ben yaptırmam da sadece detaylı ultrason yaptırcam inşallah
evet ama daha grafik vs yok :) sadece kan sonucu onu da ben anlamadım :) kurcalamıyım diyorum, çarşambaya kadar sabreeeet :)
aynen hiç gerek yok, ben detaylıya çok güveniyorumDoktorlar genelde ikili test ve fetal dna odaklı oluyor. Hatta mfk nın bir videosu var yaptırmayın diyorum yaptırıyorsunuz. İkili test temiz mis gibi, üçlü testte problem çıkıyor üzülüyorsunuz diye. Üçlü testte vs. olmayan problemler çıkabiliyor anladığım kadarıyla. Bende yaptırmam
Canım valla kullanıcı yorumlarında ilk baktığım şey o oldu, emilimi hızlı ve yapışkan his olmadığı yazılmış. Bunun bir de doğum sonrası yağı da varmış.. İlk fırsatta sipariş verip başlamayı düşünüyorumEmilimi nasıl acaba canım biliyor musun kıyafete geçer mi diye merak ediyorum hızlıca sürüp evden çıkacağımızda rahat olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?