- 8 Ağustos 2023
- 5.350
- 5.314
- Konu Sahibi elektroforez
- #9.941
Ben yine de fetal dna yaptırmak istiyorum ya. İçim rahat etsin. İkili test sonucu çıksın daaynen hiç gerek yok, ben detaylıya çok güveniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yine de fetal dna yaptırmak istiyorum ya. İçim rahat etsin. İkili test sonucu çıksın daaynen hiç gerek yok, ben detaylıya çok güveniyorum
Unutur muyuuum Heyecandan delircem yaBugün güncelle unutma bizi :) Pamparam
çok heyecanlı cidden yaaaUnutur muyuuum Heyecandan delircem ya
Canım yaptırırken dıkkat et kayboloan ıkız sendromu dıye bısey var,ozellıkle soruyolar zaten yaparken,onun dnalarıyla karısabılıyor,detaylı olarak konusursun bu konuyu bilgin olsunBen yine de fetal dna yaptırmak istiyorum ya. İçim rahat etsin. İkili test sonucu çıksın da
Tam tamına 2 buçuk saat sonra canım ve hala uyuyor gece bizim tam curcunahahaha sabah sabah güldürdü benii o baya bi ayılma yaşamış kıyamam kuzuya. ne yaptı daldı mı sonra?
Bunu Nisan ayı grubunda okumuştum. Doktorumda kaybolan ikiz sendromundan bahsetmişti. Çok teşekkür ederim canım bunu sorayımCanım yaptırırken dıkkat et kayboloan ıkız sendromu dıye bısey var,ozellıkle soruyolar zaten yaparken,onun dnalarıyla karısabılıyor,detaylı olarak konusursun bu konuyu bilgin olsun
Doktorumun önerdiği yer il görüştüm. Bebeğin tamamen kaybolması üzerinden 4 hafta geçmiş olması gerekiyor dediCanım yaptırırken dıkkat et kayboloan ıkız sendromu dıye bısey var,ozellıkle soruyolar zaten yaparken,onun dnalarıyla karısabılıyor,detaylı olarak konusursun bu konuyu bilgin olsun
Erkek gibi gorunuyor dediAy hadi inşallah belli eder kendini bebiş beni de etiketle yazarsan
merhaba saglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah hangi medicalparka gidiyorsunuz ben medıcalpark pendıkteyım 6 haftalık hamileyim suan tüp bebek doktorumla devam edıyorum riskli ayları atlatınca normal kadın doguma gececegm kadın dogumcu arıyorum arkadaslar aranızda medıvalpark pendıkte doktoru olan var mıBenim erkek çıktı kesem böyleydi
Ona dikkat etde canım hem genetık sonucu hem cınsıyetı karısabılıyormus,banada yaptırdıgım merkez soylemıstı.Sonucta yüksek bi mevla testte boşa gitmesin paran sonra.hemde belki diğerını kaybettın ya onda bir sorun varsa testte cıkar falan üzülme bostan yereDoktorumun önerdiği yer il görüştüm. Bebeğin tamamen kaybolması üzerinden 4 hafta geçmiş olması gerekiyor dedi
Merhaba, hayırlısı olsun :) bildiğim kadarıyla yok :)merhaba saglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah hangi medicalparka gidiyorsunuz ben medıcalpark pendıkteyım 6 haftalık hamileyim suan tüp bebek doktorumla devam edıyorum riskli ayları atlatınca normal kadın doguma gececegm kadın dogumcu arıyorum arkadaslar aranızda medıvalpark pendıkte doktoru olan var mı
tesekkur ederimMerhaba, hayırlısı olsun :) bildiğim kadarıyla yok :)
şifa olsun inşallahÇok teşekkür ederim
çoğunluğu fetal dna yaptıranlarBu erkek cinsiyetini ogrenenler acaba erken haftalarda erkek belli ediyor ya o yüzden mi çok liste erkekle dolmuş.
Aa maaşallah canım hayırlı olsun net değil ama galibaErkek gibi gorunuyor dedi
Net degil dedi doktor erkek gibi duruyor dedi ama bence erkek yanilan doktor varmidir ki? Benim istegim kizdi ama hissiyatim erkektiAa maaşallah canım hayırlı olsun net değil ama galiba
Zaten bizim devletteki doktorlar soylemiyorlar genel olarak kzimda görmelerine rağmen zar zor ağzından kız lafını 20.hafta almıştım hepside farklı doktordu.çoğunluğu fetal dna yaptıranlar