- 26 Ocak 2021
- 485
- 1.317
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.881
Hayirli olsunMerhaba, liste var sanırım 2025 martta anne olacağım kısmetse, beni de ekleyebilir misiniz
Valla bende geçende içtim inşallah bir zararı yokturKızlar şalgamın hamilelikte bi zarari yok dimi. Google sormak yerine size daha cok guveniyorum :)) bardak bardak içesim var
BEn normaldede cok severdim. Bu aralar cok fazla istiyor canim. Tabi herseyin fazlasi zarar cok icmemek lazimİnsallah yoktur dün lıkır lıkır 3 bardak içtim
İdrara kırmızı renk verebilir çok içtiysen. Korkma. Bir büyük kase pancar salatası yedikten iki gün sonra, kırmızı idrarı kanama zannederek doktoruma gitmişliğim var. hatırlayanlar çıkacaktırKızlar şalgamın hamilelikte bi zarari yok dimi. Google sormak yerine size daha cok guveniyorum :)) bardak bardak içesim var
Bakalim canim yarin randevumHamile kalma tarihini hesapladım canım ben
Cok tesekkurler canim insallah sakin kalabilirim ama elimde olmadan dusunceler sariyoroldu canimm olmaz olur mu.. ama bisey diyim mi dogduktan sonra kucagina aldigin an geciyor o his sanki kirk yillik anne gibi oluyor insan. birden o anaç ruh ortaya çıkıveriyor, onu koruma içgüdüsüyle her türlü şeyi istemsizce doğru yapıyorsun. tabi bilmediğin şeyler de çıkıyor ama onunla birlikte öğreniyor insan. bir de ilk çocukta acayip panik oluyor insan her hastalığında ateşlenmesinde sonra biraz daha sakin kalmayı öpreniyorsun 2. çocukta. öyle annelik güzel bir duygu
Hadi güzel haberler gelsin inşallahBakalim canim yarin randevum
Cok tesekkurler canim insallah sakin kalabilirim ama elimde olmadan dusunceler sariyor
aaa süper elimdekiler bitince buna bakayım ben de sağol canımGüzel kızlarım herkese merhabalardr muayenesine gittiğimde bir gebeşe dr çatlak olmasın diye arifoğlu çatlak kremini önermişti.. Kullanıcı yorumlarını okuduğumda genelde memnun kalınmış, ben de muhtemelen bu ürünü alacağım.. Sizler için de buraya bırakıyorum, değerlendirirsiniz, fiyat olarak da gayet uygun geldi..
Yaa benim de kahve lekelenmem oldu. Tatlıdan tiksindim. bulantım ara ara oldu hiç kusmadım ay bakalım benim ne olcakCanım ben bunu çürütüyorum sanırım kanama oldu malesef ve sonuç kız bebiş
Tatlıdan tiksinme ekşiye düşme oldu
Bulantım oldu ama kusmadım hiç
Çin takvimi tuttu Tablodaki Önümdeki arkamdaki 2 şer ay erkekti Aradan yakalamışız
Haydaaa napacağızzzz hahhaÇikolata yersen çok hareketlenincede göremeyebilir o bacakların arasından
Ayy yerimm onu melek yaaKızlar benim minnoş galiba bir şeyler hissediyor, karnımın dibinden ayrılmıyor bol bol kafasını sürtünüyor
İdrara kırmızı renk verebilir çok içtiysen. Korkma. Bir büyük kase pancar salatası yedikten iki gün sonra, kırmızı idrarı kanama zannederek doktoruma gitmişliğim var. hatırlayanlar çıkacaktır
Yaz mutlakaaaBakalim canim yarin randevum
Cok tesekkurler canim insallah sakin kalabilirim ama elimde olmadan dusunceler sariyor
Hahaha konunun sıkı takipçisiydim, hepimiz endişelendikİdrara kırmızı renk verebilir çok içtiysen. Korkma. Bir büyük kase pancar salatası yedikten iki gün sonra, kırmızı idrarı kanama zannederek doktoruma gitmişliğim var. hatırlayanlar çıkacaktır
Aman Allah, inşallah gösterirYa yarın cinsiyeti öğrenicez, o kadar heyecanlıyım ki 1 dk aklımdan çıkmıyorEn son eşimle ilk buluşmamızda böyle bi heyecan yaşamıştım heralde
Cinsiyet belli, fetal Dna yapıldı yarın cinsiyet öğrenme videosu çekicez eşimleAman Allah, inşallah gösterir
Peki nasıl bir video var aklındaCinsiyet belli, fetal Dna yapıldı yarın cinsiyet öğrenme videosu çekicez eşimle
Maşallah ya takdir ediyorum gerçektenCinsiyet belli, fetal Dna yapıldı yarın cinsiyet öğrenme videosu çekicez eşimle
Gözlerini bağlayıp elleriyle boyuyolar ya tshirtlerini ondan çektircezz, tshirt de anı kalır diye onu istedim benPeki nasıl bir video var aklında
Hadi güzel sonuçlar olsun inşallahSabah erken ikili test sonucu için gideceğim hastaneye bende
Dün bütün gece cinsiyeti öğrenmeye çalıştım rüyamdamaya91 akışına bırak olmazsa 10 gün içinde kontrole gittiğinde diğer yöntemi denersin
Maşallah ya takdir ediyorum gerçektenbalonu patlatır patlatmaz her şeyi bırak bize yaz merak ederiz
Güzel düşünmüşsünüz ben bile heyecanlandım şimdi yerinizeGözlerini bağlayıp elleriyle boyuyolar ya tshirtlerini ondan çektircezz, tshirt de anı kalır diye onu istedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?