- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.861
Düşme riski olduğu için dışarda bisiklet sürmek biraz riskli olabilir sanki ya
Evet riski var tabii haklısınızYaa ben olsam bisiklet sürmezdim
Kakao yağı varmış bu kremin içinde de. Doğal olması hoşuma gitti. Denemeye değerTrendyolda daha ucuz hatta, doğal yağlar içeriğini görünce benim de hoşuma gitti.. Bir de vazelinin aynı etkiyle çatlakları önlediği yazılmış birkaç yerde. Aynı şekilde kakao yağı için de aynı şeyler söylenmiş.. Bunları bir değerlendirmek lazım, ilk trimesterden sonra kullanmaya başlanılabilir
Emilimi nasıl acaba canım biliyor musun kıyafete geçer mi diye merak ediyorum hızlıca sürüp evden çıkacağımızda rahat olur muTrendyolda daha ucuz hatta, doğal yağlar içeriğini görünce benim de hoşuma gitti.. Bir de vazelinin aynı etkiyle çatlakları önlediği yazılmış birkaç yerde. Aynı şekilde kakao yağı için de aynı şeyler söylenmiş.. Bunları bir değerlendirmek lazım, ilk trimesterden sonra kullanmaya başlanılabilir
Çikolata yersen çok hareketlenincede göremeyebilir o bacakların arasındanKızlar dün doktora fitili sordum. Bırak dedi sonra istersen kullan dedi. Çok işe yaradıklarını da düşünmüyorum ben dedi. Ben gene kullanıyorum yaa. Haftaya sonucum çıkınca sabahtan alıp özel hastaneye gidicem öyle planladım hem cinsiyeti öğrenirim artık :) çiko yeriiimmm
Maşallah canım sağlıcakla gelsin sanki kız gibi iki kerede öyle tahmin yapmış :))Geldimm kızlar hala doktordayımm kan vericemm. 12+3 günlük çıktık bugün ulturasona göreGayet iyiyizz çok şükürr. Ense kalınlığı iyiymiş burun kemiği oluşmuş. Doktor kız izlenimi veriyor dedi net konuşamıyor tabi. Bizimki uyuyormuş ulturasonun ortalarına doğru uyandı minik
Evet ya bacak arası boş çünküMaşallah canım sağlıcakla gelsin sanki kız gibi iki kerede öyle tahmin yapmış :))
Ay bende aynıyım tam olarak şuan. Kanamam oldu 2 haftadır yatıyorum sadeceCanım ben bunu çürütüyorum sanırım kanama oldu malesef ve sonuç kız bebiş
Tatlıdan tiksinme ekşiye düşme oldu
Bulantım oldu ama kusmadım hiç
Çin takvimi tuttu Tablodaki Önümdeki arkamdaki 2 şer ay erkekti Aradan yakalamışız
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Benim yaşım da 37. Bugün 15+1 bebeğim. Ben de yaptırdım. Kandaki bebeğe ait dna miktarı yeterli çıkmayınca testi tekrarladılar ve çok şükür güzel haberi aldık. Endişe etmem gereken bir durum olmadığını söyledi doktorum. Cinsiyeti garip bir şekilde merak etmiyordum açıkçası. Bu testin sonucunda onu da öğrendik. Bir kızım daha oluyorNipt testi
Arkadaslar nipt testi onerdi doktorum yasimdan dolayi ozellikle icinizde yaptiran varmi yarin icin randevu aldim yaptiracagim riske etmemek icin diger hicbir teste gerek kalmiyormus o nedenle yasimda 42 gebelik haftam12+5 bilgisi olan varsa yazabilirmi
Hamile kalma tarihini hesapladım canım benCin takvimini nasil hesapladin canim ben mesela 34yasindayim son adet tarihim 14 haziran son adet tarihine gore erkek cikiyor ama hamile kalma tarihi yani daniyorum 26 haziran onda da kiz cikiyor
Ya yerim doğunca nasıl güzel arkadaş olacaklar şimdiden belli maşallahKızlar benim minnoş galiba bir şeyler hissediyor, karnımın dibinden ayrılmıyor bol bol kafasını sürtünüyor
Benim kedim de ilk gebeliğimde böyleydi.Kızlar benim minnoş galiba bir şeyler hissediyor, karnımın dibinden ayrılmıyor bol bol kafasını sürtünüyor
Ayyy umarım, merhametli vicdanlı hayvansever bebişlerimiz olsunYa yerim doğunca nasıl güzel arkadaş olacaklar şimdiden belli maşallah
Yaa sımdı gördüm çook sevındııım çookFetal dna sonucum iyi çıktı çok şükür
Bir kızım daha oluyor.
İster istemez ben de sakınıyorum bazen aynı dediğiniz gibi sanki üzerime basacakmış gibi hissediyorum fakat son zamanlarda daha uysal ve sakin hareketleri… belki ileride bebeğin hareketleri dışarıdan da hissedildiği zaman daha da değişirBenim kedim de ilk gebeliğimde böyleydi.Normalde ben uzanırken karnımın üzerinden zıplayarak koltuğun tepesine çıkardı, ne zaman hamile kaldım o zaman karnıma zıplamayı bıraktı kasığımın kenarında böyle yatmaya başladı. Doğunca kızıma da aynı hassasiyetle yaklaştı hep
oldu canimm olmaz olur mu.. ama bisey diyim mi dogduktan sonra kucagina aldigin an geciyor o his sanki kirk yillik anne gibi oluyor insan. birden o anaç ruh ortaya çıkıveriyor, onu koruma içgüdüsüyle her türlü şeyi istemsizce doğru yapıyorsun. tabi bilmediğin şeyler de çıkıyor ama onunla birlikte öğreniyor insan. bir de ilk çocukta acayip panik oluyor insan her hastalığında ateşlenmesinde sonra biraz daha sakin kalmayı öpreniyorsun 2. çocukta. öyle annelik güzel bir duyguKizlar size de bebek dogduktan sonra ne yapacagim nasil bakacagim korkusu oluyor mu? Ya cok aglarsa nasil susturacagim gibi ? ilk bebeginde boyle olanlar oldu mu sonrasi nasil oldu ?
İnsallah yoktur dün lıkır lıkır 3 bardak içtimKızlar şalgamın hamilelikte bi zarari yok dimi. Google sormak yerine size daha cok guveniyorum :)) bardak bardak içesim var
Ya benim de var bir kedim ve çok merak ediyorum nasıl olacak diye o da hissediyor sanki karnıma sarılarak oturuyor sakince kafasını koyuyorBenim kedim de ilk gebeliğimde böyleydi.Normalde ben uzanırken karnımın üzerinden zıplayarak koltuğun tepesine çıkardı, ne zaman hamile kaldım o zaman karnıma zıplamayı bıraktı kasığımın kenarında böyle yatmaya başladı. Doğunca kızıma da aynı hassasiyetle yaklaştı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?