- 7 Şubat 2024
- 383
- 591
- 18
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.841
Canım bahsettiğin ikili test mi? Bi de hangi hastane acaba :)Ben hiç sıra beklemedim :) 2 kişiydik ilk beni aldı :) gittim kan verdim geldim detaylı randevusu oluştu hemen :) özel gibiydi, odası her şeyi ayrı
Tesekkurler canimben ilk evime yakın devlet hastanesine kadın doğum bölümünden kayıt açtırdım. Sonra perinatoloğa randevu alabildim. sonra gittim detaylı baktı hemen kan verdim bu kadar
evet evet canım sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi :) Atilla bey cidden müthiş bir doktor. Tane tane her şeyi anlatıyor. Sohbet ediyor hiç sıkılmıyorsun :)Canım bahsettiğin ikili test mi? Bi de hangi hastane acaba :)
Bakırköyde mi atilla bey. Sadi konuğun bazı bölümleri bahçelievlerde de. Beni de bakırköye yönlendirmişlerdi ama yetişemedim orayaevet evet canım sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi :) Atilla bey cidden müthiş bir doktor. Tane tane her şeyi anlatıyor. Sohbet ediyor hiç sıkılmıyorsun :)
Bahçelievler metrobüs durağının orda hemen. metrocity avm karşısı. Perinatoloji bölümü A bloktaBakırköyde mi atilla bey. Sadi konuğun bazı bölümleri bahçelievlerde de. Beni de bakırköye yönlendirmişlerdi ama yetişemedim oraya
Sen once kadin doguma gittin ordan yonlendirdiler degil mi canim?Bahçelievler metrobüs durağının orda hemen. metrocity avm karşısı. Perinatoloji bölümü A blokta
Tamamdir canim ysxmissin zatenben ilk evime yakın devlet hastanesine kadın doğum bölümünden kayıt açtırdım. Sonra perinatoloğa randevu alabildim. sonra gittim detaylı baktı hemen kan verdim bu kadar
Canım ben bunu çürütüyorum sanırım kanama oldu malesef ve sonuç kız bebişKızlar merhaba, yeni bir hurafe duydumhamileyken kanaması olanların oğlu oluyormuş diyor teyzeler kanaması olup cinsiyet öğrenen oldu mu?
Yaaa kuzum maşallah hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesCanım ben bunu çürütüyorum sanırım kanama oldu malesef ve sonuç kız bebiş
Tatlıdan tiksinme ekşiye düşme oldu
Bulantım oldu ama kusmadım hiç
Çin takvimi tuttu Tablodaki Önümdeki arkamdaki 2 şer ay erkekti Aradan yakalamışız
Merhaba, liste var sanırım 2025 martta anne olacağım kısmetse, beni de ekleyebilir misinizListeye sizi ekledimama eksik bilgilerinizi de paylaşırsanız onları da ekliyim
Aramıza hoşgeldinizMerhaba, liste var sanırım 2025 martta anne olacağım kısmetse, beni de ekleyebilir misiniz
Yorumlarına baktım baya iyi. Trendyoldan sipariş verdim bende deniyim teşekkür ederimGüzel kızlarım herkese merhabalardr muayenesine gittiğimde bir gebeşe dr çatlak olmasın diye arifoğlu çatlak kremini önermişti.. Kullanıcı yorumlarını okuduğumda genelde memnun kalınmış, ben de muhtemelen bu ürünü alacağım.. Sizler için de buraya bırakıyorum, değerlendirirsiniz, fiyat olarak da gayet uygun geldi..
Düşme riski olduğu için dışarda bisiklet sürmek biraz riskli olabilir sanki yaMerhaba kızlar bir sorum olacak, bisiklet sürme ile ilgili yasak göremedim internette, doktorum da spora başlamanın sakıncası olmadığını söyledi. Acaba bisiklet sürmek de buna dahil mi?
Çok iyi olur nipty tarama testi cinsiyette öğreniliyor down sendromu diğer kromozom anomalilerini tespit ediyorNipt testi
Arkadaslar nipt testi onerdi doktorum yasimdan dolayi ozellikle icinizde yaptiran varmi yarin icin randevu aldim yaptiracagim riske etmemek icin diger hicbir teste gerek kalmiyormus o nedenle yasimda 42 gebelik haftam12+5 bilgisi olan varsa yazabilirmi
Yaa ben olsam bisiklet sürmezdimMerhaba kızlar bir sorum olacak, bisiklet sürme ile ilgili yasak göremedim internette, doktorum da spora başlamanın sakıncası olmadığını söyledi. Acaba bisiklet sürmek de buna dahil mi?
Trendyolda daha ucuz hatta, doğal yağlar içeriğini görünce benim de hoşuma gitti.. Bir de vazelinin aynı etkiyle çatlakları önlediği yazılmış birkaç yerde. Aynı şekilde kakao yağı için de aynı şeyler söylenmiş.. Bunları bir değerlendirmek lazım, ilk trimesterden sonra kullanmaya başlanılabilirYorumlarına baktım baya iyi. Trendyoldan sipariş verdim bende deniyim teşekkür ederim
Hangi firmayla anlaştın canım, hangi şehirdesin?Nipt testi
Arkadaslar nipt testi onerdi doktorum yasimdan dolayi ozellikle icinizde yaptiran varmi yarin icin randevu aldim yaptiracagim riske etmemek icin diger hicbir teste gerek kalmiyormus o nedenle yasimda 42 gebelik haftam12+5 bilgisi olan varsa yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?