- 22 Mayıs 2024
- 451
- 772
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #9.781
Henüz listede yokum, cinsiyeti de belli değil . İnşallah haftaya bir tahmin yürütür diye düşünüyorum doktor.canım sen listede yok musun? sen öğrenmiş miydin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz listede yokum, cinsiyeti de belli değil . İnşallah haftaya bir tahmin yürütür diye düşünüyorum doktor.canım sen listede yok musun? sen öğrenmiş miydin?
Merhabalar canım, benim gebeliğin ilk haftalarından beri yanma var çok normal bir süreç. Hatta millet mide bulantısından kahrolurken bulantı yoktu yanma vardı. Şimdi herkesin bulantısı geçti benim bulantı ve kusma başladı.. Her gebelik kendine has özellikler sergiliyoriyi akşamlar herkesee benim midem çok yanmaya başladı acı biber yediğim için oluyor sanıyordum bugün yemediğim halde yanıyor sizlerde de durum böyle mi? Ne iyi geliyor mide yanmasına acaba (
Max 7 güne çıkarmışoyy maşallahh maşallah minnoşaa sonuç ne zaman çıkacakmış ?
Yok yemedim açtım hatta. Benimki hareketli biraz çikolata yesem durduramıcazÇok sevindim herşey yolunda ne güzel grupta kızlar artmaya başladı bi anda çikolata yemiş miydin?
aa olsun, kendini listeye yazdır :)Henüz listede yokum, cinsiyeti de belli değil . İnşallah haftaya bir tahmin yürütür diye düşünüyorum doktor.
ay iyi bari bana da haftaya gel al dedi lab.Max 7 güne çıkarmış
Benimde kanamam olmuyor ikiside oğlanİlkinde kanamam olmadı oğlum oldu
Kiz 14 haftalikta pipi gorunmuyormuymus tövbee saglkla gelsin bebegin insallah
12 haftada öğrendim ben bile gördüm doktor demeden pipiyi çok net görünüyor du ama doktorum çok iyi benim net ve erken söylüyor herzaman cinsiyetiAllah Allah nasıl göremedi pipiyi ki
o haftada. 12de görüyolar bile bazıları ilginçç demek ki yanılabiliyorlarr.
plasenta inşallah yukarı çıkar canım çok var çukan öyle daha haftan küçük
Fetal düşünüyor musunay iyi bari bana da haftaya gel al dedi lab.
Acaba çikolataya mı uyandı dedim benim de öyle aç gittiğim halde bi türlü yerinde durmamıştı doktor ultrasonla dürtüp durdu dursun diye inşallah bu halleri doğduktan sonrasının habercisi değildirYok yemedim açtım hatta. Benimki hareketli biraz çikolata yesem durduramıcaz
Ahahahah umuyorum bende aç gittimAcaba çikolataya mı uyandı dedim benim de öyle aç gittiğim halde bi türlü yerinde durmamıştı doktor ultrasonla dürtüp durdu dursun diye inşallah bu halleri doğduktan sonrasının habercisi değildir
Kan da her hangi bir sıkıntı çıkmazsa düşünmüyorum. Sen yaptıracaktın di mi? 22 ekime de ayrıntılı ultrason randevusu verdilerFetal düşünüyor musun
Merhaba geçmiş olsun magnezyum eksikliğinden olabilir benimde ilk gebeliğimde olmuştu doktorunuza danışın mutlaka
işginç gerçekten canım, firmanın yanılacağını ben de sanmıyorum. bence o arada bişey gördüyse bile kordona falan benzetti belki de, e kordon diye düşününce kız demiş olabilir. aklıma başka bişey gelmiyomertugce35 kuzum aklıma takıldı bugun fırmayı aradım genoxuyok bızdekı sonuc erkek dedıler,dedım acaba doktora yanlısmı sonuc yolladınız dıye,adam o kadar kendınden emın kız dedıkı.nasıl doktor yaw bunlar madem emın degılsın nıye soyluyosun,cinsiyet anamolısı falan olmasında sonra,yoksa kız erkek cok muhım degıl,mavı rengı kız gıymez dıye bısey yok,firma dedıkı daha hıc yanılmadık bızıde bılgılendırın sonuc kesınlesınce dedıler.
Düşünüyorum ben Eskişehir de yaptırabilirim belki hızlı trenle gitmeyi planlıyoruz. En az masraflaKan da her hangi bir sıkıntı çıkmazsa düşünmüyorum. Sen yaptıracaktın di mi? 22 ekime de ayrıntılı ultrason randevusu verdiler
açtıysa rahat görmüştür uygun pozisyondaysa canım. muhtemelen arkadaşınkinde bacaklar açık değildi, belki kordon gördü sadece. bilemiyorum bi sıkıntı olmuş ama gözlerde işte12 haftada öğrendim ben bile gördüm doktor demeden pipiyi çok net görünüyor du ama doktorum çok iyi benim net ve erken söylüyor herzaman cinsiyeti
Fark etmiyor kuzumKızlar selam ikili test için aç veya tok fark ediyor mu? Haftaya kontrolüm var ama bu konu hakkında bilgim yok
Fark etmez canımKızlar selam ikili test için aç veya tok fark ediyor mu? Haftaya kontrolüm var ama bu konu hakkında bilgim yok