- 9 Ağustos 2016
- 7.111
- 22.994
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.761
aynen bir de çalışma hayatıyla nasıl yapıcaz korkuyorumAynen canim korku sariyor calisma hayatim nasil olur bir de ben bebegimi kv felan birakmak istemiyorum benim kv biraz anneni mi seviyorsun beni mi daha cok diye soracak birisi emanet etmek istemiyorum ona.
yaa çok iyiii tebriklerrrKızlar şimdi kontrolden çıktım. Cinsiyet kesinleşti. Kızımız oluyorgelişimi sağlığı her şeyi normal. 140 gr olmuş, haftasiyla uyumlu uyuyordu sanırım, yüzünü çok göstermedi doktor karnimi hareket ettirmeye çalıştıkça daha çok sırtını döndü
ayyy çıkar çıkmaz annenden önce bize haber ver ahahha15 dakikaya muayeneye girmiş olurum
kaç haftalıktın sen canım? Bir de hurafelerin hangileri tuttu fsfjksjKızlar şimdi kontrolden çıktım. Cinsiyet kesinleşti. Kızımız oluyorgelişimi sağlığı her şeyi normal. 140 gr olmuş, haftasiyla uyumlu uyuyordu sanırım, yüzünü çok göstermedi doktor karnimi hareket ettirmeye çalıştıkça daha çok sırtını döndü
Yaa evet ben de merak ediyorum kiz sayilarimiz cogalir ins bakalim bizim ne olacakkaç haftalıktın sen canım? Bir de hurafelerin hangileri tuttu fsfjksj
Ne guzel canim benim annem farkli ilde gelip bakar tabiki krese veririm bir zaman sonra belkiaynen bir de çalışma hayatıyla nasıl yapıcaz korkuyorumbenim inşallah annem bakacak, Allah sağlık uzun ömür versin inşallah kv çalışıyor zaten baştan demişti gelinlere bakamayacağını zaten istemezdik :)
yaa çok iyiii tebriklerrr
ayyy çıkar çıkmaz annenden önce bize haber ver ahahha
Masallah canim saglikla gelsin bebisinKızlar şimdi kontrolden çıktım. Cinsiyet kesinleşti. Kızımız oluyorgelişimi sağlığı her şeyi normal. 140 gr olmuş, haftasiyla uyumlu uyuyordu sanırım, yüzünü çok göstermedi doktor karnimi hareket ettirmeye çalıştıkça daha çok sırtını döndü
Amin canım valla doğumda hemşirelerden biri bebeği kucağıma verirlerken "yeni hayatın hayırlı olsun" dediğinde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlamıştım. Şimdi bildiğim şeyler ama o zaman yalnız kalmaktan bile korkardım nasıl bakacağım diye düşünmekten. Hepsi geçiyor biliyorum ki bu da geçecek. Dünyanın en güzel şeyi bir yavrunun her şeyi olmak.ACemilikten dolayi sanirim oyle hissediyoruz diye dusundum ama sonucta ikinci de olunca bu defa da demekki ikisiyle nasil basedilir diye dusunuluyor Allah saglik versin hepsine canim
Merhaba, ben salı günü kan verdim eurofins’e. Doktorum sadece daum sendromunu yaptır diğerlerinde tüm firmaların yanılma payı oluyor dedi. Umarım hayırlı güzel sonuçlar alırızHerkese Merhaba, dün kontrolüm vardı 11+5 hamileyim. Bebek boyu 5.07cm ve ense kalınlığı 1.4 çıktı. ikili tarama için kan verdim. Bundan 5 ay öncede düşük yaşamıştım 7 haftalıkken. Doktor sıkıntı görmedi ama maddi yük olmayacaksa fetal dna yaptırabilirsin dedi. Eurofins'i önerdi. Bilgisi olan var mı daha önce buraya fetal dna yaptıran acaba
Güzel haberlerini bekliyoruz15 dakikaya muayeneye girmiş olurum
bende de var bu nasıl tutucam nasıl giydiricem nasıl emziricem nasıl habire emzirmek için uyanıcam falan. bi de bebek ağlamasından nefret ediyorum sakin kalabilecek miyim sinirlenicek miyim korkuyorumKizlar size de bebek dogduktan sonra ne yapacagim nasil bakacagim korkusu oluyor mu? Ya cok aglarsa nasil susturacagim gibi ? ilk bebeginde boyle olanlar oldu mu sonrasi nasil oldu ?
16+1 im.kaç haftalıktın sen canım? Bir de hurafelerin hangileri tuttu fsfjksj
Gözünaydın canım çok sevindimKızlar şimdi kontrolden çıktım. Cinsiyet kesinleşti. Kızımız oluyorgelişimi sağlığı her şeyi normal. 140 gr olmuş, haftasiyla uyumlu uyuyordu sanırım, yüzünü çok göstermedi doktor karnimi hareket ettirmeye çalıştıkça daha çok sırtını döndü
Çok sevindimGeldimm kızlar hala doktordayımm kan vericemm. 12+3 günlük çıktık bugün ulturasona göreGayet iyiyizz çok şükürr. Ense kalınlığı iyiymiş burun kemiği oluşmuş. Doktor kız izlenimi veriyor dedi net konuşamıyor tabi. Bizimki uyuyormuş ulturasonun ortalarına doğru uyandı minik
yerim ya nazlı prensesimizKızlar şimdi kontrolden çıktım. Cinsiyet kesinleşti. Kızımız oluyorgelişimi sağlığı her şeyi normal. 140 gr olmuş, haftasiyla uyumlu uyuyordu sanırım, yüzünü çok göstermedi doktor karnimi hareket ettirmeye çalıştıkça daha çok sırtını döndü
UyandırmışsınızGeldimm kızlar hala doktordayımm kan vericemm. 12+3 günlük çıktık bugün ulturasona göreGayet iyiyizz çok şükürr. Ense kalınlığı iyiymiş burun kemiği oluşmuş. Doktor kız izlenimi veriyor dedi net konuşamıyor tabi. Bizimki uyuyormuş ulturasonun ortalarına doğru uyandı minik
oyy maşallahh maşallah minnoşaaGeldimm kızlar hala doktordayımm kan vericemm. 12+3 günlük çıktık bugün ulturasona göreGayet iyiyizz çok şükürr. Ense kalınlığı iyiymiş burun kemiği oluşmuş. Doktor kız izlenimi veriyor dedi net konuşamıyor tabi. Bizimki uyuyormuş ulturasonun ortalarına doğru uyandı minik
size ne kadar fiyat verdiler acaba ? bana dün 13.500 dediler. Genoks 10.000 dedi. Bu arada umarım güzel sonuçlar alırsınız :)Merhaba, ben salı günü kan verdim eurofins’e. Doktorum sadece daum sendromunu yaptır diğerlerinde tüm firmaların yanılma payı oluyor dedi. Umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız
canım sen listede yok musun? sen öğrenmiş miydin?Uyandırmışsınız
Tebrik ederim canım. Kız bebişlerimiz çoğalıyor gibi
Çok normal bu hisler. Arkadaş, kardeş çocuğunu arada bir sevmek gibi olmuyor kendi çocuğunun bakımı. Ağlaması, gazı, emmesi, banyosu her biri ayrı olay. Ama anneyle çocuk arasında öyle kuvvetli bir bağ oluyor ki her şeyini en iyi sen anlıyorsun. İlk çocuğuna hamile olduğun için emin ol ki şu an her şeye vaktin var. Daha önce de yazdım burda, okumak istediğin kitaplar, izlemek istediğin filmler, gezmek istediğin yerler... Hepsini yap. Doğuma kadar bebek bakımıyla ilgili doktor videolarından, kitaplarından faydalan. Sonra her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. Tam donanımlı ol ki gereksiz bir şeyi yapmaya zorlamasınlar seni. Top patlasa uyanmayacak kadındım. En büyük korkumdu uykumun ağırlığı, ya ağlar da duymazsam derdim. Gık dese gözüm açılır... Annelik iç güdülerine her zaman güvenKizlar size de bebek dogduktan sonra ne yapacagim nasil bakacagim korkusu oluyor mu? Ya cok aglarsa nasil susturacagim gibi ? ilk bebeginde boyle olanlar oldu mu sonrasi nasil oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?