- 25 Haziran 2024
- 884
- 2.912
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.221
Yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni ben aynı şeyleri hamilelik öncesinde bile yaşardım çok normal böyle bir günde hele. Süt gaz yapabilir daha çok rahatsız eder belki sen bilirsin ama canım istiyorsa iç tabiAy canım benim çok sağol daha iyiyim. Haklısın, toplu taşımaya binmedim ama arabada da biraz sıkışık bir ortam vardı. Bir de uzağa gittik, ordan oraya derken yollardaydık. Yağmur ardından güneş sıcak baydı beni. Üstüne de buzlu içecek baya kötü oldum. Haklısın buzlu içmemek lazımşimdi de midem bişey istemiyor ve bomboş. Çocuk sütü almıştım onu içsem mi diyorum ya. 1 gün de kilo vermişim mıçmaktan şaka gibi
Evet dediğin gibi gebelik öncesi de oluyordu ama gebelikte olunca ekstraaa korktum. Bir de dün toplu taşıma kullandım çok kötüydü. Allahtan işe gidip gelirken toplu taşıma kullanmıyorum bir kez daha şükrettimYaa o kadar iyi anlıyorum ki seni ben aynı şeyleri hamilelik öncesinde bile yaşardım çok normal böyle bir günde hele. Süt gaz yapabilir daha çok rahatsız eder belki sen bilirsin ama canım istiyorsa iç tabiyarın daha iyi uyanırsın emin ol
9+0 bugünKaçıncı haftadasın?
Biraz daha sık dişini umarım geçecek9+0 bugün
Hiç birşey yapmayıp öylece oturup kalabalığı izlemek bile yoruyor. Asosyal oldum hamilelikte iyiceAy cidden ne var bugün berbaaat. Haftaya pazar fullllll evden çıkmak istemiyoruuuum
Avm de düz yürüdüm ve kalabalık sanki üstüme üstüme geliyorduuuu berbattı.Hiç birşey yapmayıp öylece oturup kalabalığı izlemek bile yoruyor. Asosyal oldum hamilelikte iyice
Benim de çarşamba ve heyecan bastıMerhaba kızlar, yarın sabah ikili test ve kontrolüm var, heyecandan uyuyamıyorum
Sayılı gün gerçekten gecmiyorAvm de düz yürüdüm ve kalabalık sanki üstüme üstüme geliyorduuuu berbattı.
Benim de çarşamba ve heyecan bastı
Ben de aynisini dusundum yaYa evet, bugün bir garip. Yok mu astrolog arkadaşlarYıldızlardan anlayan varsa belki.
Ayyy süper çok sevindimmmmKızlar herkese günaydındün Allah’a şükür evde de olsa güzel bir şekilde cinsiyet partisini yaptım şansıma hava da saat 4 gibi açtı o saatten sonra da her yer çamurdu
Sonuç olarak Allahın izniyle bir prensesim oluyor
Allah razı olsunAyyy süper çok sevindimmmmSağlıkla gelsin prenses. Kaçıncı haftada öğrendiniz
Benim doktorum 16-17. Haftada net söylerim dediAllah razı olsunBen baya zor öğrendim benim bebiş göstermedi 15+4 te öğrenebildik
Ay kontrolüm olduğunda bende öyle oluyorum heyecandan sabaha kadar uyuyamıyorum :) Merak etme canım o kasılmalar batmalar bizde de oluyor sorun olmaz sonuçta günlük yaşantımıza devam ediyoruz kendimizi daha az yoraraktanMerhaba kızlar, yarın sabah ikili test ve kontrolüm var, heyecandan uyuyamıyorum
Ay sizi çok merak etmiştim hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin minik prensesKızlar herkese günaydındün Allah’a şükür evde de olsa güzel bir şekilde cinsiyet partisini yaptım şansıma hava da saat 4 gibi açtı o saatten sonra da her yer çamurdu
Ya kesin bişey vardı gerçekten çok garip bi gündü bugün daha iyi bi gün olcak iyi düşünelimYa evet, bugün bir garip. Yok mu astrolog arkadaşlarYıldızlardan anlayan varsa belki.
Canım öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler inşallah. Burada yaptıran var mı bilmiyorum ama 2024 ikiz gebelik diye bir grup var. İkiz Anneleri toplanmış. Oraya da sor mutlaka daha iyi bilirlerGünaydın bayanlar bizde cumartesi günü ikizleri görmeye gittik herşey yolunda gözüküyor dedi demir ilacı d vitamini ve OMG 3 takviyesi verdi çok halsizim dedim yüzünden belli oluyor dedi iki hafta daha dayan dedim 60 kilo ile gebe kaldım şuan 54 kilo ya düşmüşüm su bile içemiyorum iki gündür duzeldim çok şükür birde 10 gün sonra perinatoloji bölümüne detaylı ultrason istedi ikiz oldukları için daha net bakalım dedi aranızda yaptıran varmı bu arada biri 11+3 biri de 11+2 haftalık
yorma kendini canım, cumartesi pazar ben de öyle aşırı yoğundu günlerim o yüzden de biraz vücut dur dediSayılı gün gerçekten gecmiyor
Bir de bugün baya yordum kendimi, uzun bir yürüyüşe çıktım ve evi süpürdüm, az evvel de yorgana yeni nevresim geçirirken kasıklarımda artık yoğun bir batma hissettim, biraz endişeleniyorum açıkçası
Çok sağol canıım bayadır olmamıştı korktum :)Ben de aynisini dusundum yaarabayla cok sacma bir kaza yapiyordum az daha, o an bayaaa korktum ve kasigima bi agri girdi sonrasinda
maya91 gecmis olsun, kafein bazen panik atak benzeri hissiyatlar yapabiliyor, umarim bir daha tekrarlamaz
yaaa gözün aydın canımm :) şansa da yolda göz gözü görmüyordu hava açar dedim akşama anca açtı :)Kızlar herkese günaydındün Allah’a şükür evde de olsa güzel bir şekilde cinsiyet partisini yaptım şansıma hava da saat 4 gibi açtı o saatten sonra da her yer çamurdu
Canım ben iyiyim bişiler yemeye çalışıcam umarım yiyebilirimmaya91 nasıl oldun canım?
Ben biraz daha iyi gibiyim, benim de bugün 2li testim var inşallah herşey onun heyecanından stresindendir
detaylı ultrasondan bakıcak mı? haber ver mutlakaaamaya91 nasıl oldun canım?
Ben biraz daha iyi gibiyim, benim de bugün 2li testim var inşallah herşey onun heyecanından stresindendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?