- 8 Ağustos 2023
- 5.143
- 4.849
- Konu Sahibi elektroforez
- #9.261
Harika. Bakalım sonuçta güzel gelir Allah'ın izniyleBiz Fetal Dna yaptırdık canım o yüzden ikili test yapılmıyor İnşallah Cuma gününe sonuç çıkacak çok heyecanlıyımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika. Bakalım sonuçta güzel gelir Allah'ın izniyleBiz Fetal Dna yaptırdık canım o yüzden ikili test yapılmıyor İnşallah Cuma gününe sonuç çıkacak çok heyecanlıyımmm
Amin canım inşallah, hepimize güzel sonuçlar almak nasip olsunHarika. Bakalım sonuçta güzel gelir Allah'ın izniyle
ben de canim birden 2,5 kg aldim 10 gün icinde. ama tabi onun öncesi de vardir 64,5 olmusum bende ac karna aksamlari 65 küsürlerdeyimEvetttt güzel güzel büyümüşlerdir şimdi inşallah Bu arada kızlar hamileliğe 62.60 la başladım bu sabah 64.50 çıktım. 1. Trimester bana 2 kilo ile geldi
Demek ki normalben de canim birden 2,5 kg aldim 10 gün icinde. ama tabi onun öncesi de vardir 64,5 olmusum bende ac karna aksamlari 65 küsürlerdeyim
ay ben de 1 kilo almıştım ama dün fazlasını wc de bıraktımEvetttt güzel güzel büyümüşlerdir şimdi inşallah Bu arada kızlar hamileliğe 62.60 la başladım bu sabah 64.50 çıktım. 1. Trimester bana 2 kilo ile geldi
sağol canımmGecmis olsun canim
ay onun için erken değil mi acaba ya söyle bakalım ne dicek. Sürekli mi yanıyor?Kızlar midemm yanıyor perşembe günü doktora söyleyeceğim bunu
Gaviscon yada renni verir ama pek işe yaramıyorKızlar midemm yanıyor perşembe günü doktora söyleyeceğim bunu
geçmiş olsun canım, pastil falan kullan istersen sorupGünaydın kızlaarr gece öksürükten ve mide bulantısından uyuyamadım doktora gitsem öksürük için ilaç verir mi acaba yutkunurken boğazımda ağrıda var salgın var sanırım
bence belli olur yaaBen de 16+4'te gidicem acaba cinsiyet belli olur mu bidaha bidaha gitmek istemiyorum :-3
Her zaman olmuyor ama ara ara bir geliyor. Baya bir rahatsız ediyor beniay onun için erken değil mi acaba ya söyle bakalım ne dicek. Sürekli mi yanıyor?
Doğal olarak yapabileceğim bir şey var mı peki maden suyu falan işe yarar mı kiGaviscon yada renni verir ama pek işe yaramıyor
Belli olur bence. Doktorum bana 16-17. Haftada net söylerim dediBen de 16+4'te gidicem acaba cinsiyet belli olur mu bidaha bidaha gitmek istemiyorum :-3
Ayy ben de 15+1deyim bazen önceden hissetmediğim şeyler hissediyorum alt karnımdaa internette ilk gebelikse geç hissedilir yazdığı için emin olamıyorım ama tamGünaydın kızlar
Herkese güzel haberler alacağı harika bir hafta diliyorum biz bugün 14+6 olduk artık arada içimde hareketini hissediyorum özellikle yemeklerden sonra
Evet aynen öyle sanki içimde birşeyler dönüyor gibi böyle ılık ılık bir his benim de daha çok net değil ama geçen gün arkadaşım yanımdayken hareket etti dedimm hemen koydu elini karnıma o da hissettiAyy ben de 15+1deyim bazen önceden hissetmediğim şeyler hissediyorum alt karnımdaa internette ilk gebelikse geç hissedilir yazdığı için emin olamıyorım ama tam
Ben sabahları özellikle yanma ve ağrı ile kalkınca laktossuz sut içiyorum o an rahatlatıyor ama gün icinde değişik bir hal aliyo maalesef meyve yiyince özellikle daha cok yandığını fark ettimHer zaman olmuyor ama ara ara bir geliyor. Baya bir rahatsız ediyor beni
Doğal olarak yapabileceğim bir şey var mı peki maden suyu falan işe yarar mı ki
Bana onzyd verdi doktor ama hiçbir işe yaramıyorCanim prilam kullaniyorum ben sabah bulantilarini kesiyor ama gun icinde acikinca mide yanmasi ve bulantim oluyor
mide bulantısına iyi gelen şeyler mide yanmasına fayda etmiyo ne yazık ki. sakız çiğnemek ve su içmek biraz rahatlatıyo bende de var :--(Her zaman olmuyor ama ara ara bir geliyor. Baya bir rahatsız ediyor beni
Doğal olarak yapabileceğim bir şey var mı peki maden suyu falan işe yarar mı ki
yaaa bebiiikk cinsiyet söyledi miiiiBu arada 12+5 den merhaba teyzeler
Sırtı dönük yattı maalesef göstermediBu arada 12+5 den merhaba teyzeler