- 9 Ağustos 2016
- 6.099
- 20.223
- Konu Sahibi elektroforez
- #9.241
Kızlarrr hepiniz çoook sağolunnn yaa iyi ki varsınız. Dünden beri çok destek oldunuzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz artık kardeşiz burda. Hepimiz iyi olalımKızlarrr hepiniz çoook sağolunnn yaa iyi ki varsınız. Dünden beri çok destek oldunuzzz
CansınBiz artık kardeşiz burda. Hepimiz iyi olalım
Benimde Perşembe günü ikili tarama var. Seninde Çarşamba sanırım Zaman sanki geçmiyorCansın
yaa sorma heyecandan kıpır kıpırım görcem ya çok heyecanlıyım.geçmiyoooorrr geçmiyoorr kızz ahhahBenimde Perşembe günü ikili tarama var. Seninde Çarşamba sanırım Zaman sanki geçmiyor
Evetttt güzel güzel büyümüşlerdir şimdi inşallah Bu arada kızlar hamileliğe 62.60 la başladım bu sabah 64.50 çıktım. 1. Trimester bana 2 kilo ile geldiyaa sorma heyecandan kıpır kıpırım görcem ya çok heyecanlıyım.geçmiyoooorrr geçmiyoorr kızz ahhah
İkili taramanın sonucu hemen çıkıyor mu acaba benim de nasip olursa iki hafta sonra olacak :)Benimde Perşembe günü ikili tarama var. Seninde Çarşamba sanırım Zaman sanki geçmiyor
Insallah canim ya senin bebis cinsiyeti belli olmusmuy du? Benim cuma randevum var acaba belli olur mu?Halsizlik aynı şekilde bende de var canım umarım bir an önce geçer evde hiç bir iş yapamıyorum sürekli uykulu moddayım geçecek inşallah
Canim prilam kullaniyorum ben sabah bulantilarini kesiyor ama gun icinde acikinca mide yanmasi ve bulantim oluyorKızlar bulantılarınız geçti mi? Ben çok zorlanıyorum umarım geçer artık
Bakıcak sonra da hem ikili hem fetal dna vericem inşallah güzel haberler veririmdetaylı ultrasondan bakıcak mı? haber ver mutlakaaa
Saglikla gelsin canim belirtin nelerdi ben cok heyecanliyim cuma var kontrolumuz belki belli olurKızlar herkese günaydın dün Allah’a şükür evde de olsa güzel bir şekilde cinsiyet partisini yaptım şansıma hava da saat 4 gibi açtı o saatten sonra da her yer çamurdu
Sonuç olarak Allahın izniyle bir prensesim oluyor
Gecmis olsun canimyorma kendini canım, cumartesi pazar ben de öyle aşırı yoğundu günlerim o yüzden de biraz vücut dur dedi
Çok sağol canıım bayadır olmamıştı korktum :)
yaaa gözün aydın canımm :) şansa da yolda göz gözü görmüyordu hava açar dedim akşama anca açtı :)
Canım ben iyiyim bişiler yemeye çalışıcam umarım yiyebilirim yumurta çocuk devam sütü aldım yanıma sonuçta içimde bebe var içebilirim ghdg
İkili test verdin mi kuzum. Bende bugün ulturasona göre 12+1 im. Perşembe ikili test için gideceğimGünaydıın
Hepimize çok çok güzel sağlıklı bir hafta diliyorum
Bana dün bişey olmadı ama bugün beynim delinircesine bi ağrıyla uyandım Ey gökyüzü bizi bi sal
12+1 olduk bugün artık hareketlerini hissetmek istiyorum çok merak ediyorum o hissii
Bi sonraki kontrol 16. Haftada bu 4 hafta nasıl geçecek bilmem
Biz Fetal Dna yaptırdık canım o yüzden ikili test yapılmıyor İnşallah Cuma gününe sonuç çıkacak çok heyecanlıyımmmİkili test verdin mi kuzum. Bende bugün ulturasona göre 12+1 im. Perşembe ikili test için gideceğim