- 20 Temmuz 2024
- 121
- 229
- 18
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.001
Beni de rahatsız etmiyor henüz ama iyi bir hamile taytı arıyorum var mı önerisi olanKızlar az önce elika hamile uygulamasına girdim. 2. Trimesterda lazım olacak şeyler yazıyor. Hamile iç çamaşırları mesela, böyle bişi almamız gerekiyor mu yane çok ıvırı zıvırı varmış bu hamileliğin
Masallah ne kdr cabuk cikmis :) yurt disina gonderilmiyormuydu bu testBenim sonucum 4 günde çıktı
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Yani bu Dallas ortamı artık her yerde maalesef sokağa da çıkamayacağız nerdeyse. Bebeğe hiçbir şey olmamıştır Allah ın izniyle hiç korkma. Ağrın falan var mı şuan rutin olan dışındaKızlar bugun çok kötü bişey oldu,aksam arkadasımla dısarıya cıktık yemek yemege ve yedıgımız yerde silahlı çatısma cıktı,ve çok korktum ve koştuk hemen kaçtık hatta cantamı bıle mekanda bırakıp koştum,çitlerden atladım olay kapı tarafında yasandıgı ıcın ordan çıkabilmek için yükseğe çıkıp mecburen atladım.Bebişe bısey olmamıstır degılmı şimdi eve geldım ama çok üzgünüm çok korkuyorumböyle korkmaktan atlamaktan falan bişey olurmu,gercekten ülkemiz ne hale geldi heryer maganda dolu,bu arada bulundugumuz yerde cocugu ve esıyle yemek yıyen bı kadının bacagınada isabet ettı sıktıkları kurşun
Çok teşekkür ederim canım. İyi olmana çok sevindim.Benim üçüncü günü kesildi kanama canım bende yatıp dinlendim iğneyi de 10 günlük yazmıştı ben doktor kontrolünde 6.günde bıraktım çünkü iğneye karşı fobim vardı anca o kadar vurulabildim çok şükür kanama alanı için iyi konuştu kontrolde bırak tamam dedi ama fitile devam dedi canım normal hayata döndüm çalışmaya devam ediyorum çok şükür iyiyim bebişte iyi diye umuyorum canım sende sıkma canını iyi düşün hep
ArtıŠAyarlanabilir Bel Hamile Taytı T02 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu aldım canım rahat sevdim bir de İspanyol paçasını aldım link açılmazsa artış markasının adı. Trendyolda varBeni de rahatsız etmiyor henüz ama iyi bir hamile taytı arıyorum var mı önerisi olan
İnanamıyorum ya çok geçmiş olsun. Gerçekten tesadüfen yaşıyoruz. İçin ferah tut bir şey olmamıştır. Mutlaka bir belirti olurdu. Çok şükür kazasız atlatmışsın ama o anı düşünüp stres yapma kafanı dağıtmaya çalışKızlar bugun çok kötü bişey oldu,aksam arkadasımla dısarıya cıktık yemek yemege ve yedıgımız yerde silahlı çatısma cıktı,ve çok korktum ve koştuk hemen kaçtık hatta cantamı bıle mekanda bırakıp koştum,çitlerden atladım olay kapı tarafında yasandıgı ıcın ordan çıkabilmek için yükseğe çıkıp mecburen atladım.Bebişe bısey olmamıstır degılmı şimdi eve geldım ama çok üzgünüm çok korkuyorumböyle korkmaktan atlamaktan falan bişey olurmu,gercekten ülkemiz ne hale geldi heryer maganda dolu,bu arada bulundugumuz yerde cocugu ve esıyle yemek yıyen bı kadının bacagınada isabet ettı sıktıkları kurşun
evet canim onu zaten anliyorsun baya belli ediyor kendini merak etmeYani kaçıncı aydan sonra almamız gerek sütyen ve külot. Artık rahatsız hissedince mi ? Şu an rahatım meselaa
Ay inanmıyorum ya çok çok geçmiş olsun canımKızlar bugun çok kötü bişey oldu,aksam arkadasımla dısarıya cıktık yemek yemege ve yedıgımız yerde silahlı çatısma cıktı,ve çok korktum ve koştuk hemen kaçtık hatta cantamı bıle mekanda bırakıp koştum,çitlerden atladım olay kapı tarafında yasandıgı ıcın ordan çıkabilmek için yükseğe çıkıp mecburen atladım.Bebişe bısey olmamıstır degılmı şimdi eve geldım ama çok üzgünüm çok korkuyorumböyle korkmaktan atlamaktan falan bişey olurmu,gercekten ülkemiz ne hale geldi heryer maganda dolu,bu arada bulundugumuz yerde cocugu ve esıyle yemek yıyen bı kadının bacagınada isabet ettı sıktıkları kurşun
Ben Aksarayda yasıyorum kuzum sana haberın detaylarını attım ozelden.Ay inanmıyorum ya çok çok geçmiş olsun canımsen gönlünü ferah tut ağrın sızın yoksa hiçbir şey olmaz merak etme, rahatlamaya çalış biraz haberlerde buna benzer bir şey gördüm küçükçekmece’de olmuştu sen nerdesin canım ya?
Enfeksiyon varsa ateş var demektir canım enfeksiyon da ancak antibiyotik ya da viral ilaç tedavisi ile atlatılır ağrı kesici anlık düşürür ateşini ama geri yükselir enfeksiyondan dolayı. Mutlaka doktora görünmen lazımKızlar boğazım ağrıyor klimadan üşütmüşüm. Ateşim yükseliyor sabah bi parol aldım şimdi tekrar parol aldım. Soğuk duş alıp duruyorum sürekli 37.4 e kadar çıktı. Nasıl düşürebilirim ? Ne önerirsiniz ne yapacağım hiç bilmiyorum. Dr da izindeymiş ulaşamadım ne yapacağım bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Sakinleş, düşünmemeye çalış o anları( düşündükçe aynı stresi tekrarlıyor beynimiz) ve dinlen hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.Kızlar bugun çok kötü bişey oldu,aksam arkadasımla dısarıya cıktık yemek yemege ve yedıgımız yerde silahlı çatısma cıktı,ve çok korktum ve koştuk hemen kaçtık hatta cantamı bıle mekanda bırakıp koştum,çitlerden atladım olay kapı tarafında yasandıgı ıcın ordan çıkabilmek için yükseğe çıkıp mecburen atladım.Bebişe bısey olmamıstır degılmı şimdi eve geldım ama çok üzgünüm çok korkuyorumböyle korkmaktan atlamaktan falan bişey olurmu,gercekten ülkemiz ne hale geldi heryer maganda dolu,bu arada bulundugumuz yerde cocugu ve esıyle yemek yıyen bı kadının bacagınada isabet ettı sıktıkları kurşun
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin sıkı sıkı tutunuyor sana hiç bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle. Bu bir iki gün iyice dinlen takip et kendini.Kızlar bugun çok kötü bişey oldu,aksam arkadasımla dısarıya cıktık yemek yemege ve yedıgımız yerde silahlı çatısma cıktı,ve çok korktum ve koştuk hemen kaçtık hatta cantamı bıle mekanda bırakıp koştum,çitlerden atladım olay kapı tarafında yasandıgı ıcın ordan çıkabilmek için yükseğe çıkıp mecburen atladım.Bebişe bısey olmamıstır degılmı şimdi eve geldım ama çok üzgünüm çok korkuyorumböyle korkmaktan atlamaktan falan bişey olurmu,gercekten ülkemiz ne hale geldi heryer maganda dolu,bu arada bulundugumuz yerde cocugu ve esıyle yemek yıyen bı kadının bacagınada isabet ettı sıktıkları kurşun
MaşallahKontrolümüz yapıldı. Düzenlenmiş sata göre 12+1 olsa da ultrasona göre 12+5iz. İkili tarama için kan verdik. Burun kemiği oluşmuş ve ense kalınlığı normalmiş. Doktorumuz cinsiyet söylemek için daha erken olduğunu düşünüyor dolayısıyla söylemedi. Baya bacaklarını açıp gösterdi ama anlayamadık. Sizlerin var mı bir tahmini merakla bekliyoruz
Benim de 1:800 çıktıydı 30'da
Kızıma hamileyken 33 yaşındaydım down sendromu riski yüksek çıktı nipty testi yaptırdım normal geldi tüm sonuçlar nipty yaptırınca diğer tarama testlerini de yaptırmamıştımMerhabalar, fetal DNA testi sonucum hala çıkmadı. 10 iş günü oldu kan vereli. Ataşehirde bi yere yaptırdım. Önümüzdeki haftabaşı çıkar dediler. Benim gibi fetal dna sonucu geç çıkan var mı?
Aaa bu mesajı yeni gördüm. Ben yemedim çikolataMasallah annesisende mi doktora girmeden cikolata yedin yoksa
Sağlıkla gelsin inşallahOğluşum geliyor oğluşummm
Ay çok geçmiş olsun nasıl bir olay ne hale geldi ülkesinden gerçekten üzülüyor da bu olaylara birebir şahit olmak daha üzücü oluyor iyi ki size bir şey olmamışKızlar bugun çok kötü bişey oldu,aksam arkadasımla dısarıya cıktık yemek yemege ve yedıgımız yerde silahlı çatısma cıktı,ve çok korktum ve koştuk hemen kaçtık hatta cantamı bıle mekanda bırakıp koştum,çitlerden atladım olay kapı tarafında yasandıgı ıcın ordan çıkabilmek için yükseğe çıkıp mecburen atladım.Bebişe bısey olmamıstır degılmı şimdi eve geldım ama çok üzgünüm çok korkuyorumböyle korkmaktan atlamaktan falan bişey olurmu,gercekten ülkemiz ne hale geldi heryer maganda dolu,bu arada bulundugumuz yerde cocugu ve esıyle yemek yıyen bı kadının bacagınada isabet ettı sıktıkları kurşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?