- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.741
Sabit her gün 10-11 arası uyuyorum sabah da 7de uyanıyorum, gün içerisinde uykuya ihtiyaç duysam da maalesef imkan olmuyorYaaa çalışan annelerimiz, uyku düzeni, rutininiz nasıl?. Benim belli bir saatte uyanma rutinim olmadığı için bebek ne derse o . Gece 3 saat, öğlene doğru 3 saat, öğleden sonra da 3 saat uyuyorum. Sanki bebek şimdiden uyuma düzeni oluşturuyor gibi . Böyle birşey olur mu ya.
KızKızlaar yokmu hiç tahmini olaaanEki Görüntüle 3474976
Kızımız olursa Arya koyacaktıkbu arada arkadaşlar varsa kız ismi önerilerinizi alabilirimşuan aklımda bi isim yok
biz kiz olursa ipek dusunuyoruzbu arada arkadaşlar varsa kız ismi önerilerinizi alabilirimşuan aklımda bi isim yok
Aa benim de 1 Mart gözüküyor şu an için şubata transfer olmalı mıyım?Evet kuzum daha once rahımden amelıyat gecırdıgım ıcın dogumum subatın sonunda olacakmıs sezeryanle.ama ben burdada bazı arkadaslarımı takıpteyımburayıda okuyorum orayıda okuyorum
bu ben . Sabah 5te neden uyanıyoruz mesela anlayamıyorumYaaa çalışan annelerimiz, uyku düzeni, rutininiz nasıl?. Benim belli bir saatte uyanma rutinim olmadığı için bebek ne derse o . Gece 3 saat, öğlene doğru 3 saat, öğleden sonra da 3 saat uyuyorum. Sanki bebek şimdiden uyuma düzeni oluşturuyor gibi . Böyle birşey olur mu ya.
Benimki de koyulaştı ama o kadar değil sanırımKizlar buarada meme ucunuz ne renk oldubenimki simsiyah oldu. Baştan beri koyulasmaya basladi ama gittikce siyah gibi oldu resmen dahada siyah olmaz sanirim
Hazal kaya da Ali Fikret koymuştu uyumlu bulmuştum ikisini hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşunuzAllah nasip ederse bir oğluşumuz olacak eşim babasının ismi Fikret'i de istiyor ben de sıcak bakıyorum ama yanına bir isimle daha tabi Fikret'in yanına uyacak güzel isim önerileriniz varsa çok iyi olurben en çok Uras'ı yakıştırdım gibi ama her an değişebilir
Totoyu dönmüş yatmış yaKızlaar yokmu hiç tahmini olaaanEki Görüntüle 3474976
Bana doktor yazmıstı kadın dogumcu gavıscon double actıon.sordugumda herhangı bır zararı yok dedı,neredeydise hergun ıcıyorum ben bır kaşık canımEvet ben de folik asit i bırakınca rahatlamıştım bugün vitamin içtim felaketim gaviscon içebiliyor muyuz
Hayret kankam sen daha uyumadın mıBana doktor yazmıstı kadın dogumcu gavıscon double actıon.sordugumda herhangı bır zararı yok dedı,neredeydise hergun ıcıyorum ben bır kaşık canım
Orayada gel burdada kal benım gıbıAa benim de 1 Mart gözüküyor şu an için şubata transfer olmalı mıyım?Geçen onu düşündüm bir bakayım o taraf ne yapıyor diye ama iş başlayınca buraya bile çok giremedim
bu ben . Sabah 5te neden uyanıyoruz mesela anlayamıyorum
Uyudum uyandım sımdı gerı uyucam mınnosumHayret kankam sen daha uyumadın mı
Ay süper hamile kalmadan önce onu kullanıyordum, evde varStrepsils
Yaa ben de kız olursa pera ada koymak istiyordumOoooy en heyecanlı anlardan biri. Benim sevdiğim isimler: Pera, Devin ve Zeynep
Atlas ismini çoook seviyoruuummmBen de Pera ya da Eva dusunuyordum kiz olsaydi, hem burda da soyleyebilirler ismini cocuk zorluk yasamaz diyordum ama simdi erkek ismi lazimBen de onerilere acigim kizlar, Ingilizcede de kolayca telafuz edilebilen bir isme ihtiyacim var, Atlas gibi, Kurt gibi
Benim düzenim şöyle 12 ye doğru uyuyorumm. Sabahta 8 e doğru kalkıyorumYaaa çalışan annelerimiz, uyku düzeni, rutininiz nasıl?. Benim belli bir saatte uyanma rutinim olmadığı için bebek ne derse o . Gece 3 saat, öğlene doğru 3 saat, öğleden sonra da 3 saat uyuyorum. Sanki bebek şimdiden uyuma düzeni oluşturuyor gibi . Böyle birşey olur mu ya.
Keseye göre sanki kızKızlaar yokmu hiç tahmini olaaanEki Görüntüle 3474976
Cihaz farkı olabilir mi acaba??Kızlar merhabalar geçen hafta cuma günü gittiğimizde 13+1 ile uyumluydu bebeğim. Salı günü tekrar gittiğimizde yine 13+1 ile uyumlu çıkmış eve geldiğimde fark ettim bu yüzden doktoruma danışamadım kalp atışını duymuştuk doktorumuz hiçbir sorun olmadığını söyledi her şey yolundaydı ama gününün bu şekilde durması kafamı karıştırıyor olabilir mi böyle bir durum
ben de Ali diyorumAllah nasip ederse bir oğluşumuz olacak eşim babasının ismi Fikret'i de istiyor ben de sıcak bakıyorum ama yanına bir isimle daha tabi Fikret'in yanına uyacak güzel isim önerileriniz varsa çok iyi olurben en çok Uras'ı yakıştırdım gibi ama her an değişebilir
Benim aynı renk ya değişcek miydiKizlar buarada meme ucunuz ne renk oldubenimki simsiyah oldu. Baştan beri koyulasmaya basladi ama gittikce siyah gibi oldu resmen dahada siyah olmaz sanirim
Ben de aynı fikirdeyiiimHazal kaya da Ali Fikret koymuştu uyumlu bulmuştum ikisini hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?