- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.761
Yaa di mi sanki ben de öyle düşünüyorum ama erkek doğuyor içime
Seni listede göremedim sankiSabit her gün 10-11 arası uyuyorum sabah da 7de uyanıyorum, gün içerisinde uykuya ihtiyaç duysam da maalesef imkan olmuyorşu dönemde çalışmamak gerçekten büyük nimet
Benimki de koyulaştı ama o kadar değil sanırım
Benee tam bilmiom ama cogu hamilede gormustum meme uclari siyahlasmistiKeseye göre sanki kız
Cihaz farkı olabilir mi acaba??
ben de Ali diyorum
Benim aynı renk ya değişcek miydi
Ben de aynı fikirdeyiiim
Benim o kahvelik büyüdüBenee tam bilmiom ama cogu hamilede gormustum meme uclari siyahlasmisti
Hadi bakalım sağlıcakla inşallahYaa di mi sanki ben de öyle düşünüyorum ama erkek doğuyor içime11 eylülde 2 li taramam var bakalım göstercek mi minnoş
Ortalarda listedeyim, SAT tarihimiz aynı hattaSeni listede göremedim sanki
normal bende de hep oluyodu ve olmaya devam ediyor ama bence benimki idrar yolu enfeksiyonundan dolayı biraz daha şiddetli oluyo emin değilimKızlar günaydın umarım çok güzel bi gün geçirirsiniz 12+5 im geceden beri kasık ağrım var normal mi sizce bayağıdır olmuyordu çünkü
göbiş fotolarından cinsiyetlere bakıyorum da seninde daha belli değil o zaman :)Ortalarda listedeyim, SAT tarihimiz aynı hatta
Öncelikle teşekkür ederim canım sorduğun içinNasıl oldun?
Güzel şeyler duyacaksın hiiiç merak etmeÖncelikle teşekkür ederim canım sorduğun içinkanamam çok azaldı ama tam bitmedi 2 günde bir progestan iğne kullanıyorum. Günde 2 de hapı kullanıyorum. Sanırım o biraz baş ağrısı yapıyor bana. Onun dışında bir problem yok çok şükür cumartesi kendi doktoruma gideceğim umarım güzel şeyler duyarım. Dua edin bana
Çok teşekkür ederim. Evet düşünmemeye stres yapmamaya çalışıyorum. Gerçekten bu süreçte wc ve yemek hariç kalkmıyorum yerimden. Sadece sağlık ocağına iğne olmaya arabayla gidip geliyorum.Canım benim çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım korkma sakin ol bebeğine birşey olmaz Allah’ın izniyle bol bol dinlen bu 9 gün boyunca kendini yorma kafana takma hiç birşey olmaz inşallah
Canım geçmiş olsunKızlar günaydın gecem çok kötü geçti maalesefterleme, üşüme sıtma gibi oldum mide bulantım hiç bitmedi, parol içtim biraz rahatladım ama doğru düzgün uyuyamadım bile işe geldim. D vitamini ve multivitamin yapar mı bunu bilmiyorum içmeye korkuyorum
Sen bolca dinlen, negatif düşünceleri de aklından at. Gerisini Allah'ın takdirine bırak. Sen elinden geleni yapıyorsun, seninle kalacaktır bebişinLütfen cevp verin. 5+3teyim dün doktor kontrolum vardı doktor bulamadı önce, bi önceki hafta vardı Allah Allah falan dedi bakarken ben de korktum sonra buldu aşağıdaymış lugesro iğne verdi zaten progestan kullanıyorum + folik asit. haftada bir kez vurulmak üzere verdi iğneyi, sancılarım çok ama kanamam yok. sancılarda progestan ve iğneyle azaldı sadece kramplarım var ara ara. zor bi gebelik olacak olsun ama bebeğimi kaybetme düşüncesi beni korkutuyor.. başına gelen var mı ? kese aşağıdaysa muhakkak düşükle mi sonuçlanır ?
inşallah çok teşekkür ederim <3Sen bolca dinlen, negatif düşünceleri de aklından at. Gerisini Allah'ın takdirine bırak. Sen elinden geleni yapıyorsun, seninle kalacaktır bebişin
Benim dayımın kızının çocuklarının isimleri Yadesu,Badesu, SuBenim de büyüğü duru kucugu de yağmur minel artık sonuncu eşimde izin vermiyordu iki isme ben gizlelice mineli eklettim doğum yaptığım hastanede kimlikte çıkarıyorlar di kaçırmadım fırsatı
Yok hiç üşütmedim aksine çok sıcak burası bunalıyorumCanım geçmiş olsunilk kez mi içmiştin ? Acaba üşüttün mü? D vitamini yapacağını sanmam da multivitamin belki.. Doktoruna yazdın mı?
Yok maalesef, 9 eylulde ikili test icin gidecegim belki doktorun bir tahmini olurgöbiş fotolarından cinsiyetlere bakıyorum da seninde daha belli değil o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?