- 9 Ağustos 2016
- 7.135
- 23.055
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.721
Benim daha randevuma çok var da başka bişey sorucam. Benim demirim çok yüksek referans üstü yani gene de başlatır mıKızlar demir desteğine başlayanınız var mı? Dr önerileri ne yönde acaba? Normalde sağlık ocağında 12. Haftadan sonra demir desteği yapıyor. Su an 12+4 oldum, özelde çok güvendiğim bir dr var ancak 1 ay sonra damla şeklinde başlamamı istedi. Şimdiden başlamaya gerek yok dedi. Ben de size sormak istedim nasıl bir yol izliyorsunuz acaba?
Sivilcelerin seçtikleri nokta beni şaşırtıyorAa yok artik, benim de burnumun kanadinda devasal bir sivilce cikti fakat deri altindan, kipkirmizi bir burun ile dolasiyorum tum gundur
Masallah kac haftalik suanGuuuuunaydin hanimlar
Gobusler cikti mi diye sorulmus onceki sayfalarda, benim baya baya cikti alt karnim belirgin ve sert, goren direkt anliyor
Sadece demir ilaciından da değil hrominlardan dolayı bu haftalarda kabızlık oluyor ama duphalac aşırı derece de şeker içeriyor asla tavsiye edeceğini sanmiyorum doğal yollarla cozmelisin
Evet katılıyorum birkaç kere söyledim hiçbirşy veremem şuan dedi.. zaten o şuruptan nefret ediyorum neyse şimdilk doğal yollarla hallettim yedklerime çok dkkat etmem gerekiyorSadece demir ilaciından da değil hrominlardan dolayı bu haftalarda kabızlık oluyor ama duphalac aşırı derece de şeker içeriyor asla tavsiye edeceğini sanmiyorum doğal yollarla
Benim artık şişkinliğim azaldı akşamlaro düzenli kefir sayesinde mi yoksa zamanı mı geldi bilmiyorım, ama alt kısımda bi çıkıntım var 1 haftadır, çok kilolu değilim karnımı içime çekince hiç değişmiyo bebek olduğunu düşünüyorumKizlar karniniz cikti mi ?
Ay benim de burnumun tam üstünde çıktı dün gergin ve kırmızıSivilcelerin seçtikleri nokta beni şaşırtıyorşuan çok büyük değil bakalım büyüyecek mi
Normal.kadin doğumdan randevu alıyorsun zaten zamanı oldugu için direk ikili tarama yazıyor laboratuvar dan kan veriyorsunGünaydın kızlar ikili testi devlet Hastanesi'nde yaptıran varmı o test için hangi bölüme randevu almanız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim ikiz annesiyim İstanbul Zeynep Kamil de yaptırmak istiyorum
Kefir konusunu doktora danistinizmi ? Bende icmeye basladim ama bazi yerlerde kefirin hamilelikte zararli oldgu yaziyor aklim karisti. Doktorumada sormayi unuttumBenim artık şişkinliğim azaldı akşamlaro düzenli kefir sayesinde mi yoksa zamanı mı geldi bilmiyorım, ama alt kısımda bi çıkıntım var 1 haftadır, çok kilolu değilim karnımı içime çekince hiç değişmiyo bebek olduğunu düşünüyorumiç karnım dar ama benim zaten erken çıkmasını bekliyordum ben
Ben her gün bir bardak içiyorum mutlaka probiyotik açısından. Nasıl bir zarar yazıyorKefir konusunu doktora danistinizmi ? Bende icmeye basladim ama bazi yerlerde kefirin hamilelikte zararli oldgu yaziyor aklim karisti. Doktorumada sormayi unuttum
Biliyor musun canım benim de hep düşüktür, hatta bu yüzden hamile kaldığımı öğrendiğimden beri demlik demlik çay içen ben, çayı kahveyi komple çıkardım hayatımdan. Bebek anne depolarını kullandığı için gelişim evresinde demir depolarını boşalttığını biliyorum, genelde bu yüzden veriyorlar anneyi desteklemek için, ama sen yine de bir durumu söyler öyle kullanırsın.Benim daha randevuma çok var da başka bişey sorucam. Benim demirim çok yüksek referans üstü yani gene de başlatır mı
Günaydın canımmmmGuuuuunaydin hanimlar
Gobusler cikti mi diye sorulmus onceki sayfalarda, benim baya baya cikti alt karnim belirgin ve sert, goren direkt anliyor
günaydınn değil canımm artık göbüş büyücek kaslar ve deri gerilecek o da kaşıntı yapar sen nemlendir çatlamasınGüüünaydıın
Benim de alt karnım çıktı azıcık ama hamile olduğum hala anlaşılmıyorbu arada benim göbek deliği etrafında kaşıntı var üç gündür gerildiğinden mi diye düşünüp nemlendiriyorum sürekli ama daha erken değil mi ya
Kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını duydunuz acabaKızlar bende bugün kontrolden geldim. Kalp atışını duyduk sonunda bebişin. <3 çok güzeldi. Geç döllenmeden dolayı 8 haftalık olarak gözüküyor. Doktor tahmine doğuma 2 Nisan dedi ama ben yine de bu grupta kalacağım :) :)
bende oluyor canim hem bazen baya da aciyo. ani kalkarken ayaga falan hem kasiklarim aciyo hem de gözlerim de kararıyor bazen.hapsirirken bazen baya kötü oluyo. ama bunlarin bi zarari yokmus, korkma canimHerkese mutlu, bebişlerden güzel haberler aldığımız bir gün olsunkızlar bir şey soracağım sizlere, böyle hapşırırken, öksürürken ya da ne bileyim yatakta dönerken falan yanlarınızda, karın kaslarında falan batmalar oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?