- 8 Ağustos 2023
- 5.830
- 6.650
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.681
Ya bir kaç yerde okudum dokunulmasi sakıncalı diye. İnternete de yazdım ciğ etin değdiği bıçak vs şeyleri iyi dezenfekte edin diyordu. Ellerinizi de iyi yıkayın falanaa ben dokunuyorum ne oluyor ki Tabiki çok iyi yıkıyorum sonra zaten normalde de biraz tiksinirim
Benim karnım hep çıkıktı o yüzden göbek mi bebek mi anlamıyorum ben
Benim de cikti yaa bazilarinin kucuk oluyor anlamadim ki ben mi fazla kg ile hamile kaldim acaba diyorum 54 kg yimaa ben dokunuyorum ne oluyor ki Tabiki çok iyi yıkıyorum sonra zaten normalde de biraz tiksinirim
benim karnım dümdüz değildi ama kilolu da değilim göbeğim çıktı sanki baya Hatta artık pantolonlarımın karın kısmından olmadığını fark ettim. Bir iki elbise aldım bugün milladan haftaya işim başlıyor Kışın tekrar alış veriş gerekecek gibi
Belki de gazdan felan oluyordur benim de siskinlik koca gobuslu mu olcam acaba?benim cok azdi ama dort gundur kabizim, su an bayaa var karnim
Çiğ hamurda sorun olmaz bence, çiğ et ve tavuğa da mecbur dokunuyorum yani yemek yapıyorum mecburKızlar bir şey sorucam. Çiğ hamur, kıyma gibi şeylere dokunuyor musunuz?
Buraya yazdıktan sonra biraz araştırdım ilk 12 hafta önermiyorlar. İlk 3 Aydan sonra boyanabilirmiş diplere gelmeyecek şekilde diyor. Boyatmayı düşünen varsa eğer. Ben 13. Haftada yaparım muhtemelen.Merhaba arkadaşlarsaçlarını boyatan oldu mu bu süreçte. 11+4 üm ben. Yarın organik boya ile doğal rengime geçmek istiyorum. Açık saç rengi bu süreçte beni yoracak gibi geliyor. Siz boyadınız mı? Boyamayı düşünüyor musunuz ?
Ben de kendi rengime dönmek istiyorum ama korkuyorum yaBuraya yazdıktan sonra biraz araştırdım ilk 12 hafta önermiyorlar. İlk 3 Aydan sonra boyanabilirmiş diplere gelmeyecek şekilde diyor. Boyatmayı düşünen varsa eğer. Ben 13. Haftada yaparım muhtemelen.
Evet evet, ben de dokunduğu her şeyi direkt başka yere değdirmeden makineye atıyorum. Bir de ben et türü şeyleri cam kesme tahtasında kesiyorum direkt makineye :)Anladım kuzum bende öyle güzel yıkadım. İnternetten de baktım etin dokunduğu her şeyi dezenfekte edin diyordu
Sabah dümdüz hahahaKizlar karniniz cikti mi ?
Doktoruma soracaktım ama unuttum geçen cumartesi gitmiştim. 7 eylülde randevum var o zaman soracağım 13 haftalık olacak zaten o gün. Ben de kendi rengime döneceğimBen de kendi rengime dönmek istiyorum ama korkuyorum yadoktorunla konuşmuş muydun?
Ayy buraya da yaz lütfenDoktoruma soracaktım ama unuttum geçen cumartesi gitmiştim. 7 eylülde randevum var o zaman soracağım 13 haftalık olacak zaten o gün. Ben de kendi rengime döneceğimçünkü her ay dip geliyor sıkıntı. İzlediğim videolar ilk 3 ay önermiyor
Ben günde 1 bile içemiyorum hoşuma gitmiyorBenim de beyazlar çıkmaya başladı. Boyatmayı düşünmüyorum şimdilik13. Haftayayız. Bişe sorcam günde kaç soda içiyorsunuz 2 içen var mı çok seviyorum ben sodaama doktorum 1 dediği için içmiyorum başka
Benim artık sabah da şişEvet biliyorum hepinizin karnı sabah düz yol gibi akşam ise en az 6 aylık gibigebe kadınlar olarak milli sorunumuz
Selam canım kaç haftalıkSelam kızlar masallah bebisleri görmüşsünüz,cinsiyetlerde artık yavaş yavaş öğrenilemeye başlanmışbende bugün detaylı ultrasona girdim 35 gün önce en son doktora gelmiştim,herseyi normal cikti çok şükür doktora 2 li test yaptırmak istemediğimi söyledim.zaten ölçümler normal çıkmış dedi. 1 sy sonra tekrar çağırdı. Detaylı ultrason da görmek çok güzeldi bayağı bebek olmuşlar yahu
12+4 senKaç haftasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?